Zodiac chinezesc pentru joi, 7 mai 2020. Mistrețul rănește foarte ușor prin intermediul vorbelor

Alexa Serdan   
în Horoscop
06/05/2020, 11:25
Zodiac chinezesc pentru joi, 7 mai 2020. Mistrețul rănește foarte ușor prin intermediul vorbelor
Zodiac chinezesc pentru joi, 7 mai 2020, de la zodie la zodie. Sursa foto: Pinterest.com

Marii înțelepți din Orient au aflat care sunt evenimentele de care au parte cele 12 animale din zodiacul chinezesc. Potrivit acestora unele semne zodiacale se vor bucura de iubire, în timp ce altele suferă că sunt din noi singure.

Zodiac chinezesc pentru ziua de joi, 7 mai 2020, pentru fiecare dintre cele 12 zodii

Șobolan

Sentimentele îți sunt împărtășite de partenerul de viață așa cum nu te-ai așteptat. Fii mândru că ai lângă tine persoana la care ai visat toată viața.

Bivol

Nu te da în lături de la sarcini suplimentare la locul de muncă. Nu se știe niciodată când ești observat de șefi și propus pentru un post mai bun.

Tigru

Imaginația și creativitatea sunt la cote maxime astăzi. Așterne repede pe foaie gândurile care-ți trec prin minte, cine știe poate iese o carte bună de tipărit.

Iepure

Toate gândurile tale se îndreaptă acum spre sufletul tău pereche pe care-l cauți în orice persoană care-ți iese în cale. S-ar putea să nu o găsești prea curând.

Dragon

Munca multă uneori strică, mai ales la nivelul sănătății. Pune în balanță lucrurile care sunt cu adevărat importante și dă mai multă atenție odihnei.

Șarpe

Nu strică să arunci un ochi și în ograda vecinului. Atenție, nu trebuie să faci la fel ca ceilalți, trebuie doar să te inspiri și să iei deciziile potrivite.

Cal

Eliberează-te de stresul cotidian și ia o pauză binemeritată. Dacă nu ai unde să pleci perioada asta organizează un colț liniștit chiar la tine acasă.

Capră / Oaie

Dezvoltarea personală este întotdeauna pe primul loc pentru tine. Citește și documentează-te mai mult în privința carierei dacă vrei să ai succes.

Maimuță

Nu te lăsa învins de situațiile grele care-ți ies în cale. Fii puternic și stăpân pe tine și vei învinge toate obstacolele ivite de-a lungul vieții.

Cocoș

Pașii mici, dar siguri în privința relației de iubire sunt foarte importanți. Nu te arunca cu capul înainte pentru că ai putea face unele greșeli de nereparat.

Câine

Învață din toate experiențele pe care le întâmpini. Fiecare lecție te formează ca om, depinde de tine cine vrei să fii în această lume.

Mistreț

Este foarte ușor să spui ce gândești, dar unele vorbe ar putea răni oamenii din jur. Fii atent la cum pui problema, cuvintele nu se mai pot retrage.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×