Zodiac chinezesc: sâmbătă, 21 martie 2020. Calul nu vrea să lase de la el și ar putea avea de pierdut în iubire

Alexa Serdan   
în Horoscop
20/03/2020, 12:41
Zodiac chinezesc: sâmbătă, 21 martie 2020. Calul nu vrea să lase de la el și ar putea avea de pierdut în iubire
Zodiac chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 21 martie, pentru toate zodiile. Sursa foto: Pinterest.com

Zodicul chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 21 martie, aduce în cea mai mare parte vești bune pentru cele 12 semne zodiacale. Vezi care sunt nativii care au noroc la bani, cine se îndrăgostește, dar și care sunt cei care stau mai mult acasă și-și încarcă bateriile.

Acesta este zodiacul chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 21 martie 2020

Șobolan

Pune accent pe relații și comunică mai mult cu persoanele din jur. Înțelegerea și vorbele tale te vor ajuta mereu să ieși din orice situație neplăcută.

Bivol

Nu-ți mai face griji în privința banilor pierduți, sunt simple hârtii. Fii supărat atunci când pierzi lucruri spirituale sau oameni dragi. Privește parte plină a paharului.

Tigru

Încetează să nu mai privești în urma ta și întoarce foaia. Privește cerul, bucură-te de zilele aceste frumoase și călduroasă și ieși în natură, la o scurtă plimbare.

Iepure

Treci prea repede de la o stare la alta și asta îți afectează echilibrul interior. Cei din jur nu mai știu ce să creadă și s-ar putea să-și facă anumite păreri greșite despre tine.

Dragon

Ești total bulversat de tot ceea ce te înconjoară și nu știi încotro s-o apuci. Consultă-te cu un prieten drag și alege cea mai bună cale spre ce ai în minte.

Șarpe

Este cazul să renunți la multitudinea de vise de pe hârtie și să revii cu picioarele pe pământ. Meditează și hotărăște care sunt planurile pe care este indicat să le duci la capăt.

Cal

Ești mult prea posesiv și partenerul de viață nu apreciază deloc asta. Lasă mai mult de la tine, înainte de a-și găsi pe altcineva persoana iubită.

Capră/Oaie

Uneori nu poți face totul într-o singură zi. Lasă pe mâine ceea ce nu poți face azi. Nu este cazul să te aglomerezi și să te dai peste cap, ai răbdare, toate se vor rezolva.

Maimuță

Nu lua nicio decizie importantă azi. Stai mai mult acasă, în compania oamenilor dragi și faceți cât mai multe activități distractive.

Cocoș

Nativii singuri se îndrăgostesc iremediabil, dar s-ar putea să nu fie persoana ideală. Nu te avânta într-o relație nouă dacă nu ești sigur că sentimentele nu sunt reciproce.

Câine

Astrele sunt de partea ta și toate merg ca pe roate. Nu duci lipsă de absolut nimic și preferi ca azi să lenevești și să recuperezi nopțile nedormite.

Mistreț

Nu-ți mai pune frâne și încearcă să te lași puțin duse de val legat de iubire. Renunță la singurătate și caută-ți jumătatea. S-ar putea să o găsești mai repede decât crezi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×