Zodiac chinezesc weekend 24-26 ianuarie 2020. Trei zodii au un weekend de poveste

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
23/01/2020, 16:24
Zodiac chinezesc weekend 24-26 ianuarie 2020. Trei zodii au un weekend de poveste
Așa arată zodiacul chinezesc pentru weekendul 24-26 ianuarie 2020. Sursa foto: kfetele.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce zodiacul chinezesc pentru weekendul 24-26 ianuarie. Multe dintre zodii vor avea parte de un weekend de poveste, plin de petreceri și momente de neuitat. Altele însă, vor avea probleme serioase cu banii.

Așa arată zodiacul chinezesc pentru weekendul 24-26 ianuarie 2020

Dragon

Dragonul are parte de un weekend cam agitat. Chiar dacă și-a propus să se odihnească, nativul nu va avea parte de odihnă, deoarece o avarie acasă îl va ține ocupat aproape tot weekendul.

Șarpe

Nativul Șarpe va avea un weekend plin de acțiune. Prietenii îl vor invita la o petrecere de zile mari, iar a doua zi va fi mahmur, însă se va drege cu o altă petrecere, acasă, de data aceasta.

Mistreț

Nativul Mistreț are de terminat un proiect foarte important, așa că va munci și în prima parte a weekendului. Va avea ocazia însă să se relaxeze la un eveniment unde va primi o invitație.

Iepure

Iepurele are probleme de comportament în acest weekend, iar prietenii și rudele vor observa imediat acest lucru. Trebuie să găsiți sursa iritării și să încercați să vă rezolvați problemele.

Maimuță

Nativul Maimuță va încerca să scape de un viciu tare neplăcut, în acest weekend. Acest lucru îș va face să fie foarte irascibil, așadar va fi mai bine dacă va sta mai mult pe-acasă.

Câine

Câinele vrea o schimbare rapidă în viața sa și va acționa în acest sens. Nu vrea să mai țină lângă el persoane negativiste, așa că este posibil să-și strice relația de iubire pe care o are de ceva vreme.

Cal

O rudă pe care nu ați mai văzut-o de ceva vreme se întoarce acasă și este posibil să vă facă o vizita care vă va bucura nespus. Veți depăna amintiri, iar weekendul parcă zboară.

Oaie

Nativul Oaie va avea ceva probleme în acest weekend, deoarece trecutul îl prinde din urmă. O persoană cu care a avut o relație se întoarce în viața lui, însă acesta trebuie să ia rapid o decizie, care va fi destul de grea.

Bivol

Bivolul vrea să plece într-o minivacanță și acest lucru va fi posibil doar alături de persoanele iubite și prieteni. O ieșire în natură îi va ajuta pe nativi să se relaxeze și să își reîncarce bateriile.

Tigru

Nativul Tigru are probleme financiare, care se vor acutiza în acest weekend. Spre finalul perioadei prognozate este posibil ca nativii să primească unele propuneri pentru un nou loc de muncă.

Cocoș

Nativii Cocoș vor avea astăzi un succes nebun în rândul reprezentantelor sexului opus, așadar este posibil ca nativii singuri să-și găsească un partener de viață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×