Zodiac chinezesc pentru joi, 12 martie 2020. Cocoșii pleacă în delegație, deși nu le face plăcere

Bogdan Solomon   
în Horoscop
11/03/2020, 14:10
Zodiac chinezesc pentru joi, 12 martie 2020. Cocoșii pleacă în delegație, deși nu le face plăcere
Astrele horoscopului chinezesc au vești importante pentru nativii din zodia Cocoșului. Sursa foto: acvaria.com

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de joi, 12 martie, iar veștile nu sunt, din păcate, printre cele mai bune, în special dacă ne referim la viața profesională. Asta pentru că va trebui să duci la bun sfârșit proiecte dificile, apărute parcă de nicăieri. Tocmai acum, când voiai să începi pregătirile pentru un weekend în compania persoanei iubite.

Ce surprize ți-au rezervat astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de joi, 12 martie

De asemenea, dacă ești născut în zodia Cocoșului, îți recomandăm să nu îți faci planuri, pentru că șeful te trimite într-o delegație urgentă. Știm că această situație nu te încântă prea tare, însă vei vedea că vei descoperi o mulțime de lucruri aparent mărunte, dar care îți vor face călătoria mult mai plăcută. Trebuie doar să le observi cu atenție.

Șobolan

Nu reușești să te faci înțeles foarte bine, pentru că ai tendința de a lua lucrurile mai mult în glumă, iar unii nu îți agreează prea tare umorul. Fă un efort să abandonezi atitudinea jucăușă care nu lasă o impresie bună, dându-le altora senzația că te joci tot timpul, că ești superficial, ca nu iei nimic în serios sau că vorbești în dodii. Concentrează-te mai bine, lasă gluma la o parte, pentru că nu este recomandabilă chiar în orice situație. Chiar dacă o realizezi într-o formă amuzantă, vorbește despre ceea ce faci cu argumente solide, ca să te înțeleagă lumea corect.

Bivol

Nu trebuie să pleci urechea la problemele altora, de vreme ce azi ai un motiv de sărbătorit. Nu e dovadă de egoism faptul ca râzi, când altul, alături plânge, pentru că nu poți rezolva necazurile tuturor de pe pământ. Acum contează bucuria ta și a celor care au contribuit la acest succes, deci nu te jena să te distrezi. Sunt unii care nu știu să se bucure de lucrurile bune pe care le au și tot caută ceva ce nu vor obține. Ai obținut și trebuie să profiți de noroc pentru că viața nu este echitabilă. În timp ce câștigi ceva, altul pierde, dar așa este în viață.

Tigru

Ești implicat într-un proiect care cere enorm de la tine. Dispui de toate resursele necesare pentru a-i face față cu brio, ca atare implică-te cu tot ce ai și tot ce cunoști, deoarece roadele vor fi demne de laudă. Îți vei pune mintea serios la contribuție, și umărul la treabă, pentru că este un plan care solicită investiții imense din toate direcțiile: argumente logice, atenție, concentrare, dar și efort fizic susținut. Dar le poți face pe toate cu succes, pentru că îți sunt în joc reputația și renumele, scopurile sau visele cele mai înalte, deci trage tare orice ar fi!

Iepure

Nu te grăbești, nu dai nimic peste cap, și reușești să te concentrezi eficient asupra tuturor planurilor, fără a dezechilibra nimic. Dai dovadă de o armonizare perfectă cu condițiile din jurul tău și nu ceri nimic din ceea ce nu poți obține. Faci totul cu calm, cu cap, cu răbdare, fără a pretinde rezultate imediate, și te implici trup și suflet în ceea ce ai început. Ești un exemplu de echilibru și toleranță, de răbdare și luciditate, pe care ar merita să-l urmeze și alții. Taci și faci, nu pretinzi nici roade imediate, nici imposibilul și nici nu pierzi controlul.

Dragon

Iubirea nu cere doar declarații pompoase și aprinse, ci poți demonstra celui drag ce simți pentru el și prin fapte concrete. Vei ști să-i arăți ce simți pentru el, nu doar să-i declari cu surle și trâmbițe. Ca atare, partenerul ar trebui să-ți aprecieze mai mult gesturile mature, înțelepte, răbdarea și toleranța cu care tratezi relația, și nu neapărat vorbele dulci sau cadourile scumpe. Dacă doar asta așteaptă de la tine, înseamnă că nu îți apreciază niciodată modul matur și lucid cu care îi arăți că vrei să clădești ceva de perspectivă.

Șarpe

Veștile bune care sosesc pe neașteptate te iau prin surprindere, dar te fac să speri și mai mult de la viitor. Nici nu ai fi sperat asemenea schimbare de direcție, este mai bine decât ai fi crezut că se poate întâmpla, semn că hazardul stă totuși la baza multor evenimente fericite din viața ta. Planurile îndelung concepute și construite nu au rezultate la fel de bune ca cele decise în ultima clipă. Ar fi bine să te mai lași, uneori, și la voia întâmplării, fără să deții control asupra tuturor detaliilor.

Cal

Prieteniile se nasc și mor, relațiile încep și se termină, ca atare nicio persoană pe care o cunoști, de-a lungul timpului, nu rămâne definitiv în viața ta. Este posibil să îți iei rămas bun de la un amic pentru că relația s-a înrăutățit major în ultima vreme și simți că nu mai poți continua așa. Cineva trebuie să fie tranșant și să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă adevărul doare și poate declanșa o criză în relație. Decât să te minți mai departe că totul este perfect, mai bine privește adevărul în față și pune punct aici.

Capră/Oaie

Nu te juca cu banii de care dispui, pentru că azi ești cam aerian și ești gata să închei tranzacții incomplet analizate, cu un mare factor de risc. Neglijența cu care manipulezi banii și atitudinea ușuratică pe care o abordezi când vine vorba de afaceri, cheltuieli, plăți, pot avea ca efect erori neplăcute din care umorul nu te va putea scoate așa cum ai crede. Cântărește mai atent orice tranzacție financiară, oricât de măruntă, numără până și restul pe care-l primești la cumpărături, pentru că ești pasibil de o pagubă. Nu extraordinar de mare, dar suficient cât să îți strice ziua.

Maimuță

Cu cât intri în contact cu mai multă lume, cu atât nervii îți sunt mai întinși, pentru că ai de-a face cu oameni extrem de diferiți și care nu pot coopera cu tine. Ești iritat de replicile din jur, ești scos din sărite de gesturile agresive ale altora, nu ești în cea mai bună formă pentru a păstra dialogul pe un teren pașnic. Ai mare grijă la tonul folosit, mai ales față de oamenii complet necunoscuți, pentru că un cuvânt dur pe care-l spui nu ar fi decât scânteia unui conflict de proporții. Este de preferat să te abții chiar dacă te mănâncă limba.

Cocoș

Șeful te va trimite în delegație de urgență și pleci, cumva, cu inima neîmpăcată și împovărată, cum că este doar o obligație și atât. Nu ai nicio plăcere pe parcursul acestei deplasări, dar dacă nu ai fi atât de concentrat la scopul în sine, ai descoperi pe parcurs și o mulțime de lucruri mărunte care îți pot face călătoria mult mai plăcută. Nu trebuie să devii obsedat de stresul călătoriei, pentru că ai atâtea alte aspecte care merită atenție și care te pot face să zâmbești.

Câine

Disputele din familie sunt absolut normale la atmosfera ceva mai tensionată a acestei zile. De fapt, nu reușești să te rupi de motivele de enervare de peste zi și vii cu ele acasă, gata să strici și aici atmosfera. Fă un efort să te debarasezi de tot ce te-a supărat pe parcursul zilei, ca acasă să menții dialogul pe un teren armonios, altfel vei arunca în aer toată buna înțelegere cu membrii familiei. Mai mult, prezența celor dragi devine balsamul de care ai nevoie la capătul unei zile agitate. Bucură-te de veselia familiei.

Mistreț

Nu mai ai timp de nimic altceva decât de o listă întreagă de sarcini pe care le-ai tot amânat în ultima vreme și nu mai pot aștepta. Nu vrei să rămâi cu atâtea datorii neterminate, de aceea faci un efort azi să le rezolvi și pe ele. Nu mai rămâne timp și pentru odihnă sau distracție, dar nici măcar nu vei avea satisfacția că ai scăpat de aceste sarcini. Chiar dacă ești frânt de oboseală, tot consideri că nu ai făcut tot ce trebuia și că nu ai rezolvat nici jumătate din ce aveai planificat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×