Zodiac Chinezesc pentru vineri, 1 mai. Iepurele încearcă din răsputeri să atragă atenția

Bogdan Solomon   
în Horoscop
30/04/2020, 16:11
Zodiac Chinezesc pentru vineri, 1 mai. Iepurele încearcă din răsputeri să atragă atenția
FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc al zilei de vineri, 1 mai. Sursa foto: pixabay.com

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc al zilei de vineri, 1 mai, iar veștile bune nu întârzie să apară, că doar e sărbătoare. Chiar dacă stai acasă, ai alături toate persoanele dragi și vă puteți bucura de timpul petrecut împreună, mai ales că munca ia în sfârșit o binemeritată pauză.

Ce surprize ți-au pregătit astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de vineri, 1 mai

Iar în cazul în care te numeri printre nativii din zodia Iepurelui, îți recomandăm să nu încerci să ieși în evidență mai mult decât e cazul. Nu de alta, dar cei din jur știu deja că toate meritele ți se cuvin și o astfel de atitudine poate deveni supărătoare. Există riscul să înceapă să creadă că vrei să „le scoți ochii” sau chiar să-i pui pe o treaptă inferioară arătându-le iar și iar toate realizările tale din ultima perioadă.

Șobolan

Chiar dacă ai de-a face cu caractere nu tocmai frumoase de oameni, nu încerca să devii judecător sau profesor pentru a-i schimba pe cei din jur. Unii oameni nu pot fi schimbați, cum nici tu nu te poți schimba. Ca atare, acceptă-i pe ceilalți așa cum sunt, singurul lucru pe care poți să-l faci când intri în contact cu caractere urâte, e să le ocolești, să nu le permiți să te afecteze cumva, însă, evită să-i critici sau să-i judeci. Nu ai de unde să știi ce anume îi face pe ei să se comporte așa, deci tolerează-i dar nu te comporta la fel ca ei!

Bivol

Stai și cântărește atent, ca într-o balanță, argumentele pro sau contra, informațiile pe care le deții, senzațiile care te încearcă, pentru că vei reuși să faci ordine între situațiile extreme. Chiar dacă totul oscilează între alb și negru, bine și rău, da și nu, vei reuși să discerni foarte atent între toate aspectele diametral opuse și să iei decizia corectă. Nu te grăbi la prima idee care îți vine în minte, mai bine încearcă să mai obții detalii înainte de a-ți exprima ultimul cuvânt, pentru că lucrurile se pot schimba și de la o oră la alta, derutându-te mai mult.

Tigru

Deși pe moment ai fi tentat să spui că nu îți convine ceea ce ai obținut dintr-un demers la care ți-ai adus contribuția, nu-ți pierde nici speranța, nici încrederea. Lucrurile bune nu apar din prima, ci uneori mai rătăcești pe căi nepotrivite, dar după o vreme vor începe să se clarifice orizonturile și vei descoperi și partea bună a situației de față. Nu abandona ce ai demarat dacă deocamdată nu apar perspectivele visate, ci mergi mai departe. Nici n-ai idee ce bine se vor rezolva toate, dar nu acum, când încă mai cauți o cale. Important este că pe parcursul eforturilor tale apar suficiente semnale bune care îți oferă garanția că la final te așteaptă ceea ce visezi.

Iepure

Nu trebuie s-o faci pe grozavul ca să ți se aprecieze meritele, ci mult mai bună ar fi o atitudine mai umilă, mai modestă, care va convinge mult mai ușor cât de bun ești. Știi că cei care se laudă cel mai tare riscă să dezamăgească cel mai mult, deci stai liniștit și du-ți scopul la îndeplinire, pentru că rezultatul final va vorbi de la sine, fără să mai fie nevoie de alte elogii. Unii te consideră arogant, alții prea lăudăros, dar la urma urmei îți cunoști valoarea și nu trebuie s-o scoți prea mult în evidență. Lasă reușitele să vorbească de la sine putere!

Dragon

Pentru a scăpa repede de o sarcină, pentru că nu ai niciun chef să te ocupi de ea, găsești cea mai ușoară scuză: spui că vei face tot ce poți! Este promisiunea care se spune cel mai frecvent atunci când cineva vrea să scape repede de o treabă, dar asta nu te pune în cea mai bună lumină. Promiți, dar nici măcar nu încerci să faci ceva în direcția respectivă, semn că a fost o promisiune făcută în glumă, fără consistență. Cei care te-au crezut vor fi dezamăgiți atunci când vor vedea că ai fost superficial în angajamente, deci, dacă tot spui ceva, măcar fă-o din suflet, bazându-te pe ce poți face cu adevărat, pentru că poți mai mult decât crezi!

Șarpe

Azi călătoriile au dublu rol: te pun în legătură cu o mulțime de oameni interesanți cu care comunici ușor, dar în același timp te pun la treabă, deoarece depui eforturi pentru a ajunge la destinație cu succes. Sunt drumuri mari consumatoare de efort care necesită un act de voință poate pentru că nu ești în cea mai bună formă fizică și atunci e normal să fie ceva mai dificil. Nu lenevi acasă, nici măcar dacă ești lipsit de energie sau de motivație pentru a pleca la drum, deoarece efectele acestei călătorii vor fi mai bune decât ai putea crede. Îți ridică moralul, tonusul, cheful, motivația, deci este poarta spre o acțiune nouă.

Cal

Dacă te simți blocat ca într-o capcană sau închis într-o colivie, acum e momentul să cauți o cale urgentă de ieșire. Nu dai randament făcând lucruri obligatorii, care îți reduc la zero libertatea de mișcare și de decizie, deci aici trebuie să faci cel mai ma-re efort; de a te ridica pentru drepturile tale, de a-ți revendica independența, de a te descătușa de ceea ce te ține legat de mâini și de picioare ca un sclav. Fie că este un job unde nu mai ai nicio satisfacție, fie că e o relație care nu te mai face fericit, trebuie să te gândești cum să ieși din această situație cât mai repede. Te vei simți alt om după ce vei rupe lanțurile care te țineau pe loc. Visează cu încredere la clipa eliberării, pentru că nu este departe!

Capră/Oaie

Te bucuri de sprijin din partea unor persoane care joacă un rol important în planurile tale. Lucrezi mai cu spor de când știi că ai pe cine te baza la nevoie, ai alături persoane care chiar dețin cheia la problemele ce te frământă. Nu sunt simple promisiuni în van, nici iluzia că te vor ajuta, ci ei sunt acolo în mod concret, cu tot felul de soluții la dispoziție, pentru a te ajuta să rezolvi ce ți-ai propus. Indiferent sub ce formă vine ajutorul acestora, te simți mult mai bine când știi că nu ești singur în lupta pentru atingerea unui scop și îți arăți recunoștința și mulțumirea față de ajutorul primit. Altădată, și tu ai făcut ceva similar!

Maimuță

Muncești cu sârg, concentrat la un proiect ce necesită un consum imens de energie și de atenție. Ești conștient că numai de implicarea ta depind, la final, rezultatele, de aceea te dedici cu interes maxim asupra muncii. Ești mulțumit cum evoluează, dar și mai fericit ai fi dacă ai vedea că și ceilalți direct implicați privesc la fel de serios această muncă. Este obositor să duci în spate tot greul, dar cel mai dificil e să atragi alături oameni care să îți semene, la fel de interesați de roadele finale ale acestui efort. Nu merită să muncești singur, dar nici să pasezi totul altora.

Cocoș

Pune suflet în ceea ce ai început, trage tare, implică-te cu adevărat și nu te lăsa până nu duci la îndeplinire acest proiect. Nu te gândi neapărat la ceea ce vei obține la final, ci atât timp cât deții mijloacele de a construi acest edificiu, pune și umărul serios. Nu spera nici recunoștință, nici recompense, nici aprecieri, ci fă acest lucru pentru că îți dorești, pentru că e o provocare ce îți pune la încercare calitățile. Este spre binele și satisfacția personală, nu neapărat pentru a demonstra ceva altora, deci nu pretinde ca lumea să aplaude la final. E posibil să n-o facă, dar important e să fii mulțumit de rezultatele obținute!

Câine

Nu mai trece în revistă tot ce ai pierdut sau ce nu ai reușit să obții de la viață, pentru că nu golurile contează acum, ci lunga listă de puncte bifate din tot ce ți-ai propus să realizezi. Vei vedea că lista succeselor e mult mai lungă și mai demnă de laudă decât cea a lipsurilor sau eșecurilor. Detașează-te de ceea ce nu ai reușit înainte și concentrează-te asupra motivelor de satisfacție și de mândrie. Este momentul să te rupi de o amintire neplăcută pe care o tot cari și care nu face decât să scoată în evidență un fost eșec, care nu mai e de multă vreme valabil. Uită și închide capitolul!

Mistreț

Taci și suportă unele condiții care nu îți convin, la prima vedere. Nu îți place deloc să faci pe umilul, când ai o atitudine de lider și orgolii imense, dar de data aceasta vei vedea că o poziție inferioară, un ton scăzut și puțină modestie nu strică deloc. Ai multe de câștigat de pe urma unei astfel de atitudini, după principiul capul tăiat sabia nu-l taie. Suportă unele condiții defavorabile acum, pe moment, pentru că ceea ce poți obține de pe urma unui astfel de comportament, chiar merită efortul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×