Justin Bieber s-a logodit! Fanii au rămas șocați!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
09/07/2018, 13:01
Justin Bieber s-a logodit! Fanii au rămas șocați! GALERIE FOTO
Justin Bieber s-a logodit

Fanele din lumea-ntreagă suspină în acest moment, după ce au auzit că preferatul lor, Justin Bieber, s-a logodit! Artistul se pare că nu a suferit foarte mult după despărțirea pe nepusă masă de frumoasa Slena Gomez! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Idolul tinerelor din lumea întreagă s-a și consolat. Și de data aceasta a fost consecvent, în sensul că s-a întors la o fostă iubită, Hailey Baldwin, deși până acum cei doi nu și-au confirmat niciodată relația. După ce s-au afișat împreună, în New York, zilele trecute, și s-au sărutat nestingheriți în văzul tuturor, Justin și Hailey au făcut un pas important – s-au logodit!

Citește și Selena Gomez, operată de urgenţă! Ce a păţit frumoasa artistă! 

Citește și Galerie FOTO! Scene FIERBINŢI între Justin Bieber şi o tînără MOLDOVEANCĂ!  

Justin Bieber s-a logodit, imediat după ce s-a despărțit de Selena Gomez

Se pare că Justin și-a cerut iubita de soție la un resort din Bahamas. În timp ce toată lumea se distra, profitând la maximum de o noapte cu specific de salsa, bodyguarzii lui Justin i-au rugat pe toți cei prezenți să pună telefoanele deoparte, motiv pentru care nici nu au apărut imediat fotografii ale inelului. Cu toții și-au dat seama în clipa imediat următoare că avea să se petreacă ceva special și, într-adevăr, Justin a pus marea întrebare, iar răspunsul este previzibil, fiindcă, de atunci,, pe degetul inelar al lui Hailey strălucește un uriaș inel cu diamant.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×