Zodiac chinezesc pentru luni, 23 martie. Mistrețul poate suferi un accident

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
22/03/2020, 16:13
Zodiac chinezesc pentru luni, 23 martie. Mistrețul poate suferi un accident
Așa arată zodiacul chinezesc de luni, 23 martie, pentru fiecare zodie

Zodiacul chinezesc pentru ziua de luni, 23 martie, vine cu vești bune pentru multe dintre zodii. Unele vor primi vești foarte bune de departe, pe când altele, cum este Mistrețul, ar putea avea de suferit.

Așa arată zodiacul chinezesc de luni, 23 martie, pentru fiecare zodie

Şobolan

Nativul Șobolan are parte de o zi plină la locul de muncă, iar acasă nu mai are chef de nimic. Partenerul de viață va avea câteva chestii să-i reproșeze, iar tensiunea plutește în aer.

Bivol

Un prieten vechi vă face o vizită neașteptată. Nu vine cu mâna goală, ci cu o propunere de parteneriat care s-ar putea să fie una foarte profitabilă.

Tigru

Ești sufletul petrecerii astăzi, chiar dacă te aflși în izolare, alături de cei dragi. Ești pus pe șotii, iar cei mici vor aprecia pe loc această atitudine a ta și se vor prinde în jocul tău.

Iepure

Iepurele se trezește cu un admirator secret. Va rămâne surprins să vadă despre cine este vorba, atunci când un prieten comun va dezvălui sentimentele pe care admiratorul le nutrește de atâta amar de timp.

Dragon

Dragonul trebuie să-și regândească planurile pentru următoarea perioadă, din cauza coronavirusului. Nici măcar în vizită la rude nu mai poate merge, așa că trebuie să găsească noi metode de relaxare acasă.

Şarpe

Şerpii nu vor fi înconjuraţi de rudele venite din străinătate, după cum plănuise. Aceştia vor petrece singuri această perioadă, însă cu ajutorul tehnologiei vă veți putea vedea în continuare.

Cal

Nativii ce sunt născuţi sub acest semn zodiacal şi care muncesc în domeniul sanitar vor avea o zi de groază. Vinovat de coşmarul acestora va fi epidemia de coronavirus care va fi prezentă din ce în ce mai vizibil în România.

Capră/Oaie

Nativii acestzi semn zodiacal vor petrece o zi frumoasă, alături de cei dragi. Vor face o achiţiţie importantă, de care se va bucura întreaga familie.

Maimuţă

Maimuța va continua să meargă la locul de muncă, iar acest lucru îl înspăimântă, deoarece amenințarea coronavirusului crește pe zi ce trece. Acasă însă veți reuși să vă relaxați ca de fiecare dată.

Cocoş

Cocoșii vor avea parte de iubire multă. Va face o nouă cucerire, cu care va trăi momente unice în viață. Este posibil să fie chiar jumătatea sa.

Câine

Câinele va fi numai pe drumuri astăzi. Are ceva probleme cu legea, așa că va fi nevoit să aștepte pe săli, la cozi, iar acest lucru îl va nemulțumi profund.

Mistreţ

Mistrețul este în pericol de accident. Chiar dacă va avea puțin de suferit, acest lucru îl va face să nu mai respecte deloc programul pe care și l-a făcut astăzi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×