Zodiac chinezesc pentru marți, 17 martie 2020. Dragonul este măcinat de gânduri negative și depresive

Alexa Serdan   
în Horoscop
16/03/2020, 10:31
Zodiac chinezesc pentru marți, 17 martie 2020. Dragonul este măcinat de gânduri negative și depresive
Acesta este zodiacul chinezesc pentru ziua de marți, 17 martie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Zodiacul chinezesc pentru ziua de marți, 17 martie 2020, aduce vești bune pentru mai multe semne zodiacale, în timp ce câteva zodii se confruntă cu grave probleme de personalitate, stimă de sine scăzută sau lipsă de comunicare cu persoanele din jurul lor. Află din rândurile de mai jos ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte.

Zodiacul chinezesc de marți, 17 martie, pentru toate zodiile

Șobolan

Ai parte de o întâlnire care-ți poate schimba viața sentimentală. Nu mai știi încotro să te îndrepți, dar persoana nouă îți va deschide ochii și-ți va arăta calea spre fericire.

Bivol

Lasă planurile minuțioase pentru altă dată și treci direct la fapte. Nu te mai gândi la consecințe, indiferent ce decizii vei lua totul se va termina cu bine.

Tigru

Este o perioada grea pentru tine și frământările nu-ți dau pace. Nu mai ai deloc încredere în tine și simți că nu mai ai putere să mergi mai departe. Ești obosit atât fizic, cât și psihic.

Iepure

Ești secătuit de putere și stai astăzi numai acasă. Îți este lene să cobori și până la magazin pentru o pâine, dar ai noroc cu prietenii care te vizitează și-ți fac cumpărăturile.

Dragon

Ești depresiv și simți că toate bolile vin la tine. Încearcă să vezi partea plină a paharului și nu te mai plâng pentru orice nimic. Speranța va aduce soarele și pe strada ta.

Șarpe

Ai parte de momente tensionate în sânul familiei, iar partenerul de viață este dezamăgit că petreci prea mult timp la serviciu. Nu ar strica să iei o pauză și să stai acasă cu cei dragi.

Cal

Simți o nevoie acută de iubire, dar nu este nimeni să-ți încălzească sufletul. Renunță la singurătate și înconjoară-te de omeni cărora să le poți spune ceea ce ai pe suflet.

Capră/Oaie

Organizează-ți lista cu priorități și lasă nu mai lăsa pe mâine ce poți face azi. Debordezi de energie și vei duce la bun sfârșit multe dintre ideile pe care le ai în minte.

Maimuță

Nu-ți mai poți stăpâni furia și frustările pe care le-ai adunat în timp, dar din păcate ajung să fie îndreptate spre cine nu trebuie. Cântărește-ți bine vorbele înainte de a spune ce ai în minte.

Cocoș

Una caldă, alta rece ca gheața, așa decurge ziua ta. Treci de la o stare la alta mult prea repede și cei din jur nu mia știu cum să te ia. S-ar putea să ai mult de pierdut și nu doar amici.

Câine

Negativismul din tine iese la suprafață și nu-ți mai dă pace. Starea asta nu aduce nimic bun, ci numai gânduri care nu te vor lăsa să dormi noaptea. Nu ar strica puțină speranță în sufletul tău.

Mistreț

Ești determinat să mergi mai departe indiferent de obstacolele care-ți ies în cale. Ești o persoană extrem de rară care reușește să vadă raza de speranță înainte de a apărea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×