Zodiac chinezesc valabil pentru data de 24 martie 2020. Tigrul nu poate face pace cu trecutul

Alexa Serdan   
în Horoscop
23/03/2020, 12:04
Zodiac chinezesc valabil pentru data de 24 martie 2020. Tigrul nu poate face pace cu trecutul
Zodiac chinezesc pentru ziua de marți, 24 martie 2020, pentru toate cele 12 animale. Sursa foto: Pinterest.com

Zodiac chinezesc pentru ziua de marți, 24 martie 2020, aduce vești bune pentru majoritatea semnelor zodiacale. Unele dintre ele au noroc din punct de vedere financiar, în timp ce altele au probleme în cuplu sau ajung să pună capăt relației amoroase.

Acesta este zodiacul chinezesc pentru marți, 24 martie, de la zodie la zodie

Șobolan

Șobolanul are o zi minunată din toate punctele de vedere. Timpul liber îi oferă ocazia să încerce lucruri noi, să descopere pasiuni de care nu știa sau să stea mai mult cu cei dragi.

Bivol

Nativul născut în zodia bivol este puțin strâns cu ușa de datorii, dar cu ajutorul calmului va rezolva toate situațiile. Apelează cu încredere la sfaturile prietenilor sau familiei.

Tigru

Tigrul este măcinat de gânduri din trecut de care nu poate scăpa nici acum. Se simte urmărit de episoade traumatizante care și-au pus amprenta asupra sufletului său și crede că o ia razna.

Iepure

Iepurele iubește și este iubit cu același patos ca prima oară. Ce și-ar mai putea dori? Poate doar o vacanță în doi într-un loc exotic și însorit. Pregătește-te din timp pentru sezonul cald.

Dragon

Nu duci lipsă de resurse financiare, așa că acum este momentul să-ți achiziționezi echipamentul pentru noua ta pasiune. Dezvoltă-ți imaginația și creativitatea, și cine știe poate faci și o afacere din asta.

Șarpe

Șarpele este încântat de micile plăceri ale vieții și se bucură de fiecare secundă la intensitate maximă. Trăiește ca și cum fiecare zi ar fi ultima și adună numeroase amintiri alături de oamenii dragi.

Cal

Calul traversează o perioadă dificilă și are foarte multe frustrări și trăiri interioare care-i dau viața peste cap. Nu se poate concentra deloc la serviciu, iar acasă are parte de discuții contradictorii.

Capră/Oaie

Capra este mulțumită de ceea ce are și nu are nimic de reproșat nimănui. Trăiește într-o stare de visare și contemplare din care nu va ieși prea curând.

Maimuță

Maimuța are mai șanse să-și întâlnească sufletul pereche după îndelungi căutări. S-ar putea să descopere că jumătatea sa este chiar sub nasul lui și nu a reușit să o vadă până acum.

Cocoș

Cocoșul este pasionat de ceva nou și este prins peste urechi. Nu mai vede absolut nimic în jurul lui și s-ar putea să piardă lucruri importante din viața personală.

Câine

Câinele este tot mai dezamăgit de partenerul de viață și se gândește să punct relației, dar de la vorbe până la fapte uneori este un drum lung. Ia atitudine și spune ceea ce ai pe suflet.

Mistreț

Mistrețul trăiește în trecut și nu poate vedea ce se întâmplă în prezent. Amintirile din copilărie își fac prezența în viața lui și îl tulbură constant.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×