Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 28-29 septembrie. Șarpele are stări de spirit schimbătoare

Alexa Serdan   
în Horoscop
27/09/2019, 09:24
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 28-29 septembrie. Șarpele are stări de spirit schimbătoare
Zodiacul chinezesc aduce vești bune pentru mai multe zodii. Sursa foto: pixabay.com

Horoscopul pentru weekend-ul 28-29 septembrie 2019 aduce vești bune pentru mai multe zodii. Dacă în această săptămână mai multe zodii au avut treabă, sarcini de îndeplinit și probleme de rezolvat, în weekend se vor relaxa. Sunt așteptate două zile de odihnă și leneveală.

Așa arată zodiacul chinezesc pentru următoarele două zile

Șobolan

Ai foarte multe treburi casnice de rezolvat. Ia-le pe rând și treaba va merge brici. Rezervă-ți timp pentru odihnă și prieteni. Ieși în oraș și distrează-te. Râzi cu gura până la urechi până încep să te doară obrajii.

Bivol

Partenerul de viață se va bucura de surprizele pe care le-ai pregătit. Romantismul este la cote maxine și fericirea plutește în aer. Ce-ți poți dori mai mult? Totul merge strună și te bucuri de compania persoanei iubite.

Tigru

Iubire, trăiri intense și romantism. Așa va fi weekend-ul tău. Jumătatea ta va aprecia cina romantică pe care ai pregătit-o. Ar fi cazul să te gândești și la tine. Stai puțin singur și relaxează-te. Nu este nimic rău să ai parte de puțină singurătate.

Zodiacul chinezesc aduce vești bune pentru mai multe zodii
Acestea sunt zodiile horoscopului chinezesc. Sursa foto: bzi.ro

Iepure

În weekend-ul acesta te vei plimba pe la evenimente și vei petrece până în zori. Odihnește-te duminică pentru că urmează o săptămână grea. Citește o carte sau relaxează-te la un film de comedie. Începe ziua de luni cu bateriile încărcate.

Dragon

Ai tot amânat problemele casnice, iar acum ai timpul necesar să le rezolvi. Încearcă să rezolvi treburile urgente și ordonează-ți lucrurile. Dcaă vei reuși să găsești echilibrul de care ai nevoie, nu va mai fi nevoie să faci curățenie tot weekend-ul.

Șarpe

Una caldă, una rece. Așa sunt și stările tale de spirit. Stai departe de partenerul de viață dacă nu vrei să vă certați. Nu ești un prieten tocmai vesel. Indispozițiile tale îi vor supăra și pe cei din jur. Stai în casă până se calmează apele.

Cal

Nativii singuri au parte de flirt și voie bună. Dacă nu vrei să începi o relație serioasă, nu-ți pierde timpul degeaba. Persoanele care sunt deja într-o relație vor avea parte de romantism. Planifică un picnic în aer liber cât mai e vremea frumoasă.

Capră/oaie

Ai foarte multe întrebări la care nu ai niciun răspuns. O persoană mai îndepărtată te va ajuta să găsești adevărul. Vor apărea câteva obstacole în calea ta, dar vei trece testele cu brio. Nimic nu te va împiedica să ajungi unde îți dorești.

Maimuță

Uneori este bine să spui „Nu”. Zilele acestea vei avea parte de anumite situații în care vei folosi des negația. Nu te adânci în negativism pentru că vor veni și zile mai bune. Soarele este chiar după colț, ai doar un singur pas de parcurs.

Cocoș

Te-ai adâncit prea mult în rutina zilnică. Ar fi timpul să pleci într-o călătorie. Fă-ți repede bagajele și decide unde vrei să pleci. Nu mai analiza fiecare detaliu, urcă-te în primul tren și pleacă departe. Nu te mai gândi la serviciu, relaxează-te.

Câine

Poți muta munții din loc, trebuie doar să-ți dorești. Ai toată susținerea din lume, îți lipsește doar imboldul. Nu mai fii reținut și visează. Visele nu ni le poate lua nimeni. Pune în aplicare imaginația, creativitatea și spiritul artistic de care dai dovadă.

Mistreț

Renunță la impulsivitate pentru că ți-ar putea afecta relația de cuplu. Vorbele spune la nervi nu le mai poți retrage. Nu-ți strica relația, ai grijă ce spui și ce faci. Nu vei fi niciodată singur, dar nu trebuie să te culci pe o ureche.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×