Zodiac Chinezesc pentru luna martie 2019. Prima lună completă guvernată de Mistrețul de Pământ

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Horoscop
07/03/2019, 14:44
Zodiac Chinezesc pentru luna martie 2019. Prima lună completă guvernată de Mistrețul de Pământ
Zodiac Chinezesc pentru luna martie 2019

Conform zodiacului Chinezesc, în luna martie 2019 fiecare zodie are un mesaj special pentru ea și, mai mult, una dintre ele este atenționată, iar alta este plină de înțelepciune. Șobolanul este vizat de zodiac, căci pentru el poate fi o lună cu adevărat palpitantă.

Zodiac Chinezesc pentru luna martie 2019

Starea ta de spirit s-ar putea schimba din cauza faptului că ai așteptări mult prea mari, astfel că, la un moment dat, va veni și dezamăgirea. Bivolii sunt și ei printre cei vizați de contextul în care ne aflăm. Influența acestuia vizează atitudinea lor. Ei devin fericiți, sunt plin de energie și o împrăștie tuturor, potrivit kfetele.ro.

Zodiac Chinezesc pentru luna martie 2019. Prima lună completă guvernată de Mistrețul de Pământ
Prima lună completă guvernată de Mistrețul de Pământ

Șobolan

Luna martie poate fi una palpitantă în bine pentru voi, însă nu te aștepta la prea multe din partea oamenilor din jur, căci e posibil să rămâi dezamăgit. Chiar dacă te concentrezi pe sarcini care te-ar putea solicita, nu te îndoi de timpul acordat acelor acțiuni, căci vei vedea că a meritat.

Bivol

Martie va trece ca gândul pe lângă tine. Din fericire, ești plin de energie pozitivă, pe care o împarți și cu cei din jur, ceea ce înseamnă că totul se va întoarce la tine cânva.

Tigru

Tu treci printr-un progres lent, dar fii fericit de orice realizare din această lună, chiar dacă nu este la nivelul așteptărilor tale.

Zodiac Chinezesc pentru luna martie 2019. Prima lună completă guvernată de Mistrețul de Pământ
Semne zodiacului chinezesc, în funcție de anul nașterii

Iepure

Martie este o lună în care creativitatea îți fuge pe câmpii. În tot ceea ce realizezi vei pune suflet și fie că iese, fie că nu, tu vei fi extrem de bucuros de ce ai făcut singur.

Dragon

Luna asta vei fi provocat, însă încearcă să nu reacționezi. Trebuie să te încarci cu o doză de tact și diplomație. De asemenea, la mijlocul lunii ai parte de critici de la prietenii apropiați.

Șarpe

Te dezvolți emoțional, lucru care poate duce la o apropiere mai mare de membrii familiei ori te poate face să te descoperi și să te iubești mai mult. Ai încredere mai multă în tine și totul va fi bine.

Cal

Luna Martie 2019 sepoate dovedi o lună înceată pentru tine. Dacă ești într-o relație nouă, fă tot posibilul pentru a exprima clar ce simți.

Capră/Oaie

Această lună va fi cea mai ocupată pentru tine, astfel că te vei bucura enorm atunci când se va termina. De asemenea, vei avea parte și de lucruri interesante de-a lungul acesteia, dar trebuie să fii vigilent pentru a înțelege ce ți se întâmplă.

Maimuță

E recomandat să folosești această lună pentru a clarifica o situație. Totodată, este bine și să îți îndrepți privirea spre partenerul tău.

Cocos

În ultima vreie ți-ai tot pus visele și dorințele deoparte pentru a te ocupa de cei dragi, iar acum ar fi momentul tău. Dacă cineva va apărea în calea ta și te va face să renunț și la acest început, să fii cu ochii în patru, căci nu poți lăsa să se întâmple asta.

Câine

În Martie ești nevoit să clarifici o situație neplăcută din trecut. De asemenea, în prima jumătate a lunii, ești extrem de ranchiunos, încăpățânat și isteric. Domolește-te un pic, altminteri vei pierde multe.

Mistreț

În Martie, graba strică treaba, îndeosebi când vine vorba despre o relație de iubire sau prietenie. Urmează-ți intuiția și mergi acolo unde dorește sufletul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×