Băneasa Shopping City își întrerupe activitatea în perioada 23 martie – 16 aprilie! Farmaciile și hipermarketul Carrefour rămân deschise

Traian Terzian   
în Stiri de ultima ora
20/03/2020, 12:19
Băneasa Shopping City își întrerupe activitatea în perioada 23 martie – 16 aprilie! Farmaciile și hipermarketul Carrefour rămân deschise
Centrul comercial Băneasa Shopping City a decis să își întrerupe activitatea în perioada 23 martie - 16 aprilie 2020

Centrul comercial Băneasa Shopping City a decis să își întrerupe activitatea în perioada 23 martie – 16 aprilie 2020 pentru a-și proteja atât clienții și retailerii precum și angajații

Băneasa Shopping City își întrerupe activitatea

Șefii mall-ului Băneasa Shopping City au făcut anunțul oficial pe site-ul oficial al centrului comercial și informează că suspendarea temporară a fost luată pentru a proteja comunitatea, clienții, retailerii precum și angajații de răspândirea COVID-19.

”Băneasa Shopping City consideră că este de datoria sa să protejeze comunitatea, clienții, retailerii precum și angajații care își desfășoară activitatea de zi cu zi în magazinele centrului comercial, pentru că sănătatea și siguranța lor sunt o prioritate permanentă. Este decizia noastră voluntară să dispunem suspendarea temporară a centrului comercial, în perioada 23 martie-16 aprilie 2020 sau până când starea de urgență instaurată de autorități va fi ridicată”, se arată în comunicat.

”Excepție de la această măsură face hypermarketul Carrefour care va avea program ca și până acum, între orele 08.00-22.00 și farmaciile care vor avea program de funcționare normal, între orele 10.00-22.00”, se mai scrie în comunicatul centrului comercial.

”Este în interesul superior al întregii comunități locale”

”Băneasa Shopping City, angajații retailerilor precum și echipa centrului comercial formează o comunitate pe care o respectăm și a cărei siguranță și sănătate au devenit în prezent obiective capitale. Este o situație fără precedent pentru noi. În toată activitatea noastră nu am fost nevoiți să luăm o decizie similară, însă evenimentele recente și momentele dificile cu care societatea se confruntă, ne obligă la responsabilitate”, a declarat Arthur Popa, CEO al Băneasa Shopping City.

”În cei 12 ani de funcționare, Băneasa Shopping City s-a poziționat ca lider al pieței de retail și ne dorim să continuăm să inspirăm și să oferim un exemplu de responsabilitate prin decizia noastră în această perioadă dificilă. Suntem conștienți că măsura va avea un impact economic semnificativ asupra afacerilor noastre, însă acum este esențial să avem o atitudine care facilitează prevenția. Ne dorim să rămânem uniți în demersurile de a proteja, să fim responsabili și să trecem cu bine peste această perioadă dificilă!”, a mai spus Popa.

”Experiența internațională, autoritățile și specialiștii recomandă distanțarea socială, aceasta fiind singura metodă eficientă pentru a preveni răspândirea virusului, și este în interesul superior al întregii comunități locale și nu numai, să respecte această recomandare și să adopte măsuri preventive. Băneasa Shopping City va reveni cu informații în funcție de evoluția situației și ținând cont de recomandările autorităților”, se încheie comunicatul.

Pandemia de coronavirus s-a extins în ultimele zile în România, iar autoritățile au luat decizia să instituie starea de urgență, iar mall-urile au decis să-și schimbe programul pe această perioadă. Astfel, la începutul săptămânii, AFI Cotroceni, Băneasa Shopping City, Plaza România, Mall Vitan, Mega Mall, Sun Plaza și ParkLake au decis să scurteze programul magazinelor din interiorul centrelor comerciale. Acestea vor fi deschise doar între orele 12:00 și 20:00. În schimb, reducerea programului nu va afecta farmaciile și hipermarketurile din mall-uri.

Pandemia de coronavirus a forțat autoritățile române să intre în stare de urgență, iar toate marile lanțuri de hypermarket din România au decis să își adapteze programul în funcție de nevoi și să facă măsuri pentru siguranța clienților.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×