Zodiac chinezesc, joi, 28 noiembrie. Tigrul este plin de sine și nu are nevoie de aprecierile celor din jur

Alexa Serdan   
în Horoscop
27/11/2019, 16:06
Zodiac chinezesc, joi, 28 noiembrie. Tigrul este plin de sine și nu are nevoie de aprecierile celor din jur
Află ce ți-a rezervat zodiacul chinezesc pentru ziua de joi, 28 noiembrie. Sursa foto: diane.ro

Zodiacul chinezesc pentru ziua de joi, 28 noiembrie 2019, aduce vești bune pentru multe dintre zodii. Iepurele are o viață demnă de invidiat, în timp ce maimuța se implică în activități care îi dau energie și încredere.

Ce aduce zodiacul chinezesc pentru ziua de joi, 28 noiembrie

Șobolan

Înceară să nu pui la suflet părerile celor din jur. Nu trebuie să fii pe aceeași lungime de undă cu colegii de serviciu. E perfect când sunt mai multe păreri și poți alege informațiile care te ”coafează”.

Bivol

În dragoste relația începe să intre pe făgașul normal. Nu spune gata până nu ai pus punct tuturor discuțiilor și certurilor. Dacă ești singur, mergi în club și vei găsi și partenerul de care ai nevoie.

Tigru

Ai încredere în forțele proprii. Ești plin de sine și nu ai nevoie de sfaturile celorlați. Nu vei fii văzut cu ochi buni pentru că vei fii catalogat drept arogant. Schimbă această părere despre tine.

Iepure

Acceptă noi provocări și experiențe. Nu este exclus să ai parte de numeroase activități la care vei cunoaște persoane interesante. Pregătește ținutele pentru evenimentele la care ești invitat.

Dragon

Ține-ți imaginația în frâu și nu pierde timpul aiurea. Concentrează-te pe sarcinile pe care le ai de îndeplinit acasă sau la serviciu. Spre seară se anunță o întâlnire amoroasă sau o cină romantică.

Șarpe

Nu te enerva și acționează cu tact. De preferat ar fii să gândești de două ori înainte de a acționa. Ascultă-ți intuiția legat de deciziile în iubire sau prietenie. Rezultatele favorabile se vor vedea imediat.

Cal

Este o zi ideală pentru întâlniri fie că sunt de afaceri, fie că sunt amoroase. Ești asul cuvintelor și ai mereu vorbele la tine. Carisma, sinceritatea și zâmbetul larg îți vor deschide mult uși.

Capră/Oaie

Nu-ți mai ascunde sentimentele și spune ceea ce simți. Partenerul de viață se va bucura enorm când va primi un cadou fără vreun motiv anume. Nu aștepta o zi specială, surprinde-ți persoanele dragi.

Maimuță

Cuvintele care te definesc astăzi sunt creativitatea, energia și spontaneitatea. Implică-te în activități care te stimulează atât fizic, cât și psihic. Citește, mergi la yoga sau mergi la sala de fitness.

Cocoș

Îți lipsește spiritul de competiție și încrederea în forțele proprii. Poate ar fi timpul să iei lecții de la prieteni. Odihnește-te pentru că te așteaptă zile grele și solicitante. Stai mai mult acasă.

Câine

Rămâi deschis la invitații și ieși în oraș în orice moment al zilei. Nu asculta de gurile rele care spun să te mai odihnești. Îți place să trăiești clipa și vrei să ai cât mai multe amintiri. Profită!

Mistreț

Concentrează-te pe sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Nu te abate de la drumul tău și nu accepta noi responsabilități. Nu totul se rezumă la muncă, mai trebuie să ieși și cu prietenii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×