Horoscop zilnic: luni, 23 martie. Cine va fi promovat astăzi la serviciu

în Horoscop
22/03/2020, 14:53
Horoscop zilnic: luni, 23 martie. Cine va fi promovat astăzi la serviciu
Horoscop zilnic: luni, 23 martie

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți aduce horoscopul de azi, 23 martie. Multe dintre zodii vor întâmpina probleme la locul de muncă, iar altele petrec timp de calitate în sânul familiei.

Așa arată horoscopul zilei de luni, 23 martie pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecul are parte de o zi foarte solicitantă la locul de muncă, unde șefii îi dau sarcini noi, deoarece este posbil să plece mai mulți colegi, în plină pandemie de coronavirus. Trebuie să accepți noile condiții și să te conformezi.

Taur

Taurul are de luat decizii importante. Lucrurile se precipită la locul de muncă, iar șefii sunt un pachet de nervi. Se tem de pierderi și așa că pot lua decizia să treacă la disponibilizări. Tensiunea este ca o lamă cu două tăișuri.

Gemeni

Gemenii încep să regrete unele decizii pe care le-au luat în trecut, dar pe care nu le mai pot întoarce. Bine ar fi să învețe din greșeli și să nu le mai repete.

Rac

Racul are chef de ceartă, dar trebuie să-și stăpânească pornirile, deoarece poate face și mai mult rău, mai ales la locul de muncă, unde oamenii sunt sunt deja agitați.

Leu

Leul are chef de ducă, dar trebuie să stea în casă și se ferească de pericolul care umblă zilele-acestea prin aerul de afară. Cel mai bine ar fi să stea cu cei dragi și să-și planifice următoarea vacanță, indiferent când va avea loc aceasta.

Fecioară

Fecioara are tendința astăzi să dea cam multe amănunte din viața sa unor persoane care nu par de încredere. Trebuie să te abții, cât de tentatnt ar fi.

Balanţă

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Balanței primesc vești bune de departe. Au un plan de afaceri pe care îl vor pune în practică foarte curând, iar acesta le va asigura un venit foarte consistent.

Scorpion

Scorpionii au tendința de a se izola de ceilalți, mai ales atunci când au probleme. Așa găsesc ei cele mai optime soluții la problemele lor. Familia vă este alături în orice situație.

Săgetător

Săgetătorul își face multe planuri pentru ziua de azi, dar acestea vor fi date peste cap de o întâmplare care va avea loc chiar acasă. Fie este vorba despre o defecțiune sau despre o vizită neanunțată, planurile nu vor mai prinde contur.

Capricorn

Capricornii se vor bucura astăzi de tot ce le-a oferit viaţa până acum. Există șansa ca, după-amiaza, să ai o mulțime de oaspeți sau să faci o călătorie. Astăzi, totul merge ca pe roate.

Vărsător

vărsătorul trăiește clipe frumoase acasă, în izolare, alături de familia sa. Perioada aceasta vine după una foarte agitată, în care nu a stat prea mult acasă. Primește o veste bună care îi poate aduce și un venit suplimentar.

Pești

Peștii au parte de o zi agitată la locul de muncă, unde colegii parcă i-au pus gând rău. Activitatea lor însă nu lasă loc de discuții, iar șefii îl vor recompensa cu o primă sau chiar o avansare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×