Horoscop chinezesc de weekend 14 – 15 septembrie 2019. Șobolanii au un mare noroc

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
12/09/2019, 16:00
Horoscop chinezesc de weekend 14 – 15 septembrie 2019. Șobolanii au un mare noroc GALERIE FOTO
Horoscop chinezesc de weekend 14 - 15 septembrie 2019. Sursa foto: asrtrologieacasa.ro

Horoscopul chinezesc pentru weekendul 14 – 15 septembrie 2019 vine cu vești bune pentru cele mai multe dintre zodii. Țobolanu însă este campionul zodiacului, deoarece are un noroc chior. Face bani din orice!

Așa artă horoscopul chinezesc pentru weekendul 14 – 15 septembrie 2019

Șobolan

Nativii Șobolan fac ce fac și câștigă bani. Pe ce pun mâna, transformă cumva în aur. Trebuie să fie cu băgare de seamă, deoarece nu se știe cât ține perioada aceasta cu soare pe strada lor!

Cocoș

Nativii Cocoș sunt extenuați după o săptămână grea. Chiar dacă vor să facă multe în acest weekend, nu pre vor reuși din cauza oboselii. Așadar amână călătoria pe care ai plănuit-o și odihnește-te cât de mult poți.

Horoscop chinezesc de weekend 14 - 15 septembrie 2019
Horoscop chinezesc de weekend 14 – 15 septembrie 2019. Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Dragon

Nativul Dragon așteaaptă o veste de departe, iar aceasta vine zilele-acestea. Este posibil să-și facă bagajul și plece într-o aaventură, alături de cei dragi.

Iepure

Iepurele este în centrul atenției, iar acest lucru parcă îl sperie. Îi și place sentimentul, însă nu prea știe să profite de el. Întâlnește o persoană care i-ar putea propune un pateneriat bănos.

Mistreț

Mistreții au un sfârșit de săptămână aglomerat, deoarece au tot amânat un proiect început acasă. Ca să aibă liniște din partea consoartei, va duce la sfârșit proiectul, iar asta îi ocupă mai tot timpul.

Șarpe

Șarpele se confruntă cu probleme serioase. Chiar dacă la început o problemă pare minora, aceasta tinde să se dezvolte și să ia alte proporții. Trebuie să apelezi la o rudă care se pricepe!

Tigru

Tigrul se relaxează în acest weekend. Face doar ce-i place, iar acest lucru îi încarcă bateriile. Se poate chiar să iasă și în oraș cu mai mult amici, unde întâlnește o persoană interesantă.

Câine

Cîinii au un weekend relaxant. Iese în oraș cu prietenii, merg la grătar la un vecin, iar acolo își poate întâlni jumătatea. Trebuie doar să dea dovadă de puțin curaj și să facă primul pas.

Cal

Nativul Cal poate avea probleme în acest weekend, dacă are o relație. Cineva îi face ochi dulci, iar el nu respinge acea persoană la timp! Dacă este singur, poate trăi o poveste frumoasă de dragoste.

Maimuță

Natovul Maimuță se simte trădată. Prietenii parcă l-au uitat, mai ales acum, când are și ceva probleme financiare. Trebuie să-și faci curățenie printre prieteni.

Oaie

O problemă din trecut vine și parcă îl bântuie pe nativul Oaie. Trebuie să tratezi cu seriozitate această problemă și s-o faci să nu mai apară vreodată.

Bivol

Bivolul are noroc de bani, weekendul acesta. Fie că joacă la pariuri, fie că primește vreo moștenire, sau poate își găsește un angajament pe termen scurt, nativul face bani și are timp să se și distreze. Poate pleca într-o călătorie alături de familia sa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×