Horoscop chinezesc 2019: Ce talismane vă poartă noroc în Anul Porcului de Pământ, în funcție de zodie

Alexandra Chivu   
în Horoscop
06/02/2019, 12:35
Horoscop chinezesc 2019: Ce talismane vă poartă noroc în Anul Porcului de Pământ, în funcție de zodie GALERIE FOTO
Horoscop chinezesc 2019. Talismane care vă pot aduce noroc în Anul Porcului de Pământ

Conform horoscopului chinezesc 2019 avem parte și de multe surpize, dar fiind faptul că este Anul Porcului de Pământ, ultima etapă din acest ciclu, dar și de talismane norocoase pentru fiecare semn zodiacal. Anul Mistrețului va rămâne până la 24 ianuarie 2020, după care vom intra în Anul Șobolanului de metal.

Chinezii celebrează anul nou conform unui calendar ce ține cont de ciclurile Lunii, iar fiecare an este asociat unuia dintre cele 12 semne zodiacale, la care se adaugă unul dintre elementele: metal, apă, lemn, foc, pământ.

Horoscop chinezesc 2019: Talismane care poartă noroc în Anul Porcului de Pământ

Cele 12 semne ale zodiacului chinezesc sunt: șobolanul, boul, tigrul, iepurele, dragonul, șarpele, calul, oara(capra), maimuța, cocoșul, câinele, porcul și se pare că fiecare are norocul pus deoparte, dar și talismane care îl aduc mult mai aproape de ei.

Șobolan

Horoscop chinezesc 2019: Ce talismane vă poartă noroc în Anul Porcului de Pământ, în funcție de zodie
Talismane care aduc noroc în Noul An

Acest semn zodiacal va avea un an bun, însă, cu toate acestea, au nevoie de o atitudine pozitivă pentru a răzbate. Talismanele potrivite pentru ei sunt o brățară rășie cu animalul care le reprezintă semnul sau o brățară din obsidan pentru bunăstare și prosperitate.

Bivol

Anul Porcului sau Mistrețului de Pământ va fi binevenit pentru Bivoli. De asemenea, acesta nu îi va surprinde cu evenimente neplăcute, dar nici cu unele spectaculoase. Cu toate acestea, când vine vorba de finanțe, Bivolii cam au nevoie de noroc. Talismanele potrivite pentru ei sunt figurinele cu Swarovski cu animalul care le reprezintă zodia sau broasca banilor din alamă.

Tigru

Horoscop chinezesc 2019: Ce talismane vă poartă noroc în Anul Porcului de Pământ, în funcție de zodie
hinezii celebrează anul nou conform unui calendar ce ține cont de ciclurile Lunii

Anul Mistrețului va fi tare generos pentru cei aflați sub semnul zodiacal Tigru, în special când vine vorba de buget. Însă, chiar dacă lucrurile stau bine, nu se știe niciodată când ai nevoie de noroc și el nu vine, așa că pentru ei sunt bune figurinele din ochi de tigru sau brățări din pietre semiprețioase, cu un charm în formă de inimă.

Iepure

Noul al va fi bun cu Iepurii. Nativii zodiei vor avea momente în care vor fi în mijlocul atenție, în care vor strălucii, însă vor avea parte și de clipe în care le va trebui un sac de noroc. Pentru ei e recomandată o amuletă în formă de iepure ori un breloc cu blană și strasuri.

Dragon

Ultimul ciclu al Lunii aduce Dragonilor o atmosferă bună în casă, în activități, îndeosebi în domeniul profesional. Se anunță succes deplin pentru aceștia, însă, comparativ cu celelalte zodii care au nevoie de talismane pentru noroc, ei au nevoie de talismane pentru sănătate. Pentru ei trebuie un pandantiv în formă de dragon cu flăcări sau o statuie verde Pi Xiu/Pi Yao pentru noroc și prosperitate.

Șarpe

Horoscop chinezesc 2019: Ce talismane vă poartă noroc în Anul Porcului de Pământ, în funcție de zodie
Cele 12 semne ale zodiacului chinezesc sunt: șobolanul, boul, tigrul, iepurele, dragonul, șarpele, calul, oara(capra), maimuța, cocoșul, câinele, porcul

Șerpii au un an promițătoar, chiar dacă nu vor avea parte de câștiguri considerabile. Aceștia vor fi tot timpul pe fugă și au nevoie mare de control. De asemenea, Șerpii sunt și singurii care își vor găsi jumătatea în acest ani, așa că le trebuie ceva noroc pentru a fi omul potrivit la locul potrivit pentru a întâlni persoana pe care și-o doresc. Talismanele potrivite sunt o amuletă ”prinzător de vise” în formă de stea ori o brățară cu multe charmuri europene.

Cal

Anul Mistrețului de Pământ este plin și de bune și de rele pentru cei sub semnul zodiacal. Iar dacă din punct de vedere profesional nu vor fi ca un nivel înalt, vor excela în dragoste. Așadar, pentru a avea noroc la bani, aceștia au nevoie de un charm cu Buddha norocos, o statuetă Calul victoriei ori un pandantiv în formă de potcoavă.

Capră/Oaie

Se anunță multă sensibilitate pentrunativii zodiei, însă, cu sensibilitatea lor în exces, vor avea parte de călătorii și vor câștiga ușor bani. În dragoste au nevoie de multă răbare, așa că talismanele potrivite sunt o amuletă thailandeză Capra bunăstării sau un talisman cu animalul care patronează zodia.

Maimuță

Maimuța va gusta succesul și va visa mult. Pentru noroc în carieră, nativii zodiei ar trebui să aibă o statuetă cu Buddha răzând sau o statuetă Broască banilor.

Cocos

Anul Mistrețului este unul surprinzător pentru Cocos. Aceștia vor avea parte de oportunități și contextul le permite chiar să își schimbe radical viața. Talismanele pentru ei sunt o amuletă cu animalul care le reprezintă zodia sau un cufăr cu comori din jad galben.

Câine

Anul vine cu oportunități pentru Câine și, chiar dacă au lupte grele de dus, Câinele va ieși învingător, în special în viața profesională. Pentru o doză mai mare de noroc, nativii zodiei au nevoie de un pandantiv din aur alb cu un os sau o figurină din Swarovsky Câinele Wan Wan.

Mistreț

Mistreții vor avea parte de echilibru și de stabilitate în viața amoroasă și cea profesională, lucru la care au râvnit multă vreme. Aceștia au nevoie de un set de statuete din alamă Pi Yao/Pi Xiu ori o statuetă cu Ganesha, zeul cu cap de elefant.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×