Zodiac Chinezesc pentru weekend-ul 7- 8 martie. Maimuțele riscă să fie mințite

Bogdan Solomon   
în Horoscop
06/03/2020, 15:52
Zodiac Chinezesc pentru weekend-ul 7- 8 martie. Maimuțele riscă să fie mințite
FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 7 - 8 martie

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc pentru weekend-ul care stă să înceapă, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales din punct de vedere sentimental. Nici nu se poate altfel, având în vedere că te dedici întru totul persoanei iubite, pe care încerci să o răsfeți cum știi tu mai bine în aceste zile speciale. Iar dacă nu ai întâlnit încă persoana iubită, s-ar putea ca Universul să îți sară în ajutor. Știi cum se spune, iubirea apare exact atunci când nu te aștepți.

Maimuțele au încredere în promisiunile celor din jur și riscă să fie mințiți

Mare atenție dacă te numeri printre nativii din zodia Maimuței, pentru că ai tendința să crezi orbește în promisiunile unor persoane care nu fac altceva decât să te înșele. Știm că îți vor promite verzi și uscate, pentru că așa e felul lor, dar tu nu îi lua în seamă. Stai departe de aceste influențe și vei vedea că totul va merge ca pe roate de acum încolo.

Șobolan

Nu insista să continui un plan dacă vezi că toate eforturile îți sunt zadarnice. Este bine să iei o pauză, să te detașezi de toate. Ai consuma inutil timp și energie, fără a ajunge la ce ți-ai propus. Ca atare, uită de el pentru o vreme. După o perioadă de răgaz, s-ar putea să vezi lucrurile cu totul altfel și să înceapă să apară și soluțiile, dar acum nimic nu se mai mișcă. Profită de pauză pentru a te relaxa și a te gândi la al-tceva. Abandonează acest plan, dar nu complet, ci doar pentru o perioadă! Îl vei continua altădată.

Bivol

Nu te crampona de banalele hopuri absolut firești, ce apar în drumul spre împlinirea unui vis. Rolul lor este acela de a-ți testa perseverența, de a-ți pune la încercare ambiția, pentru că, dacă toate ar evolua lin, nici nu vei aprecia ceea ce te așteaptă la capăt. Visul cel mare este încă departe, dar faci pași mari și siguri spre el, fără a te lăsa oprit din elan de aceste probe. Altul ar fi abandonat poate la primul hop, dar dimpotrivă: parcă te ambiționezi și mai tare când vezi cât de mulți contestatari ai. Vei ajunge la capăt, dar nici repede, nici ușor!

Tigru

Lumea îți apreciază deciziile pentru că au încredere în judecata ta imparțială și justă. Unii chiar depind de verdictele pe care urmează să le dai și încerci să fii cât se poate de detașat și să nu pleci urechea la nicio încercare de manipulare și intimidare. Cu cât rămâi mai surd la tentativele unora de influențare, cu atât mai corectă va fi decizia finală și lumea va aprecia felul just în care ai aranjat lucrurile. Adevărul întotdeauna învinge, iar azi vei oferi o părere avizată ce va face lumină într-o situație din care are mai multă lume de suferit.

Iepure

Privești la cineva de lângă tine cum sărbătorește o mare reușită, pentru care a muncit enorm. Poate fi un exemplu demn de laudă, pe care îl poți urma îndeaproape, pentru că vei avea și tu reușite dacă folosești rețeta succesului său. Solicită-i sfatul, profită de experiența pe care o împărtășește cu drag și acționează exact așa cum spune, pentru că metodele pe care le transmite celor dornici să asculte sunt deja verificate. Valorifică din plin experiența altora, pentru că se potrivește de minune și în cazul tău!

Dragon

Cântărește mai atent dacă merită să accepți ajutorul pe care ți-l oferă astăzi niște prieteni, ca nu cumva prețul pe care îl vei avea de plătit, mai târziu, să fie mai mare decât ceea ce primești acum de la ei. Ceva îți spune să fii mai prevăzător, să nu crezi tot ce ți se promite, pentru că, în spatele aparenței prietenii, s-ar putea afla și altceva, care, momentan, nu iese la lumină. Când va ieși la iveală, te vei felicita că ți-ai ascultat intuiția care ți-a spus să nu ai încredere în persoane care aveau și alte interese decât cele pe care le declarau sus și tare.

Șarpe

Nu te lăsa învins de cei cu mai mult tupeu sau cu gură mare, pentru că ai și tu ceva de spus. Disputele sunt la ordinea zilei, dar deși ești un negociator înnăscut care preferă să facă pace foarte repede, de data aceasta contradicțiile te irită și sari la atac. Vei fi mulțumit că ți-ai apărat punctul de vedere în fața celor care spun „nu” la orice. Nu te lăsa atras în capcana celor nervoși, pentru că ei abia așteaptă să te scoată din sărite și să te domine cu agresivitatea lor.

Cal

Atitudinea pe care o ai azi stă la baza rezultatelor excelente cu care vei fi răsplătit. Ca atare, luptă din răsputeri cu încercările celor din jur de a te întrista, de a te împovăra cu necazuri, de a te trage înapoi în oala suferințelor care nici măcar nu-ți aparțin. Păstrează-ți zâmbetul pe buze și încrederea în mai bine, orice ar fi! Dacă vrei o zi excelentă, înconjoară-te de oameni optimiști și tonici. Dacă atragi aproape doar pe cei triști, care se plâng întruna de problemele vieții, îți strici tot cheful.

Capră/Oaie

Pornești la drum cu un sentiment neplăcut, de parcă nu este o călătorie pe care doreai s-o faci sau nu te îndrepți spre o destinație dragă. O consideri o obligație, doar ca să-i faci altuia pe plac, și rămâi cu sentimentul că, în același timp, ai fi avut atâtea alte lucruri mai interesante de făcut. Tocmai pentru că pleci fără nicio tragere de inimă, nimic nu îți convine, toate te irită, toate par să meargă pe dos, încât te reîntorci acasă cu un pachet de nervi, complet nemulțumit de felul cum s-au desfășurat etapele călătoriei. Dacă ai putea amâna pe altădată, ai fi mult mai fericit.

Maimuță

Ai mare grijă la promisiunile altora, pentru că ești tentat să te bazezi pe ei și, mai târziu, să descoperi că te-au mințit! Mai degrabă nu îi lua în seamă sau așteaptă să se țină de cuvânt și abia după aceea să extragi concluzii, pentru că cineva se poate băga în treburile tale și, în loc de ajutor, declanșează un dezastru. Nu trebuie să ai încredere în cine se bate cu pumnul în piept cu cât te poate ajuta, pentru că nu este nimic adevărat în aceste angajamente. Spune și el așa, să se laude, dar când vei avea nevoie de el cu adevărat, va pleca.

Cocoș

A venit vremea să te întorci un pic înapoi, la o etapă mai veche a unui proiect în desfășurare pe care nu l-ai încheiat cum trebuie atunci. Acum ai o soluție eficientă care merită aplicată și totul va ajunge mai ușor la un nivel care să-ți inspire încredere. Cândva, nu știai ce trebuie făcut, erai complet debusolat, dar între timp ai mai adunat ceva informații și experiență și acum știi ce se cere. Fii pregătit să închei acel capitol ce rămăsese în coadă de pește în trecut, dar vei vedea că a meritat să-l lași să aștepte, rezolvarea de acum pare a fi cea mai bună.

Câine

Nu pune la suflet veștile neplăcute care îți ajung azi la urechi, încearcă să privești totul cu o atitudine rece, logică, în care pui accent doar pe ceea ce transmite rațiunea. A trata o situație doar prin prisma sentimentelor, nu este cea mai bună soluție, când toată lumea știe cât de lucid poți rămâne chiar și în cele mai sensibile momente. Trebuie să reușești să tratezi totul obiectiv, matur, sobru, și să iei o decizie pe care o vei expune cu maturitate. Cine vrea să te asculte, face bine, chiar dacă nu este întru totul de acord cu concluzia ta strict rațională.

Mistreț

Nu privi la cei din jur care nu-și văd capul de treburi și griji și îți zic mereu că sunt nefericiți. Nu ești deloc așa, deci nu te raporta la necazurile lor, la stresul vieții lor cotidiene. Totul este bine în lumea ta și această atitudine deschisă, tonică, optimistă te va ajuta să treci peste toate cu succes. În timp ce alții se luptă în continuare cu piedicile pe care singuri și le pun din cauza gândirii negativiste, vei fi cu un pas înainte și cu un cap deasupra privind detașat la ei. Păstrează-ți aceasta atitudine, este rețeta succesului!

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×