Zodiac chinezesc: miercuri, 6 mai 2020. Bivolii duc romantismul la nivel înalt

Stefania Băcanu   
în Horoscop
05/05/2020, 19:17
Zodiac chinezesc: miercuri, 6 mai 2020. Bivolii duc romantismul la nivel înalt
Zodiac chinezesc pentru ziua de miercuri, 6 mai 2020, de la zodie la zodie. Sursa foto: Pinterest.com

Zodiacul chinezesc pentru miercuri, 6 mai 2020, aduce schimbări radicale și neașteptate pentru unele semne zodiacale, dar și romantism pentru cei care sunt în relații stabile. Vedeți ce aduce 6 mai pentru fiacer zodie în parte.

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 6 mai 2020, pentru toate cele 12 zodii

Șobolan

Caută mai mult și concemntrează-te asupra problemlor cu care te confrunți. Ai mari șanse să descoperi cauzele, pentru că ele nu sunt nici de azi, nici de ieri. Setează-ți planurile cu atenție și ocupă-te mai mut de carieră.

Bivol

Ți-ai făcut o serie de planuri și încerci să te ții de ele pentru a le realiza. Dacă nu ești încă într-o relație, urmărește cu atenție chimia dintre tine și potențialii parteneri. Pentru unele cupluri, romantismul este la nivel înalt.

Tigru

Ești nevoit să repari o situație care și-a tot dat bătăi de cap în ultimele zile, dar atenție mare cu cine te asociezi. În plan romantic, este indicat să te relaxezi, altfel, s-ar putea să nu fii o prezență agreată de partener.

Iepure

Nu îți bate capul cu idei noi, mergi pe drumuri știute deja. Păstrarea unei linii tradiționale este cheia succesului pentru tine. Relațional, dacă ești singur, sunt șanse mari să stabilești câteva conexiuni interesante.

Dragon

Acționează cu înțelepciune și finalizează toate proiectele pe care le-ai început. În plan amoros, weekend-ul se anunță favorabil cuplurilor. Dar și cei singuri ar putea clarifica situația cu persoana de care s-au îndrăgostit.

Șarpe

Ziua de 6 mai dă semne bune încă de la începutul ei, mai ales în plan profesional. Dragostea, însă, lasă de dorit. Fii selectiv și nu te încrede orbește în ofertele pe care le primești. S-ar putea să regreți.

Cal

Pot apărea discuții care să-ti aducă un plus la venituri. Relația de cuplu s-ar putea reactiva cu puțin efort și mai multă maleabilitate. Ești prea concentart pe muncă, mai lasă timp și pentru romantism.

Capră

Până la jumătatea zilei, alegi să faci doar ce poți, altfel cei din jur vor profita pe nedrept de generozitatea și disponibilitatea ta. Ai putea fi căutat de oameni care se bazează pe ajutorul și prezența ta. Totuși, petrece timp și cu cei dragi ție.

Maimuță

Vibrațiile calde îți învăluie atât viața personală, cât și cea profesională, încă de la primele ore ale dimineții. “Prioritizarea” este cuvântul cheie, altfel vei rămâne în urmă cu ceea ce ți-ai propus, fix când ești monitorizat de cei din jur.

Cocoș

Încetinețte ritmul și ia fiecare proiect în parte, finalizează-l și, abia apoi, apucă-te de altul. Nu vei reuși să duci nimic la bun sfârșit dacă vei începe mai multe lucruri odată. Dacă ești singur, ziua ți-ar putea aduce o surpriză.

Câine

Cuplurile își vor face planuri, iar oportunitățile financiare încep să apară. Responsabilitățile casnice vă pot da bătăi de cap, însă ai grija să îți asiguri și cantități egale de râs, odihnă și relaxare.

Mistreț

Trebuie să fii perseverent și să faci câteva mișcări strategice dacă vrei să obții ceea ce ți-ai propus. Concentrează-te mai mult pe ceea ce faci și fii mai muncitor. Dacă ești singur, bazează-te  pe farmecul tău pentru a cuceri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×