Zodiac chinezesc: marți, 10 martie 2020. Cocoșul are parte de armonie și înțelegere în relația de cuplu

Alexa Serdan   
în Horoscop
09/03/2020, 13:21
Zodiac chinezesc: marți, 10 martie 2020. Cocoșul are parte de armonie și înțelegere în relația de cuplu
Zodiac chinezesc pentru ziua de marți, 10 martie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Zodiacul chinezesc pentru ziua de marți, 10 martie 2020, guvernat de Șobolanul de Metal aduce fiecăreia dintre cele 12 zodii chinezești evenimente care mai de care mai deosebite și pline de lecții. Află din rândurile de mai jos cum influențează astrele fiecare dintre cele 12 animale și care sunt evenimentele de care au parte.

Zodiac chinezesc pentru prima ziua de marți, 10 martie 2020

Șobolan

Familia și prietenii îți oferă sprijinul necesar pentru a avansa în carieră și avea o situație financiară mult mai bună. Nu uita să vezi întotdeauna partea plină a paharului și să nu mai înapoi de la drumul pe care ai pornit.

Bivol

Ia atitudine și spune-ți punctul de vedere, în caz contrar ideile tale vor rămâne la stadiul de idei și atât. Cineva îți va vedea potențialul și te va susține în calea pe care ai ales-o în plan profesional. Ai încredere în tine!

Tigru

Provocările și obstacolele sunt la tot pasul și se pare că nu prea reușești să treci peste ele. Te simți demoralizat și ai convingerea că soarele nu mai răsare pe strada ta, dar te vei înșela cât de curând.

Iepure

Nativii singuri au mari șanse să întâlnească o persoană de care se îndrăgostesc iremediabil. Cât despre cei aflați într-o relație amoroasă nu este exclus să aibă parte de momente de tandrețe și armonie în cuplu.

Dragon

Banii vin foarte ușor și te gândești să pornești o afacere pe cont propriu. Noile începuturi nu te sperie, ci mai degrabă îți oferă o doză de adrenalină și entuziasm. Ce mai aștepți?

Șarpe

Îți asumi prea multe riscuri și riști să pierzi enorm de mult. Fii prudent și ia-ți mai multe măsuri de precauție înainte de a te arunca cu capul înainte. Viața e prea scurtă, regretele nu-și au rostul!

Cal

Pune la bătaie toate abilitățile și atuurile de care dispui atât în plan personal, cât și profesional. Astrele sunt de partea ta și vei avea de câștigat indiferent de planurile pe care le alegi.

Oaie/Capră

Nu te mai baza pe ceilalți. Azi vei învăța că te poți descurca și singur, trebuie să ai mai multă încredere în forțele proprii. Nu ezita să pui punctul pe „i” acolo unde este nevoie.

Maimuță

Provocările sunt la ordinea zilei, dar pare că acest lucru nu te deranjează. Adori să trăiești într-un haos bine organizat chiar dacă uneori situația poate fi ușor tensionată.

Cocoș

Sănătatea și dragostea sunt la cote maxime. Relația de cuplu înflorește și petreci momente de neuitat alături de partenerul de viață. Nu mai ține sentimentele în frâu și fii romantic!

Câine

Strălucești în toate domeniile, în special în carieră unde ești răsplătit conform eforturilor depuse. Angajarea la sarcini suplimentare nu te deranjează, ci îți oferă o stare de bine și de mulțumire.

Mistreț

Stresul de la serviciu îți dă peste cap toate planurile pe care le aveai pregătite pentru partenerul de viață. Mare atenție la sănătate, nu mai sta până-n ultima clipă și mergi degrabă la medic!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×