Zodiacul chinezesc din 26 noiembrie. Iepurele este tot numai un zâmbet

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
25/11/2019, 17:00
Zodiacul chinezesc din 26 noiembrie. Iepurele este tot numai un zâmbet GALERIE FOTO

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce zodiacul chinezesc pentru ziua de 26 noiembrie. Multe dintre zodii au probleme la locul de muncă. Șefii îi iau la ochi colegii sunt invidioși. Altele se bucură de o nouă iubire, cum ar fi Iepurele, care este tot numai un zâmbet.

Așa arată zodiacul chinezesc de 26 noiembrie pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Nativul Șobolan din zodiacul chinezesc va întâmpina probleme pe 26 noiembrie la locul de muncă. Colegii parcă nu îl mai privesc cu respectul de acum ceva vreme, după ce șefii s-au declarat nemulțumiți de proiectul la care lucrează acesta. Doar prin muncă multă vă recăpătați prestigiul la locul de muncă!

Bivol

Nativul Bivol vrea schimbare și va avea parte de ea. Așa face de câte ori simte că nu mai ajunge la liman. Așadar, o nouă freză sau tunsoare vă va ajuta să vă recăpătați încrederea în sine.

Tigru

Se anunță probleme pentru Tigru. Fie că acestea apar la locul de muncă sau chiar în sînul familiei, trebuie să le rezolați cu calm și cu mult tact. Nu vă pierdeți controlul!

Iepure

Iepurele este numai un zâmbet astăzi, mai ales că la orizont apare o persoană foarte interesantă cu care ați dori să fiți mai mult decât prieten. Faceți primul pas!

Dragon

Dragonul are parte de câștiguri astăzi. Fie că primește un bonus la salriu, fie că primește o invitație pentru a se alătura unui proiect bine plătit, nativul dragon începe să facă bani frumoși. Relația cu partenerul de viață este una armonioasă.

Șarpe

Nativul Șarpe este la limita de jos cu energia, astăzi. Nu trebuie să începi alte proiecte, deoarece nu vei face față. Trebuie să îți faci timp și pentru familia pe care ai cam neglijat-o în ultima vreme.

Cal

Se pare că romantismul va fi punctul tău forte în această zi. Ai tendința de a fi atras de ceea ce înseamnă dragoste, fie că ești singur, fie că ai deja un partener. Fii, însă, cu mare băgare de seamă, pentru că inima poate să te înșele.

Capră/Oaie

Ești cu capul în nori astăzi, dar problemele te aduc urgent cu picioarele pe pământ. Vei avea o zi agitată, însă trebuie să te bazezi doar pe tine, deoarece prietenii te cam uită atunci când ai nevoie de ei.

Maimuță

Te simți trădat astăzi, după ce un prieten îți întoarce spatele și îți propui să te schimbi și tu, însă nu trebuie să îți murdărești sufletul pentru oricine. Trebuie să rămâi la fel.

Cocoș

Nativul Cocoș are parte de multă iubire. În sfârșit, persoana pe care o placi de ceva vreme îți întoarce zâmbetele. Se anunță o perioadă foarte frumoasă petru Cocoș.

Câine

Nativul Câine are șanse reale astăzi să primească o mărire de salariu, deoarece proiectul la care lucrează va avea un succes nebănuit. Colegii vor fi chiar invidioși.

Mistreț

Mistrețul debordează de creativitate, astăzi. Are idei bune, mai ales de afaceri. Trebuie să te mobilizezi și să le pui în practică cât mai repede!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×