Zodiac Chinezesc pentru vineri, 10 aprilie. Mistrețul intră într-o stare de apatie

Bogdan Solomon   
în Horoscop
09/04/2020, 12:13
Zodiac Chinezesc pentru vineri, 10 aprilie. Mistrețul intră într-o stare de apatie
Ziua de vineri nu vine cu vești tocmai bune pentru nativii din zodia Mistrețului de Pământ. Sursa foto: zodiacool.ro

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de vineri, 10 aprilie, iar veștile nu sunt, din păcate, printre cele mai bune, chiar dacă se apropie weekend-ul. Izolarea începe să-și pună foarte serios amprenta asupra stării tale de spirit și devii din ce în ce mai arțăgos. În plus, oricât ar încerca toți cei din jur să-ți schimbe această atitudine, eforturile lor sunt sortite eșecului.

Zodiac chinezesc pentru ziua de vineri, 10 aprilie

Dacă ești născut în zodia Mistrețului de Pământ, îți recomandăm să eviți proiectele importante sau deciziile care implică schimbări majore, pentru că nu ai starea necesară. Ai intrat într-o apatie și pare că nimeni și nimic nu te poate salva, cel puțin pentru moment. Mai bine caută să desfășori activități relaxante, fie pe cont propriu, fie alături de familie sau de persoana iubită.

Șobolan

Azi vei avea discuții cu întreaga familie despre unele planuri de viitor care cer un oarecare dram de curaj și pentru că primești de la ei numai reacții entuziaste, ți se amplifică dorința de a ajunge mai repede acolo unde visați cu toții. De tine depinde felul cum vei construi aceste perspective promițătoare, deoarece ești liderul lor, îndrumătorul, motorul de energie și totul va evolua excelent cât timp te interesează la maxim și te implici în totalitate. Merită efortul, pentru că e bucuria familiei în joc și, de dragul lor, ești capabil de adevărate gesturi de bravură!

Bivol

Ai ajuns la capătul unui proiect și poți culege roadele, dar nu te grăbi să tragi tot succesul doar pe turta ta, pentru că ați lucrat mai mulți umăr la umăr pentru această reușită. A venit vremea să sărbătoriți împreună victoria, să vă recunoașteți unii altora contribuția, să vă aduceți reciproc felicitări și mulțumiri. Nu uita cât de important e un mulțumesc sau un gest de recunoștință pentru că, nu ai fi ajuns aici de unul singur. Ai fost susținut, completat, ajutat în permanență, deci acum poți să aduci elogii și celor care au contribuit la succes!

Tigru

Te vei întâlni cu un vechi amic despre care probabil nu mai știai nimic și revederea este emoționantă, dar și amuzantă. Este o ocazie excelentă de a lega din nou relația care, în trecut, ți-a făcut mare plăcere, încât profiți de această ocazie pentru a vorbi despre tot ce s-a întâmplat în ultimii ani și a reînnoda prietenia de odinioară. Trecutul revine în actualitate printr-un moment aparent neînsemnat, dar care, mai devreme sau mai târziu, își va arăta utilitatea. Dacă acest om îți revine în cale după atâta vreme, e semn că mai are încă un rol de jucat în destinul tău.

Iepure

Nimerești într-un mediu nu tocmai plăcut, în care planează emoții negative, tristețe, diverse probleme, dar la care, personal, nu ai nicio soluție. Pentru că nu poți face nimic ca să alungi această atmosferă nefastă. Cel mai bine ar fi să te retragi înainte să te influențeze. Energia pe care o emit cei din jur e mai puternică decât dorința ta de a-i ajuta să depășească impasul, încât ei sunt cei care te vor trage în jos. Decât așa, supus unui tratament de deprimare, mai bine pleci primul de aici și-i lași să se descurce singuri cu supărările lor. Nu ai nicio legătură!

Dragon

Se apropie un moment culminant în activitatea profesională, cum ar fi un interviu de angajare, un concurs pentru obținerea unui job sau a unei funcții superioare, un examen în urma căruia vei putea trece la un nivel superior în carieră. Deși ar mai fi ceva timp până la acel mare hop, te pregătești intens încă de pe acum, pentru că vrei să-ți iasă toate ca la carte. Orele sau zilele care te despart de acel moment sunt folosite înțelept, pentru a mai acumula ceva informație, pentru a învăța toate detaliile la nivel teoretic astfel încât să lașii o impresie ireproșabilă și a obține o notă maximă.

Șarpe

Schimbarea pe care o aștepți ca pe un miracol nu vine din stele, ci stă chiar în puterea ta să îi dai voie să ți se manifeste în viață. Ești un lider înnăscut, ai toate resursele necesare succesului, știi exact ce ai de făcut, dar mai ai nevoie, uneori, doar de scânteia care să aprindă acest motor pentru ca el să te ducă apoi la succesul garantat. E timpul să iei o decizie prin care să dai alt curs unor proiecte de la care ai mari așteptări, dar, din când în când, mai este nevoie și de o schimbare de macaz. Va fi una de bun augur, după care vor începe să evolueze lucrurile într-un ritm crescut, mult mai bun! Spune: start!

Cal

Nu te crampona de trecut, chiar dacă acolo se află ceva foarte important pentru securitatea ta generală. Trecutul s-a dus, acum concentrează-te asupra prezentului, pentru că aici se petrec cele mai importante lucruri. Cu cât ești mai bine ancorat în evenimentele în derulare, cu atât le vei duce mai repede și mai bine la îndeplinire. Dacă te oprești din elan ca să faci câte un ocol înapoi în timp, pierzi din randament și bați pasul pe loc. Nu te gândi la ce ai făcut înainte sau de unde vii! Acum contează doar etapa actuală care ți se construiește promițător.

Capră/Oaie

Chiar dacă planurile la care munceai par să se fi încetinit, îți convine acest ritm, pentru că îți permite să te concentrezi mult mai bine la ce ai de făcut. Dacă ai fi fost zorit de la spate de termene limită sau alte condiții stresante, nu ai fi dat randament. Așadar, bucură-te că nu te stresează nimic. Ia-o încet și nu sări peste etape, pentru că fiecare detaliu contează la reușita finală. Poate cineva îți va cere să nu te mai grăbești, pentru că – știi – graba strică treaba, și fie că îți place, fie că nu, trebuie să te supui modului de înaintare impus de un superior.

Maimuță

Povestești și altora prin ce ai trecut până ai ajuns la nivelul actual, pentru că pot învăța din eforturile altora. Nu a fost o ascensiune lină, ci una plină de hopuri și amânări, dar pe care le-ai depășit cu brio. Dacă tot ai trecut peste toate cu succes, împărtășește-le și soluțiile la acest gen de piedici. Nu te încăpățâna doar să-i avertizezi și să nu le dai și sfaturile de rigoare cum să le rezolve, ar fi o mare dovadă de egoism. Ce te costă să le dai și câteva informații ajutătoare celor care urmează să îți repete experiența? Nu ești singurul în această situație.

Cocoș

Nu te simți bine în medii foarte aglomerate, foarte pestrițe, pentru că nu stai prea bine la capitolul comunicare. Ești un pic deprimat sau trist și nu te poți adapta mediului în care te afli. Ceilalți nici nu observă că ți se întâmplă ceva și poate tocmai asta ai fi dorit: să nu fii luat în seamă. Ai prefera să stai singur cu gândurile tale, dar nu trebuie să faci asta. Nu de izolare sau de liniște ai nevoie acum, ci exact de agitația aceasta din jur care nu te lasă să aluneci pe panta depresiei. Acceptă gălăgia din jur și integrează-te în acest mediu, chiar dacă nu îți place în totalitate.

Câine

Ai multe detalii la dispoziție și nu știi cum să le aranjezi ca să aibă un înțeles. Par complet diferite unele de altele, parcă s-ar bate cap în cap sau fac parte din domenii total diferite, dar nu te grăbi să elimini niciunul. Mai ai nevoie să acumulezi câteva informații și vei vedea că vor începe să se lege perfect. Chiar și chestiuni ce par diametral opuse se vor uni la un moment dat într-un sens comun, semn că nimic din ceea ce știi, ceea ce afli sau primești, nu este întâmplător. Vei știi să le concentrezi pe toate în aceeași direcție favorabilă reușitei, dar încă mai trebuie să înțelegi unele aspecte. Ai răbdare, se va clarifica situația!

Mistreț

Renunță la starea de apatie care te copleșește și care te face să te privești cu ochi critici, de parca nimic nu îți place. Învață să te iubești mai mult așa cum ești, să te aprobi mai mult, pentru că dacă nu ai o părere bună despre tine, cum ai vrea să o aibă alții? Descoperă acele lucruri bune și frumoase, acele calități care merită puse în valoare, deci lasă la o parte atitudinea exagerat de critică. Dacă tot vezi că ceva nu este în regulă la propria persoană, începe să remediezi de pe acum problema.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×