Zodiac chinezesc zilnic: miercuri, 22 ianuarie. Dragonul își poate pierde cumpătul oricând

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
21/01/2020, 08:55
Zodiac chinezesc zilnic: miercuri, 22 ianuarie. Dragonul își poate pierde cumpătul oricând
Zodiac chinezesc 22 ianuarie

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți aduce horoscopul chinezesc valabil pentru data de 22 ianuarie. Multe dintre zodii primesc veti bune, altele găsesc o nouă oportunitate de afaceri, însă altele ajung la limita răbdării.

Șobolan

Nativul șobolan are probleme de organizare astăzi. Nu se poate concentra și este cam distrat, iar acest lucru i-ar putea aduce belele la locul de muncă, așadar trebuie să se mobilizeze și să ducă la bun sfârșit proiectul la care lucrează.

Bivol

Nativul Bivol se va confrunta cu ceva probleme. La locul de muncă, cineva îi cam pune bețe-n roate, iar situația nu stă bine nici acasă. O defecțiune apărută din senin te va ține ocupat și acasă.

Tigru

Nativul Tigru este plin de energie și parcă atrage doar lucruri bune asupra lui. Are șanse reale să-și întâlnească sufletul pereche astăzi, dacă își va juca bine cărțile.

Iepure

Iepurele are de alergat astăzi pe la autorități. Ori plătește o amendă, ori este dat în judecată sau poate încheie actele pentru o moștenire, însă este de alergat. Partenerul de viață te susține însă în tot ceea ce faci.

Dragon

Dragonul este un pachet de nervi. Este irascibil și poate avea ieșiri violente, deși nu prea îl caracterizează această stare. Trebuie să încerci să rămâi calm și să gândești înainte de a vorbi.

Șarpe

Șarpele se bucură de o zi de relaxare. La locul de muncă nu prea are ce să facă, așa că mai mult se relaxează sau va fi trimis într-o delegație care îi va face o plăcere deosebită. Partenerul de viață l-ar vrea mai activ, dar nu îl va putea scoate din această stare.

Cal

Nativul Cal are șanse reale să încheie o afacere foarte profitabilă. Va semna un contract bănos sau se va asocia într-o afacere profitabilă. Oricum ar fi, Calul trage lozul norocos.

Capră/Oaie

Ai în cap un plan de afaceri, dar îți este foarte greu să-l pui în practică. Trebuie să te gândești cum să-ți finanțezi ideea. Dacă rudele nu te ajută, atunci poți apela la o bancă.

Maimuță

Maimuța are parte de o zi înnorată. Parcă nu mai vede soarele, speranța, iar depresia o pândește după colț. Prietenii te vor scoate în oraș și tu nu trebuie să refuzi invitația. Trebuie să ieși din această stare cu orice cost!

Cocoș

Nativul Cocoș este pus pe cuceriri. Este sufletul petrecerii, iar sexul opus va fi atras ca un magnet de acest lucru. Cocoșul face o nouă cucerire de senzație, însă nu va fi una de durată, din păcate.

Câine

Câinele are de făcut un drum lung și anevoios. Pleacă cu inima strânsă, însă se va dovedi a fi farte nebefică această călătorie. Este posibil să se nască o nouă afacere foarte profitabilă.

Mistreț

Mistrețul tună și fulgeră, mai ales după ce va afla că nu toți care îi sunt alături ăi sunt prieteni. Va auzi bârfe despre el lansate de așa-ziși amici, care vor deveni de astăzi niște străini.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×