Zodiac chinezesc, vineri, 29 noiembrie. Șarpe este preferatul lui Cupidon și își cunoaște sufletul pereche

Alexa Serdan   
în Horoscop
28/11/2019, 15:50
Zodiac chinezesc, vineri, 29 noiembrie. Șarpe este preferatul lui Cupidon și își cunoaște sufletul pereche
Acesta este zodiacul chinezesc pentru vineri, 29 noiembrie 2019. Sursa foto: loon.ro

Zodiacul chinezesc pentru ziua de vineri, 29 noiembrie 2019, aduce vești favorabile pentru majoritatea animalelor din horoscop. Ne aflăm în Anul Mistrețului de Pământ, o perioadă excelentă pe toate planurile. Cele 12 animale ale zodiacului chinezesc au parte de bani, succes, dar și liniște sufletească.

Zodiac chinezesc pentru ziua de vineri, 29 noiembrie 2019

Șobolan

Șobolanii sunt axați pe finanțe. Fă-ți o listă cu cheltuielile și datoriile pe care le ai de achitat. Ai bani suficienți, dar vrei și mai mulți. Nu renunța la liniște și timp liber în favoarea carierei.

Bivol

Un proiect care-ți dă dureri de cap de ceva vreme urmează să se încheie. Mereu ai alte idei pe care să le pui în aplicare. Păstrează-ți energia și creativitatea pentru viitoarele planuri.

Tigru

Ai bătut pasul pe loc, dar de acum înainte nu mai stai degeaba. Ai primit impulsul de care aveai nevoie și situația va fi cu totul alta. Vei fii uimit de progrese și rezultate uimitoare cât de curând.

Iepure

Eforturile tale vor fi apreciate și nu este exclus să fii promovat. Colegii de serviciu sunt de partea ta și te susțin în fața șefului. Spre seară planifică o ieșire în oraș sau o vizită la un prieten drag.

Dragon

Pregătește-te să ai mereu un plan de rezervă. Nu-ți pune încrederea doar în prieteni, cere și sfaturile unor specialiști. Dacă este nevoie ia o pauză. Nu sta pe gânduri și relaxează-te.

Șarpe

Carisma și veselia atrag în preajma ta fel de fel de oameni. Ești curtat de persoane la care nu te-ai fi gândit niciodată. Ai ocazia să-ți întâlnești sufletul pereche. Profită de aceste momente plăcute.

Cal

Ești înconjurat de prieteni și familie. Cei dragi se simt excelent în preajma ta și simt nevoia să petreacă timp alături de tine. Ești în centrul atenției. Discută cu partenerul de viață despre un viitor comun.

Oaie/Capră

Ești compleșit de situație și simți nevoia să iei o pauză. Una cât mai lungă dacă se poate. Gândul tău zboară la o vacanță peste hotare. Ia-ți prietenii, fă-ți bagajele și nu mai privi în urma ta.

Maimuță

Norocul te lovește din plin. La capitolul bani vei avea parte de câștiguri substanțiale. Un contract bănos așteaptă semnătura ta. Fii atent la ce semnezi, nu este cazul să te grăbești.

Cocoș

Fii mai atent la sănătatea și starea ta spirituală. Nu te enerva fără motiv și nu pune la suflet răutățile. Nu răni sentimentele persoanei dragi pentru că s-ar putea să nu mai poți repara nimic.

Câine

Simți nevoia de mai mult timp liber. Ai muncit enorm în ultima perioadă și ai nevoie de o pauză binemeritată. Ia-ți partenerul de viață și pleacă în vacanță. Nu contează locația.

Mistreț

Investește o parte din economii. Astrele sunt de partea ta și anunță schimbări favorabile. Toate merg strună și alegerile pe care le faci se îndreaptă în direcția cea bună.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×