Zodiac chinezesc: vineri, 8 mai 2020. Câinele primește o veste care-i schimbă viața la 180 de grade

Alexa Serdan   
în Horoscop
07/05/2020, 11:44
Zodiac chinezesc: vineri, 8 mai 2020. Câinele primește o veste care-i schimbă viața la 180 de grade
Zodiac chinezesc: vineri, 8 mai 2020, pentru toate cele 12 semne zodiacale. Sursa foto: Pinterest.com

Zodiacul chinezesc pentru ziua de vineri, 8 mai 2020, aduce tot felul de situații neprevăzute pentru cele 12 semne zodiacale care se vor confrunta cu obstacole și piedici, în special în sectorul carierei. Un exemplu concret în acest sens este Calul care va suferi și pierderi financiare.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 8 mai, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Uneori e bine să înghiți în sec și să nu spui ce gândești, acum fiind una dintre aceste situații. Nu te pune într-o postură ridicolă, lasă-i pe ceilalți să spună ce au pe suflet.

Bivol

Drumul tău este presărat numai cu piedici și obstacole. Azi simți că nu mai poți înainta și îți vine să lași totul baltă. Fă-o, dată asta te face măcar pentru o clipă fericit!

Tigru

Lecțiile ne modelează viața și existența pe acest pământ, trebuie doar să ne dorim asta. Nu te mai împotrivi sorții, ea știe mai bine ce are pregătit pentru tine.

Iepure

Viitorul este mult prea departe, astrele te sfătuiesc să te concentrezi pe timpul prezent. Nu privi nici în urma ta, nu este nimic bun acolo. Gândește-te doar la ziua de azi și atât!

Dragon

A venit momentul să pui în practică toate informațiile pe care le-ai acumulat până acum. Dezvoltarea și avansarea la locul de muncă se bazează pe cunoștințe, nu pe relații.

Șarpe

Schimbările care intervin sunt de bun augur pentru tine pentru că te ajută să descoperi cine ești. Nu mai fii timid și scoate la suprafață toate atuurile de care dispui.

Cal

Totul merge din ce în ce mai rău în viața ta. Pierderile suferite nu sunt doar legat de personalitatea și atitudinea ta, ci mai ales în privința banilor. Ai grijă să nu ajungi la sapă de lemn.

Capră / Oaie

Bănuiesc că te-ai săturat de piedici și obstacole, însă nu se vor opri aici. Trebuie să muncești mai mult dacă vrei să ai un serviciu mai bine plătit.

Maimuță

Acționează acum legat de iubire. Nu mai ține ascunse sentimentele pe care le ai pentru colegul de serviciu. Ai putea fi surprins să descoperi că simte la fel.

Cocoș

Puterea și încrederea în forțele proprii te-au cam lăsat în ultima vreme. Te simți epuizat și ai nevoie de o pauză lungă în care să te relaxezi.

Câine

Este o zi mare pentru tine. O veste neașteptată va schimba complet cursul vieții tale, în bine. Este gura de aer pe care ai așteptat-o atâta timp.

Mistreț

Sună-ți prietenii și reia legăturile pierdute. Este un moment oportun pentru a depăna amintiri și a reînnoda relații de mult uitate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×