Horoscop chinezesc pentru luna octombrie 2019. Șobolanii și Dragonii au parte de probleme financiare

Dan Suta   
în Horoscop
25/09/2019, 18:00
Horoscop chinezesc pentru luna octombrie 2019. Șobolanii și Dragonii au parte de probleme financiare
Horoscop chinezesc octombrie 2019. Sursa foto: Astral Coach Blog

Potrivit celui mai nou horoscop chinezesc, cel pentru luna octombrie 2019, Șobolanii și Dragonii vor avea parte de o serie de probleme financiare. Lucrurile se vor complica pentru acești nativi mai ales din a doua parte a lunii.

Horoscop chinezesc octombrie 2019 – Dragon

Dragonii vor fi puși în tot felul de situații complicate din punct de vedere financiar. Unele datorii mai vechi, neplătite, își cer drepturile, așa că au parte de câteva momente complicate.

Șarpe

Șerpii din zodiacul chinezesc au o lună favorabilă din punct de vedere sentimental. Pentru ei, iubirea este sectorul cel mai bun în cea de-a zecea lună a anului.

horoscop chinezesc octombrie 2019
Luna octombrie va marca toți nativii. Sursa foto: medium.com

Șobolan

Șobolanii au și ei niște probleme serioase cu banii. Unele planuri nu se pupă cu realitatea, așa că vor fi nevoiți să facă mai multe economii.

Iepure

Iepurii din zodiacul chinezesc vor avea parte de o lună octombrie plină de conflicte. Tensiunea va fi aproape permanentă pentru acești nativi.

Oaie

Nativii zodiei Oaie au parte de tot felul de preocupări legate de carieră în luna octombrie. Trebuie să ia niște decizii importante pentru că riscă să rămână în afara unor proiecte vitale.

Maimuță

Maimuțele din zodiacul chinezesc se redescoperă în luna octombrie. Vor fi momente interesante pentru acești nativi mai ales în perioada 10-17 octombrie, când vor cunoaște o persoană specială.

Tigru

Tigrii sunt extrem de hotărâți să facă anumiți pași din punct de vedere profesional, așa că vor lua taurul de coarne și vor risca totul pe o carte. Surprizele se vor ține lanț de acești nativi.

Horoscop chinezesc octombrie 2019 – Cal

Caii reiau anumite relații de prietenie întrerupte de trecerea timpului ori din alte soiuri de motive. Pentru acești nativi, lucrurile se vor schimba în bine.

Mistreț

Mistreții vor primi niște cadouri neașteptate în luna octombrie. Finalul lunii le va aduce anumite lucruri de care aveau nevoie, obiecte pentru casă, pentru confortul lor etc.

Horoscop chinezesc octombrie 2019 – Câine

Câinii sunt puși pe fapte mari și vor lua niște decizii extrem de importante pentru liniștea lor sufletească.

Bivol

Bivolii sunt extrem de încântați de felul în care evoluează lucrurile în viața lor, așa că nu vor face altceva decât să se țină de treabă.

Horoscop chinezesc octombrie 2019 – Cocoș

Cocoșii sunt extrem de împăciuitori în luna octombrie. Sunt acei nativi lângă care vei vrea să stai pentru că vor însufla doar pace și armonie în jur.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×