Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 7-8 noiembrie 2019. Tigrii sunt în centrul atenției

Bogdan Solomon   
în Horoscop
07/12/2019, 11:20
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 7-8 noiembrie 2019. Tigrii sunt în centrul atenției
Zodiacul chinezesc vine cu mari surprize în acest sfârșit de săptămână. Sursa foto: kanald.ro

FANATIK îți spune ce surprize ți-au pregătiti astrele horoscopului chinezesc în weekend-ul 7-8 noiembrie, pentru a întâmpina cum se cuvine un nou sfârșit de săptămână plin de provocări. Și ai toate motivele să te aștepți la surprize, mai ales în plan financiar, dacă te numeri printre nativii din zodia Bivolului.

Descoperă zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 7-8 noiembrie

În cazul în care ești născut sub semnul Tigrului, ai parte de zile senine, chiar dacă vremea se anunță mohorâtă. Ploile nu te mai afectează de această dată, pentru că iei parte la un eveniment pe care îl așteptai de foarte multă vreme. Ești în centrul atenției, așa că profită din plin de aceste momente favorabile pentru a urca încă o treaptă pe scara socială.

Șobolan

Ar fi indicat să fii cât mai discret și să te gândești pe îndelete la evenimentele din viața ta. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor și aparatului digestiv, de aceea hrănește-te sănătos și odihnește-te mai mult. Duminică te vei simți mai bine, însă evită să te implici în prea multe treburi casnice. Planifică-ți activitățile săptămânii viitoare și bucură-te de prezența celor dragi. Atenție la drum, dacă ești nevoit să călătorești!

Bivol

Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție prietenii. Relațiile cu aceștia sunt amestecate și pline de neprevăzut. Ține-te departe de frivolități si bazează-te doar pe forțele tale. Duminică, astrele îți recomandă interiorizare, singurătate și o îngrijire deosebită a sănătății. Capitolul financiar îți provoacă neplăceri și de aici stările tale de spirit sunt fluctuante.

Tigru

Este posibil să fii invitat la evenimente mondene cu multă lume. Onorează invitația, prezintă-te cum se cuvine și abține-te de la remarci sarcastice. Ai multă energie și dorință de implicare în mai multe treburi deodată, însă ar fi bine să te rezumi la strictul necesar. După-amiezele weekend-ului sunt favorabile exercițiilor fizice ușoare, plimbărilor în aer liber și întâlnirilor cu prietenii. Atenție la imaginea pe care le-o oferi altora despre tine!

Iepure

Ești foarte energic si dornic de a te implica în mai multe treburi deodată. Ar fi bine să te rezumi doar la ale tale, deoarece riști să îi deranjezi pe ceilalți. Sunt momente favorabile pentru a-ți programa o dietă de sezon, pentru a-ți aranja garderoba de iarnă și pentru tratamente de îngrijire corporală. Controlează-ți reacțiile, deoarece emotivitatea este la cote înalte. Duminică te vei simți mai bine, mai ales că te vei preocupa de aspectul financiar.

Dragon

La finalul acestei săptămâni ar fi bine sa lași grijile deoparte, să te odihnești și să stai printre oameni dragi sufletului tău. Sănătatea este deficitară, în special pe segmentele inimii și sistemului osos. Evită pe cât posibil consultațiile, analizele medicale si intervențiile chirurgicale, deoarece rezultatele te pot induce în eroare.

Șarpe

Finalul acestei săptămâni anunță întâlniri și dialoguri cu prietenii. De ceva vreme gustul dulce-amar predomină în aceste tipuri de relații, așa încât fii prudent. Îndemnul astrelor este de a te debarasa de persoanele care s-au dovedit a fi false în ultimul timp. Sunt momente bune de a analiza cine îți este cu adevărat prieten și susținător.

Cal

Zilele weekend-ului îți aduc evenimente cu multă lume, în special cu persoane oficiale, șefi, reprezentanți ai unor instituții oficiale. Fii prudent și controlează-ți reacțiile, pentru că ești combativ și pus pe discursuri lungi. Este posibil să ți se aducă reproșuri vizavi de modul în care îți îndeplinești sarcinile socio-profesionale. Ascultă ce ți se spune și la momentul potrivit susține-ți opiniile cu dovezi pertinente.

Capră/Oaie

La sfârșitul acestei săptămâni sunt momente bune pentru studiu, lecturi spirituale, piese de teatru sau filme. S-ar putea ca sâmbătă dimineața să te simți puțin obosit, însă ai răbdare, dozează-ți eforturile și rezervă-ți momente de odihnă și chiar singurătate.

Maimuță

Ar fi bine ca în zilele acestui weekend să îți verifici atent bugetul veniturilor și cheltuielilor. S-ar putea să descoperi că ai facturi, taxe sau alte datorii restante sau achitate parțial. Drămuiește-ți banii, astfel încât să plătești totul la timp. Sunt posibile altercații cu partenerul de viață sau cu cel de afaceri legate de administrarea unor bunuri comune sau a unor bani comuni.

Cocoș

Se pare că se vor isca disensiuni în relațiile parteneriale. Totul depinde de tine, respectiv de atitudinea pe care o ai vizavi de partenerul de viață sau vizavi de colaboratori. Activitățile profesionale te vor preocupa mai mult și astfel nu o să mai poți fi foarte atent la nevoile partenerului de viață sau la planurile voastre comune.

Câine

Weekend-ul îți aduce chef de a munci ca și cum ai fi în plină săptămână de lucru. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul este obosit și riști să o dai în bară. Mănâncă sănătos, hidratează-te suficient și folosește remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale generale. De evitat pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale.

Mistreț

Se întrezăresc petreceri sau ieșiri în lume alături de cei dragi. Persoana iubită sau copiii îți pot crea neplăceri, însă ai răbdare și stai de vorba cu ei, pentru a vedea care le sunt nemulțumirile. Se pare că investești mulți bani și timp într-un hobby sau în diverse distracții, iar cei apropiați încep să-ți ceară socoteală. Duminică ar fi bine să te relaxezi și să te bucuri din plin de această zi liberă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×