Dwayne ”The Rock” Johnson s-a însurat în weekend. Cum arată și cine este noua lui soție. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/08/2019, 18:54
Dwayne ”The Rock” Johnson s-a însurat în weekend. Cum arată și cine este noua lui soție. FOTO GALERIE FOTO
The Rock și Lauren Hashian s-au căsătorit după 12 ani de relație într-un decor de poveste în Hawaii. Sursa foto: mondofox.it

Actorul Dwayne Johnson în vârstă de 47 de ani s-a căsătorit în weekend-ul care tocmai a trecut cu iubita sa Lauren Hashian (34 de ani) după 12 ani de relație. Anunțul a fost făcut public chiar de actor în această dimineață pe contul personal de Instagram.

The Rock s-a căsătorit duminica aceasta cu Lauren Hashian

Dwayne Johnson și Lauren Hashian trebuiau să se căsătorească primăvara trecută  înainte de a rămâne însărcinată pentru a doua oară iubita actorului, dar s-au văzut nevoiți să amâne evenimentul. Duminica aceasta, pe 18 august actorul și iubita sa au ales să-și lege destinele într-o ceremonie religioasă care a avut loc pe malul Oceanului în Hawaii. VEZI FOTO 

Vestea nunții a fost publicată pe rețelele de socializare chiar de actor care a postat și mai multe fotografii. Una dintre fotografii îi arată pe proaspeții însurăței ținându-se de mână vizibil fericiți, imediat după cununia religioasă. O a doua fotografie este făcută la apusul soarelui când cei doi se sărută, iar vălul miresei este luat de adierea ușoară a vântului.

The Rock mai are o fiică de 18 ani cu fosta soție
Cununia religioasă a actorului și a iubitei sale a avut loc în Hawaii. Sursa foto: Instagram.com

Ce au purtat mirii în ziua ceremoniei religioase

Lauren Hashian a purtat o rochie din dantelă albă cu un decolteu în formă de V, având un corset strâns pe corp și o trenă lungă. Iubita actorului nu a purtat bijuterii valoroase, ci doar o brățară simplă la mâna dreaptă. Rochia de mireasă este realizată de designerul de modă Mira Zwillinger și nu este disponibilă online. The Rock a purtat în ziua cea mare o pereche de pantaloni albi și o cămașă tot albă, iar în picioare a avut o pereche de pantofi negrii.

Vedeta Jumanji a glumit în revista Roling Stone legat de faptul că au amânat data nunții și a declarat că nu vrea să apară în fotografiile de nuntă fiind însărcinată. Totodată, Lauren a mai spus că și-a dorit să facă nunta primăvara. Actorul cunoscut ca ”The Rock” și iubita sa sunt împreună de 12 ani și au două fetițe: Jasmine (3 ani) și Tiana (1 an și 3 luni).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×