Zodiac chinezesc pentru săptămâna 25 noiembrie – 1 decembrie 2019. Cocoșii trec prin etape noi și au parte de un mare noroc

Dan Suta   
în Horoscop
23/11/2019, 17:23
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 25 noiembrie – 1 decembrie 2019. Cocoșii trec prin etape noi și au parte de un mare noroc
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 25 noiembrie - 1 decembrie 2019. Sursa foto: youtube.com

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 25 noiembrie – 1 decembrie 2019: Cocoșii trec prin etape importante în viața lor, încep o viață nouă și sunt extrem de ambițioși, de fericiți să vadă că lucrurile iau într-un final o întorsătură fericită.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 25 noiembrie – 1 decembrie 2019

Cocoșii din zodiacul chinezesc vor avea parte de surprize plăcute. O vor lua de la zero și se vor implica în proiecte noi. Finalul de lună îi pune în ipostaze extrem de fericite. Dragonii, în schimb, au parte de surprize plăcute din punct de vedere profesional.

Șerpii vor avea o săptămână plină de momente dificile. Se vor certa cu multe persoane din familie pe tot felul de teme de la politică la religie. Iepurii trebuie să evite să intre în polemici cu persoanele din jur, mai ales dacă e vorba de sport sau politică.

Șobolanii intră într-o etapă mai bună

Mistreții o fac pe detectivii și vor descoperi câteva lucruri care s-ar putea să le schimbe definitiv viața. Maimuțele sunt puse pe călătorit. Vor avea parte de o săptămână a redescoperirilor, o săptămână în care vor fi purtați pe drumuri nemaivăzute.

Caii și Câinii vor porni și ei în niște aventuri extrem de interesante. Vor fi puți în tot felul de ipostaze noi, în situații de care trebuie să profite cu orice preț dacă vor să le meargă bine.

Bivolii sunt și ei puși pe fapte mari, însă nu sosesc toate răspunsurile așa cum se așteptau. E o săptămână de mesaje, se va comunica mult. Oile din zodiacul chinezesc vor trece printr-o mare decepție din punct de vedere amoros.

Tigrii dau de persoane interesante, de acei oameni providențiali de care aveau nevoie de mai multă vreme. Există oameni care le schimbă complet destinul, în bine. Șobolanii reușesc să se recupereze după o perioadă ceva mai dificilă. Intră într-o perioadă mai calmă, mai armonioasă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×