Zodiac Chinezesc pentru weekend-ul 21-22 martie. Mistreții trebuie să accepte unele soluții de compromis

Bogdan Solomon   
în Horoscop
20/03/2020, 15:32
Zodiac Chinezesc pentru weekend-ul 21-22 martie. Mistreții trebuie să accepte unele soluții de compromis
Mistrețul de pământ trebuie să dea dovadă de flexibilitate în acest weekend. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 21-22 martie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales din punct de vedere sentimental. Relația cu persoana iubită merge din ce în ce mai bine, datorită energiilor pozitive din această perioadă. Și nu e de mirare, având în vedere că aveți o grămadă de timp pe care trebuie să-l petreceți împreună. Privește partea bună: odată cu această vacanță forțată aveți ocazia să fiți singuri, doar voi doi.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc în weekend-ul 21-22 martie

Dacă te numeri printre nativii din zodia Mistrețului și trebuie neapărat să lucrezi în acest sfârșit de săptămână, încearcă să-ți păstrezi calmul. Știm că treci printr-o situație dificilă și nu ești deloc obișnuit cu ea, dar până la urmă nu strică să lucrezi din confortul casei, cu persoana dragă alături. Câteodată e nevoie să accepți și astfel de variante, spre binele tău. Fă un compromis și încetează să mai cauți nod în papură, pentru că riști să provoci conflicte inutile.

Șobolan

Te îngrijorează starea de sănătate a celor mai în vârstă din familie. Un părinte sau un bunic nu se simte prea bine de la o vreme și încerci să-i fii alături cât poți. Ești pregătit să îți asumi sarcini pentru binele lor, chiar de-ar fi să îți sacrifici complet pro-gramul doar pentru a-i îngriji. Este modul în care arăți cât de mult apreciezi grija pe care și ei ți-au oferit-o cândva. Ba chiar te simți mult mai bine că vezi măcar un zâmbet de mulțumire pe chipul său, ceea ce îți dă încredere că prezența ta i-a fost de ajutor.

Bivol

Compară-te fără teamă cu ceilalți, pentru că vei descoperi că ai o mulțime de atuuri care te favorizează. Chiar dacă îți vei măsura forțele cu alții dintr-o categorie superioară celei din care faci parte, nu ai deloc motive să fii nemulțumit, pentru că sigur ai un as în mânecă ce te va propulsa în frunte. Ai încredere în valoarea și supremația ta în anumite privințe, deci lasă teama și modestia la o parte și alătură-te celor foarte buni și foarte puternici pentru a-ți demonstra talentele. Rezultatul obținut îți va confirma sentimentul care te face să spui: da sunt bun!

Tigru

Nu te crampona de scopul pe care ți l-ai ales, ci, odată propus, lasă-ți visul să curgă cum vrea el, fără să controlezi neapărat evoluția acestuia. Ai emis dorința în univers, acum relaxează-te și lasă-te purtat de curentul care te va duce exact acolo unde e mai bine. Cu cât încerci să ghidezi torentul de idei și de evenimente, cu atât ocolești mai mult ținta finală, pentru că este un râu care curge așa cum vrea el spre destinație, deci lasă deoparte dorința fantastică de a da ordine, de a organiza și de a programa totul în detaliu. Vine și succesul, dar nu când vrei și nici cum dorești!

Iepure

Viața oferă întotdeauna în compensație câte ceva, dacă tocmai ai renunțat la ceva, fi sigur că vine imediat înlocuitorul perfect! Ai ieșit dintr-o relație nefericită? Nu-i nimic, vei începe alta! Ai plecat de la un loc de muncă nemulțumit, sigur îți găsești ceva mai convenabil! Nu privi niciun abandon ca pe un eșec, ci ca pe cea mai bună șansă de a porni spre altceva mai bun. Uneori, lucrurile nu merg așa cum ai dori tocmai pentru că, altundeva, altceva este pus deoparte pentru tine. Cum ai găsi acea direcție dacă ai fi concentrat asupra altui sens? Spune deci stop și caută noua țintă!

Dragon

Este timpul să rupi odată corzile care te tot trag înapoi spre trecut. Ești atașat de evenimente de odinioară de parcă încă ți-ai extrage seva din acele vremuri, deși au trecut demult și nu mai au niciun rol în ceea ce faci acum. Gata, ți-ai învățat lecțiile atunci, ți-ai făcut temele de rigoare, dar n-are rost să tot cari după tine amintiri. Imaginează-ți că tragi mii de hamuri, mii de cabluri pe care le-ai conectat la evenimente din trecut, care ar fi trebuit să fie demult date deoparte. Fă-o acum, căci e timpul să te eliberezi!

Șarpe

Ceea ce ți se naște azi în minte are nevoie de o perioadă de coacere înainte de a-și arăta roadele, deci ai răbdare. Fii sigur că există o sincronizare perfectă în toate, că vei merge încet-încet spre destinația planurilor care acum prind contur, și totul îți va apărea în cale exact la momentul oportun. Nu încerca să le controlezi pe toate, nu stabili termene fixe, ci doar emite dorința în eter și vei vedea ce bine se așază toate, exact atunci când le vine rândul! Acum este doar momentul potrivit să dai startul, să iei decizia, să faci primul pas, lăsând să curgă firesc evenimentele și să se desfășoare mai apoi în voie.

Cal

Primești vești care sosesc de departe ce te îngrijorează, te pun pe gânduri sau te fac să pierzi încrederea că planurile pe care ți le-ai făcut înainte mai au sorți de izbândă. Dacă ai călătorii programate ar fi bine să le amâni pe altădată. Ceva nu funcționează conform planurilor, poate traficul este motiv de stres, poate mașina îți creează probleme sau ceea ce ar fi trebuit să te aștepte la destinație lasă mult de dorit, încât deplasările acestei zile sunt motiv de dezamăgire profundă. Dacă le poți lăsa pe altădată, reprogramează-le fără să stai pe gânduri.

Capră/Oaie

Cineva drag trece printr-un moment mai dificil în care are multă nevoie de susținerea celor din familie. Trebuie să-i fii alături acum când nu știe de ce să-și mai lege speranțele, ca atare suportul tău și al celorlalți din casă este esențial ca să-și revină. Ai trecut prin situații similare și el ți-a stat alături, te-a îmbărbătat, deci, acum trebuie să-i întorci serviciile. Când nu este singur greutățile nu mai sunt la fel de mari, iar orizontul se va însenina mai repede. Ca atare, abandonează propriile probleme și ajută-I pe cel care se află azi în impas.

Maimuță

Nu ajunge doar să îți dorești un anumit lucru, ci să participi efectiv la construcția acelui detaliu la care visezi! Deții toate instrumentele pentru a-ți pune în practică marile vise, ele sunt scopuri posibile și ajunge doar să dai startul unei acțiuni care te va duce repede și eficient spre concretizarea acelui lucru. Poți inventa un scenariu detaliat care să te ducă la împlinirea visului, dar nu uita care este cheia succesului în această situație: teoria e perfectă dar trebuie să o pui în practică, să te implici, să investești energie, timp și totul va prinde viață.

Cocoș

Se apropie un eveniment pe care îl așteptai de multă vreme și fiecare clipă care te duce către acel moment te face să tremuri de emoție. Nu știi cum va fi, deși ți l-ai imaginat în mii de feluri. Va fi bine, toate semnalele premergătoare te duc cu gândul la un eveniment deosebit care te va face fericit. Simți că destinul își lasă amprenta peste acest punct de referință pe care nu-l vei uita probabil niciodată datorită unicității sale, datorită senzației că nu vei mai avea curând parte de așa ceva. Bucură-te de tot ce se întâmplă!

Câine

Este o zi cu emoții contradictorii, care transmit exact opusul lucrurilor pe care le vezi în față. Ceea ce pare a fi un moment critic, se va dovedi a fi cea mai bună ocazie de a-ți aduna forțele și a arăta de cât de multe lucruri ești în stare. Dacă pleci la drum, e posibil să nu fie o deplasare perfectă, de parcă nu ai avea acum starea potrivită pentru a călători, dar la destinație te așteaptă lucruri atât de frumoase. Nu tot ce începe slab se termină la fel, deci lasă-te dus de tot ce se ivește în peisaj, pe parcurs pot apărea atât de multe elemente pozitive încât să schimbe complet polaritatea lucrurilor și de la minus să ajungi la plus!

Mistreț

Chiar dacă unele lucruri nu evoluează așa cum ai planificat, merită să mai faci și unele sacrificii, din când în când, pentru a le mai da câte un impuls pozitiv înainte. Nu te crampona de o singură direcție, nu te încăpățâna să urmezi o cale așa cum ai stabilit inițial, ci mai acceptă, pe parcurs, și alte idei, pentru că ele pot fi soluții de compromis benefice situației de față. Dacă te-ai ține de o singură idee, spunând că aceea e cea mai bună, ai putea bate mult timp pasul pe loc, or progresul se naște și din acceptarea altor păreri, chiar dacă nu ești întru totul de acord cu ele. Ascultă sfaturi chiar dacă nu îți convin pe de-a-ntregul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×