Zodiac chinezesc pentru vineri, 3 aprilie 2020. Maimuțele și Mistreții devin nostalgici

Dan Suta   
în Horoscop
02/04/2020, 15:25
Zodiac chinezesc pentru vineri, 3 aprilie 2020. Maimuțele și Mistreții devin nostalgici
Zodiac chinezesc pentru 3 aprilie 2020. Sursa foto: welcometochina.com

Îți prezentăm cel mai exact zodiac chinezesc pentru vineri, 3 aprilie 2020. Maimuțele și Mistreții vor avea o zi în care gândul le va fugi în toate părțile. Devin extrem de nostalgici.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 3 aprilie 2020

Maimuțele duc dorul vremurilor în care călătoreau și se hrănesc din amintiri. Devin extrem de nostalgice și sunt cuprinse de tot felul de vise.

Mistreții sunt și ei cu gândul la alte vremuri și încep să își facă planuri despre ce vor face după pandemie. Au câteva idei destul de interesante.

Cocoșii se trezesc cu capsa pusă

Cocoșii sunt destul de nervoși. Se trezesc prost dispuși și asta nu e tocmai bine pentru cei care se află în jurul lor. Trebuie lăsați să se liniștească.

Zodiac chinezesc 3 aprilie pentru Tigru. Tigrii sunt extrem de motivați să înceapă proiecte noi și au susținere din partea celor apropiați.

Bivolii pun mare preț pe sfaturile celor mai experimentați, iar acum sunt dispuși să le urmeze întru totul.

Câinii sunt extrem de mâhniți de anumite lucruri pe care le află despre persoane pe care le credeau prieteni. Dezamăgirile nu reprezintă ceva nou pentru ei. Vor trece și peste acestea.

Caii din zodiacul chinezesc își numără banii și ajung la concluzia că este obligatoriu să facă economii pentru a ajunge cu bine la final de lună.

Oile din zodiacul chinezilor primesc tot felul de telefoane, de încurajări, căci în ultima vreme au fost destul de supărați.

Șerpii sunt puși pe harță. Provoacă niște discuții doar ca să își impună punctul de vedere. Cineva îi va aduce cu picioarele pe pământ.

Șobolanii trec de la o stare la alta, însă spre finalul zilei vor ajunge la o concluzie surprinzătoare despre ce se întâmplă cu adevărat în viața lor.

Zodiac chinezesc 3 aprilie pentru Dragon. Dragonii au parte de câteva momente tensionate în familie de dimineață, dar pe parcursul zilei vor rezolva toate diferențele.

Iepurii fac tot felul de concesii anumitor prieteni pentru că ajung la concluzia că dacă nu lasă de la ei nu ajung niciunde cu încăpățânarea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×