Zodiac chinezesc: joi, 13 martie 2020. Șobolanul rămâne la ceea ce știe și nu poate fi contrazis ușor

Alexa Serdan   
în Horoscop
12/03/2020, 14:09
Zodiac chinezesc: joi, 13 martie 2020. Șobolanul rămâne la ceea ce știe și nu poate fi contrazis ușor
Ce au rezervat astrele zodiacului chinezesc de joi, 13 martie 2020. Sursa foto: Pinterest.com

Zodiacul chinezesc pentru ziua de joi, 13 martie 2020, aduce vești mai puțin plăcute pentru multe dintre semnele zodiacale care s-ar putea să întâmpine dificultăți la locul de muncă, dar și în viața personală. Citește în rândurile de mai jos care sunt evenimentele de care au parte celor 12 animale ale zodiacului.

Zodiac chinezesc pentru joi, 13 martie 2020, pentru toate cele 12 semne zodiacale

Șobolan

Acest nativ se concentrează pe ceea ce cunoaște și nu poate fi clintit din drumul său. Nu este o persoană care poate fi contrazisă ușor pentru că este tobă de carte și are mereu argumentele la el.

Bivol

Pune capăt presiunilor pe care le simți din partea celorlalți și nu te lăsa ușor intimidat. Profită de această zi pentru a-ți face ordine în gânduri și în viața de zi cu zi.

Tigru

Ești în căutarea echilibrului, dar neliniștea nu-ți dă pace și nu știi cum să ieși la liman. Păstrează-ți cumpătul și ușor-ușor lucrurile se vor calma și se vor așeza în favoarea ta. Răbdare!

Iepure

Ești o adevărată sursă de inspirație pentru cercul tău de prieteni care te urmează oriunde și orice ai alege să faci. Tu ești liberul, dar ai și o responsabilitate uriașă pe umeri.

Dragon

Se anunță o zi încărcată și stresul își va spune cuvântul. Spre finalul zilei nu te vei mai putea controla și vei răbufni. Nu-ți vărsa nervii pe oamenii care te-au sprijinit mereu.

Șarpe

Nu mai accepta sarcini noi pentru că ai destule de cap. S-ar putea să nu faci față și nu cred că vei reacționa prea plăcut. Rezolvă ce ai trecut pe lista de azi și nu te lăsa distras.

Cal

Rămâi deschis la experiențe și prieteni noi, dar nu uita să-ți rezervi timp pentru odihnă și relaxare. Înainte de distracție trebuie să ai bateriile încărcate.

Capră/Oaie

Ești deschis la nou și nu eziți să spui da unei provocări inedite. Te simți inspirat și te concentrezi pe ideile pe care le ai în minte de ceva timp. Pune-le în aplicare!

Maimuță

Nu-ți mai ține în frâu sentimentele și spune tot ce ai pe suflet. Partenerul de viață se va declara încântat de cele auzite și cu siguranță te va răsplăti cu o cină romantică inedită.

Cocoș

Gândește-te bine înainte de a lua o decizie pentru că te-ar putea costa foarte scump. Ține cont de sfaturile prietenilor înainte de a te arunca cu capul înainte.

Câine

Fii deschis la nou și nu te da în lături de la experiențe inedite din care vei putea învăța lucruri valoroase. Bucură-te de această zi ca și cum ar fi ultima!

Mistreț

Nu ai nevoie de laudele și aprecierile celor din jur. Știi ce poți și care îți sunt forțele interioare pe care te bazezi în orice moment. Azi mai mult ca oricând te bucuri de realizările tale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×