Zodiac Chinezesc pentru săptămâna 4-10 noiembrie 2019. Iepurii și Tigrii pornesc într-o călătorie plină de revelații

Dan Suta   
în Horoscop
04/11/2019, 09:25
Zodiac Chinezesc pentru săptămâna 4-10 noiembrie 2019. Iepurii și Tigrii pornesc într-o călătorie plină de revelații
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 4-10 noiembrie 2019. Sursa foto: amazon.com

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 4-10 noiembrie 2019, Iepurii și Tigrii vor păși pe un drum nou în viața lor, într-o călătorie de neuitat. Vor avea parte de multe revelații, de multe momente-cheie, de situații pe care și le vor aminti toată viața.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 4-10 noiembrie – Dragon

Dragonii din zodiacul chinezesc au parte de multe noi începuturi. E o perioadă a restarturilor din toate punctele de vedere. Vor avea parte de situații extrem de interesante mai ales de vineri încolo, când vin niște bani frumoși în conturile lor bancare.

Șarpe

Șerpii nu au o perioadă tocmai bună. Lucrurile pot lua o întorsătură cu totul neașteptată mai ales miercuri și joi, când au de primit niște răspunsuri de la autorități.

Șobolan

Șobolanii pun mare preț pe comunicare săptămâna asta și devin chiar experți în a transmite ceea ce trebuie și, cel mai important, în momentele cele mai oportune.

Iepure

Iepurii au parte de o săptămână în care vor fi puși pe drumuri, dar le va plăcea. Iese la iveală spiritul lor organizațional, creativitatea lor și spontaneitatea atât de necesare în anumite momente.

Tigru

Tigrii din zodiacul chinezesc pornesc și ei într-o aventură necesară, una revelatoare, una în care își vor încărca bateriile. Zilele de vineri și sâmbătă vor fi cele mai plăcute pentru ei, în care norocul le va surâde din plin.

Oaie

Nativii Oaie sunt extrem de bine intenționați, dar parcă săptămâna asta totul iese pe dos. Oricât de bine ar încerca să facă anumite lucruri, vor apărea elemente noi, unele care îi vor debusola total.

Maimuță

Maimuțele au o săptămână de reînnoire, una de readaptare la anumite situații pe care le-au cam uitat. Sunt extrem de energici și de încrezători în forțele lor.

Bivol

Bivolii din zodiacul chinezesc au o perioadă de cumpănă. Certurile sunt la ordinea zilei pentru ei. Trebuie să se uite cu atenție pe unde pășesc și să nu se deschidă cu oricine.

Cocoș

Cocoșii duc tot felul de bătălii principiale, deci e săptămâna în care pot câștiga foarte mult la capitolul imagine.

Mistreț

Mistreții nu sunt tocmai în apele lor. Vor să scape de mocirla care s-a așternut în jurul lor și vor avea nevoie de un confident, de o mână dreaptă.

Câine

Câinii nu sunt tocmai bucuroși de ceea ce află despre persoane pe care până mai ieri le venerau. E o săptămână în care multe secrete vor fi descoperite.

Cal

Caii din zodiacul chinezesc dau de bani și le place gustul lor. Sunt în culmea fericirii. E o săptămână benefică din toate punctele de vedere.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×