Horoscop Karmic pentru luna octombrie 2019. Două zodii intră sub protecție divină

Bogdan Solomon   
în Horoscop
25/09/2019, 15:48
Horoscop Karmic pentru luna octombrie 2019. Două zodii intră sub protecție divină
Zodiile de aer vor beneficia de protecție divină în luna octombrie. Sursa foto: dcnews.ro

Fanatik prezintă horoscopul karmic pentru luna octombrie, iar veștile sunt îmbucurătoare, mai ales pentru zodiile ce stau sub semnul aerului. Acestea beneficiază de protecție divină în următoarea perioadă și au ocazia de a-și duce la îndeplinire toate obiectivele.

Horoscopul Karmic vine cu vești bune pentru Gemeni și Vărsători

Cei născuți în zodia Gemenilor, pot răsufla ușurați, pentru că norii negri din ultima vreme se vor risipi ca prin minune. Norocul le va surâde în octombrie, atât din punct de vedere al vieții profesionale, cât și în ceea ce privește relația cu partenerul de viață. Cei care nu au reușit să întâlnească persoana potrivită, ar fi bine să se pregătească, pentru că mult-așteptatul moment se apropie cu pași repezi.

Nici Vărsătorii nu o duc tocmai rău în următoarea perioadă, mai ales că își canalizează toate eforturile asupra unor proiecte profesionale foarte importante, iar succesele vor apărea cu siguranță. O forță divină le va călăuzi pașii în direcția cea bună, trebuie doar să aibă răbdare.

Horoscopul karmic vine cu vești bune pentru luna octombrie. Sursa foto: sfatulparintilor.ro
Horoscopul karmic vine cu vești bune pentru luna octombrie. Sursa foto: sfatulparintilor.ro

Zodiile de apă

Pe Raci îi așteaptă o perioadă dificilă, dar plină de energii pozitive. Luna octombrie le va scoate în cale noi oportunități  și persoane cu ajutorul cărora să uite de problemele din trecut. De surprize plăcute vor avea parte și Scorpionii sau Peștii, mai ales că următoarea perioadă este perfectă pentru mici schimbări în gospodărie.

Zodiile de aer

Gemenii se vor bucura de succes la locul de muncă, iar proiectele dificile pe care le vor duce la bun sfârșit în următoarele zile îi vor evidenția în ochii șefilor. De vești bune vor avea parte și Vărsătorii, mai ales în ceea ce privește viața sentimentală.

Zodiile de foc

Berbecii vor deveni cam irascibili în luna octombrie, iar această atitudine nu le face deloc cinste, mai ales că riscă să-i îndepărteze tocmai pe oamenii care au intenții bune. Leii și Săgetătorii încearcă să depășească problemele care îi macină de mai multă vreme.

Zodiile de pământ

Taurii și Capricornii vor trece printr-un impas financiar, așa că trebuie să fie mai chibzuiți. Pe nativii din zodia Fecioarei, în schimb, îi așteaptă o perioadă foarte bună din acest punct de vedere. Câștiguri substanțiale neașteptate le vor da ocazia să-și ducă la bun sfârșit planurile lăsate în stand-by.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×