Zodiac chinezesc: marți, 5 mai 2020. Dragonul s-a schimbat radical și nu se mai regăsește pe sine

Alexa Serdan   
în Horoscop
04/05/2020, 15:04
Zodiac chinezesc: marți, 5 mai 2020. Dragonul s-a schimbat radical și nu se mai regăsește pe sine
Zodiac chinezesc pentru ziua de marți, 5 mai 2020, de la zodie la zodie. Sursa foto: Instagram.com

Zodiacul chinezesc pentru ziua de marți, 5 mai 2020, a fost pregătit de marii înțelepți ai Orientului. Dacă vrei să știi ce se întâmplă cu cele 12 semne zodiacale citește în rândurile de mai jos care sunt evenimentele de care au parte acestea.

Zodiac chinezesc pentru marți, 5 mai 2020, pentru toate cele 12 zodii

Șobolan

Lung e drumul până la capăt, dar tu nu te lași bătut deloc. Luptă din răsputeri pentru tot ce-ți dorești să faci, nu te lăsa niciodată învins.

Bivol

Ai învățat că toate se plătesc în această viață și vrei să faci totul ca la carte. Ești mult mai atent la ce se întâmplă în jur și nu-ți dorești să mai greșești.

Tigru

Bucură-te de liniștea și armonia care și-au făcut loc în viața ta. Nu te mai gândi la ziua de mâine și profită de ce ai acum, aici. E tot ce contează.

Iepure

Iubirea este cel mai frumos și curat sentiment, dar tu te bucuri din plin de acest „privilegiu”. Nu da cu piciorul unei relații care nu se va termina niciodată.

Dragon

Ți-ai schimbat complet principiile și gândurile legat de această lume, dar unele decizii te-au cam îndepărtat prea mult de oameni. Oare merită?

Șarpe

Ia-ți inima în dinți și spune-i persoane de lângă tine care sunt adevăratele sentimente pe care le porți în suflet. Fă-o acum, mâine poate fi prea târziu.

Cal

Stresul și oboseala acumulate în ultima vreme te-au cam doborât. Nu mai ai deloc vlagă și nu reușești nici măcar să duci o singură sarcină până la capăt.

Capră / Oaie

Astrele sunt de partea ta astăzi. Primești tot ce-ți dorești și puțin în plus. Nu fii egoist și gândește-te și la persoanele dragi din viața ta.

Maimuță

Muncești din greu pentru un loc de muncă mai bine plătit, iar oportunitățile nu vor întârzia să apară. Nu te arunca cu capul înainte și cântărește bine opțiunile.

Cocoș

Pașii mici, dar siguri te vor duce acolo unde vrei, trebuie doar să ai răbdare, foarte multă chiar. Nu-ți pierde speranța și încrederea.

Câine

Știi ce este bine pentru tine, dar refuzi să pui în practică. Ești un bun sfătuitor, dar din păcate, nu-ți urmezi propriile sfaturi.

Mistreț

Te-ai săturat să pierzi timpul degeaba și te implici în proiecte cât mai multe. Nu trece în extrema cealaltă pentru că s-ar putea să nu faci față.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×