Primele imagini după căsătorie. Cum au apărut împreună Justin Bierber și Hailey Badlwin. Galerie FOTO

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
14/02/2019, 17:55
Primele imagini după căsătorie. Cum au apărut împreună Justin Bierber și Hailey Badlwin. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Justin Bieber si Hailey Baldwin, primele poze dupa nunta secreta

Justin Bieber şi Hailey Baldwin s-au căsătorit în secret, iar cei doi par fericiți nevoie mare, în ultimele poze realizate împreună pentru o revistă de top. Cei doi au pozat pentru prima dată ca un adevărat cuplu pentru prestigioasă revistă Vogue.

Cei doi îndrăgostiți apar în mai multe ipostaze pline de romantism. Justin Bieber şi Hailey Baldwin se sărută, fac plajă împreună, se aleargă printre palmieri și apar chiar și în timpul unei ședințe de yoga, însă într-un loc mai puțin obișnuit. Justin Bieber şi Hailey Baldwin sunt relaxați și fac yoga chiar pe …masa din bucătărie! Fotografiile au făcut înconjurul lumii, iar fanii celor doi sunt în delir!

Justin Bieber şi Hailey Baldwin, primele fotografii, după nunta făcută în secret

Justin Bieber şi Hailey Baldwin s-au căsătorit în mare secret, însă abia acum artistul a făcut marele anunţ. De asemenea, solistul a mărturisit şi de ce s-a grăbit să o ia de nevastă pe Hailey. El a explicat că s-a însurat, pentru ca să poată întreţine relaţii intime în termeni legitimi. În urmă cu ceva timp, Justin Bieber povestea că a făcut un legământ de celibat, dar totul s-a schimbat în momentul în care a cunoscut-o pe iubita lui.

Artistul de 24 de ani a spus că s-a abţinut de la sex, crezând astfel că această modalitate îl va face să se simtă mai aproape de Dumnezeu: ”Am simţit că este o condiţie mai bună pentru sufletul meu. Oamenii care fac sex nu au stimă de sine”, mărturisea Justin Bieber.

Cei doi tineri s-au căsătorit fără vreun acord prenupțial

Hailey Baldwin, în vârstă de 22 de ani, este unul dintre cele mai bine plătite modele și a ajuns în atenția publicului în ultima perioadă datorită relației cu Justin Bieber. Ea a scris pe Instagram că îşi doreşte ca în 2019 să fie mai deschisă. ”Adevărul este că indiferent cât de uimitoare poate părea viaţa privită din afară, mă lupt… mă simt nesigură, sunt fragilă, sufăr, am temeri, am îndoieli, am anxietate, mă întristez şi mă enervez”, a scris tânăra pe Instagram.

Justin Bieber si Hailey Baldwin au pozat pentru prestigioasa revista Vogue

Se pare că Justin bieber s-a aruncat cu capul înainte, deoarece s-a căsătorit cu frumoasa Hailey Baldwin fără a semna un contract prenupțial. Astfel, dacă cei doi vor hotărâ să se desparta, averea sa fabuloasă va fi pusă în pericol. În cazul unui proces de divorț, acesta ar putea pierde aproape jumătate din averea de 100 de milioane de dolari pe care a strâns-o. Deși prietenii l-au sfătuit să-și protejeze averea, Justin Bieber a spus că iubirea dintre el și Hailey este sinceră şi nu este nevoie de contractul prenupțial, deoarece nu se vor despărţi niciodată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×