Dwayne Johnson, tribut emoționant adus lui Stan Lee

Maria Cristina   
în Stiri mondene
13/11/2018, 15:26
Dwayne Johnson, tribut emoționant adus lui Stan Lee
Dwayne Johnson, tribut emoționant adus lui Stan Lee
Unul dintre actorii care i-au adus un tribut geniului benzilor desenate este „The Rock”, Dwayne Johnson, care a legat o prietenie frumoasă cu Stan Lee. „The Rock” i-a mulțumit lui Lee pentru prietenia și sprijinul oferit. „Am pierdut un om bun. Ce om și ce viață”, a declarat actorul Dwayne Johnson. „Când am ajuns la Hollywood – acum muți ani – a fost atât de cald și primitor cu mine”, a mai adăugat actorul care-l interpretează pe „The Rock”.

Tribut emoționant adus lui Stan Lee din Partea marelui actor Dwayne Johnson

Marvel Comics kingpin Stan Lee. Credit: PA
Stan Lee, cofondatorul Marvel. Credit: PA

„Mi-a dat sfaturi extrem de înțelepte pe care le voi urma întotdeauna.” 

„Ce viață a avut și cât de minunat că imaginația și creația sa universală a impactat generațiile din întreaga lume, dar și pe cele din generațiile viitoare.”

„Odihnește-te în dragoste, prietene.”

De-a lungul anilor, cei doi au construit o legătură extrem de puternică, iar Lee l-a cooptat pe Johnson, anul trecut, la evenimentul Comic Con din Los Angeles, în perioada în care actorul promova filmul Jumanji.

„Este unul dintre cei mai buni actori de acțiune din industrie, unul dintre cei mai de amabili, unul dintre cei mai mari și puternici bărbați, dar când îl vedeți vreau să vă amintiți că avea 44 de kilograme, până când i-am dat câteva sfaturi despre cum să se dezvolte pe sine”, a spus atunci Stan Lee despre Johnson, care la rândul său i-a mulțumit pentru cuvintele alese.

Credit: Instagram/Dwayne Johnson/Hiram Garcia
Credit: Instagram/Dwayne Johnson/Hiram Garcia

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×