Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 2-3 mai 2020. Maimuța o ia de la zero indiferent de consecințe

Alexa Serdan   
în Horoscop
01/05/2020, 14:33
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 2-3 mai 2020. Maimuța o ia de la zero indiferent de consecințe
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 2-3 mai 2020, pentru toate cele 12 zodii. Sursa foto: Pinterest.com

Zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 2-3 mai 2020 aduce potrivit marilor înțelepți din Orient obstacole, provocări și schimbări majore pentru multe dintre semnele zodiacale. Așa se face că unii nativi își schimbă la 180 de grade.

Zodiac chinezesc pentru zilele de 2 și 3 mai 2020, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Explorează natura și tot ce te înconjoară, păstrează lucrurile bune și pozitive. Nu-ți pierde speranța și spiritul de aventură chiar dacă acum stai mai mult acasă sau la serviciu.

Bivol

Ai multe obstacole de învins înainte de a te considera o persoană puternică și stăpână pe situație. Nu te lăsa doborât de soartă și arată-i cine ești cu adevărat.

Tigru

Ești învăluit într-un mister total și nimeni nu reușește să te citească. Poate ar fi timpul să te deschizi puțin în fața celorlalți, altfel vei ajunge singur.

Iepure

Frica și teama au pus stăpânire pe sufletul tău greu încercat de vremuri. Mare atenție care este următorul pas pe care-l faci pentru că ești pe marginea prăpastiei.

Dragon

Te afli într-o ipostază nouă la locul de muncă și nu știi cum să te comporți. Depășește-ți timiditatea și intră în vorbă cu colegii, nu-i lăsa să-ți pui o etichetă din prima zi.

Șarpe

Te-ai săturat să lupți împotriva morilor de vânt și te lași învins pe toate planurile. Poate acum este un lucru bun pentru că reușești să respiri, dar mai târziu nu va mai fi deloc așa.

Cal

Te-ai pricopsit cu o mulțime de provocări cărora le faci față cu brio. Acestea sunt benefice pentru tine, viața ta schimbându-se la 180 de grade.

Capră / Oaie

Nu spune tuturor planurile și ideile care ți-au încolțit în minte. Păstrează o undă de mister pentru că la final rezultatul va fi unul pe măsură.

Maimuță

Te-ai săturat să nu faci nimic și decizi să o iei de la capăt indiferent de consecințe. Nu-ți pasă nici dacă pierzi tot ce ai acumulat până acum legat de bani.

Cocoș

Fiecare are drumul său în viață, dar tu nu reușești să-ți dai seama nici acum pe care să-l alegi. Prea multe opțiuni nu sunt benefice, mai renunță la câteva.

Câine

Ai tot ce-ai visat până acum: carieră, familie și fericire. Te poți considera o persoană norocoasă, dar tot simți că lipsește ceva. Poate timp liber.

Mistreț

Ești un adevărat învingător, spun cei care te cunosc, dar ei nu știu prin câte ai trecut pentru a ajunge azi, aici. Scrie o carte, cine știe, poate ajungi să devii faimos.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×