Zodiac chinezesc pentru anul 2020. Anul Șobolanului de Metal va începe pe 25 ianuarie

Dan Suta   
în Horoscop
26/10/2019, 14:40
Zodiac chinezesc pentru anul 2020. Anul Șobolanului de Metal va începe pe 25 ianuarie
Zodiac chinezesc 2020. Sursa foto: thechinesezodiac.org

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc pe 2020, cel care va fi Anul Șobolanului de Metal din 25 ianuarie încolo, va aduce o serie de schimbări în special pentru nativii Șobolan, care își vor schimba complet viața la anul. Înainte de previziunile pentru fiecare zodie, haideți să aflăm ce înseamnă Anul Șobolanului de Metal.

Zodiac chinezesc pe 2020: Ce ne aduce anul Șobolanului de Metal

Șobolanul de Metal este unul dintre cele mai puternice semne din zodiacul chinezesc. Este simbolul muncii, al hărniciei, al ambiției încununate cu rezultate de succes. Persoanele care vor să aibă parte de succes în 2020 trebuie să fie perseverente și să învețe să acționeze cu rapiditate și eficiență în același timp. 2020 va fi momentul ideal pentru multe semne zodiacale pentru a ieși din zona lor de confort.

Zodiac chinezesc 2020 pentru Șobolan

Începem chiar cu acest semn. În 2020 va da dovadă de o hărnicie greu de egalat. Va ajunge foarte sus pe scara socială cu o singură condiție: dacă va ști să ia acționeze repede, să își cântărească foarte bine timpii de reacție la anumite situații neprevăzute care le pot da totul peste cap. E un an de provocări în special pentru ei, dar provocările sunt bune!

zodiac chinezesc 2020
Tabelul cu zodiile chinezești, care se calculează ciclic. Sursa foto: Pinterest

Dragon

Dragonii cred că afecțiunea i se cuvine, chiar dacă el nu o oferă deloc, ci este mai degrabă pasional, dar nu neapărat carismatic. În 2020 va fi nevoit să învețe să își arate și dezvolte sentimentele, să renunțe la a-și mai controla emoțiile. E anul în care iese la iveală latura lor romantică. E aproape necesar să devină mai sensibili.

Șarpe

Manieratul și secretosul Șarpe va avea în 2020 câteva probleme, mai ales în lunile iulie și august. Ei, care știu să își ascundă cele mai mari secrete, vor fi puși în dificultate căci vor apărea persoane care le vor scoate scheletele din dulap.

Iepure

Iepurii vor juca rolul negociatorilor, al mediatorilor. Ba chiar foarte mulți dintre cei născuți în această zodie vor avea parte de o serie de surprize din acest punct de vedere. E anul perfect pentru cei care vor să devină avocați, procurori, ziariști, psihologi sau mediatori în etapele pre-instanță.

Oaie

Oile sunt cele mai norocoase din zodiacul chinezesc. Chiar și persoanele cele mai sărace născute în această zodie au o șansă în plus la îmbogățire în anul 2020. Cele mai bune luni pentru ei vor fi iunie, august și septembrie.

Maimuță

Zgârcitele zodiacului chinezesc, Maimuțele, vor face noi descoperiri și nu e exclus să descopere că au nevoie de o nouă profesie, de un nou spațiu în care să se desfășoare, poate chiar să se mute în altă țară, să înceapă experiențe noi, aventuri la care visau dintotdeauna.

Zodiac chinezesc 2020 pentru Mistreț

Cei mai iubitori și plăcuți din zodiacul chinezesc, Mistreții își vor face foarte mulți prieteni în special în prima parte a anului 2020 și vor renunța la persoanele care nu le aduc nimic bun în viață.

Tigru

Cei mai bătăioși și căpoși, Tigrii, vor lăsa garda mai jos în 2020 și vor încerca să câștige noile bătălii jucând o carte nouă, una pe care nu au mai mers niciodată, dar care se poate dovedi eficientă: victimizarea.

Bivol

Naivii zodiacului chinezesc, Bivolii, nu vor mai fi chiar așa ușor de prostit în 2020. Un eveniment destul de neplăcut îi va trezi la viață și parcă le va da mai multă minte. Vor deveni mai receptivi și se vor lăsa ghidați tot mai puțin de falsele senzații. Va fi o luptă interioară serioasă, dar una necesară după atâția ani!

Cocoș

Cei mai ordonați dintre nativii zodiacului chinezesc, cei mai preciși și disciplinați (nu degeaba Cocoșul cântă în fiecare dimineață fix în momentul în care răsare soarele, dând astfel deșteptarea) vor încerca să inoveze mai mult în viața lor. Vor avea parte de provocări profesionale și se vor întrece pe sine. E un an bun, dar greu!

Câine

Câinii, cei mai liberi din zodiacul chinezesc, dar și printre cei mai inimoși și săritori nativi, vor călători mult în 2020. Se vor lăsa duși de val și se vor trezi peste meleaguri îndepărtate unde vor întreprinde tot felul de acțiuni umanitare.

Cal

Caii sunt cei mai schimbători, sunt ca vremea, și așa vor fi, de altfel, tot anul 2020. Lucrurile se vor schimba pentru ei din luna mai încolo, când cineva va avea suficientă încredere în ei pentru a le permite să facă tot ce știu ei mai bine, în ciuda spiritului lor cameleonic.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×