Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 28-29 martie 2020. Iepurii cunosc iubirea adevărată în perioada următoare

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
27/03/2020, 17:30
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 28-29 martie 2020. Iepurii cunosc iubirea adevărată în perioada următoare
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 28-29 martie 2020. Sursa foto: profimediaimages.ro

STIRMONDENE.FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 28-29 martie 2020. Veștile sunt cât se poate de bune, mai ales pentru nativii din bivol şi iepure.

Acesta este zodiacul chinezesc pentru weekendul 28-29 martie 2020

Şobolan

Nativii din acest semn zodiacal întâmpină probleme în familie. Certurile sunt mult mai mari şi mai dese în perioada în care aţi rămas acasă, în autoizolare. Astrologii vă sfătuiesc să staţi de vorbă şi să ajungeţi la un compromis. Nu este vrema despărţilor, nu în perioada asta în care ne aflăm.

Bivol

Bivolii stau la adăpost şi le convine de minune noua situaţie. Dacă nu ar exista risul infectării le-ar place să rămână aşa mult timp. Nu sunt persoane foarte sociabile, astfel că nu pune mâna nici pe telefon să vadă ce fac rudele apropiate.

Tigru

Tigrii sunt nevoiţi să iasă la cumpărături. Le este frică. Nu au mai ieşit din casă de când cu retricţiile de circulaţie.  Le este frică şi de o amendă, dar şi să nu ia virusul. Apelează la mască şi la delcaraţia pe propria răspundere ca să fie totul în regulă.

Iepure

Iepurii îşi cunosc marea iubire zilele acestea. O cunosc demult, dar acum au avut curajul să facă primul pas. Persoana respectivă pare să răspundă avansurilor. Astrologii spun că o relaţie frumoasă se va lega în această perioadă.

Dragon

Dragonii sunt supăraţi tare în perioada asta. Aveau nunta programată imediat după Paşte. Nu se va mai ţine nimic, totul se va anula. Veţi pierde avansul plătit la formaţie. Ei sunt dispuşi să cânte, dar nu mai au unde, probabil nici pentru cine, astfel că avansul se pierde.

Şarpe

Şerpilor le sunt date toate planurile peste cap. Trebuiau să fie naşi, trebuiau să aibă musafiri din străinătate de Paşte, trebuiau să plece în concediu în Italia. S-a ales praful de toate planurile. Nu-i nimic, voi să fiţi sănătoşi.

Cal

Caii sunt năpădiţi de amintiri. Îşi aduc aminte de vremurile în care ieşeau la pescuit de parcă s-ar fi întâmplat acum o sută de ani. Le este dor de o bere băută cu prietenii. Nimic nu mai este posibil din ce a fost, cel puţin pînă nu trece epidemia de coronavirus. Să sperăm că nu mai deurează mult.

Capră/Oaie

Caprele au parte de o mică ieşire în oraş astăzi. Sunt nevoiţi să iasă pentru o mică aprovizionare. Asiguraţi-vă că aveţi asupra dumneavoastră buletinul, declaraţia pe propria răspundere şi daţi-i bătaie. Nu uitaţi de masca de protecţie.

Maimuţă

Maimuţele se fac remarcate astăzi la locul de muncă. Vin cu o idee care va fi apreciată de şef şi acest lucru nu va rămâne nerăsplătit. De pe urma ideii dumneavoastră afacerea va prospera, astfel că şeful vă va da şi dumneavostră o parte din bani sub forma măririi salariului.

Cocoş

Nativii din zidia cocoş intră la bănuieli astăzi. Surprind în telefonul partenerului un mesaj care îi fac să creadă că sunt înşelaţi. Astrologii spun că nu au motive, întrucât partenerul nu este genul care să apeleze la aşa ceva. Sunteţi geloşi şi asta ar putea deveni cu adevărat o problemă.

Câine

Nativii acestui semn zodiacal trebuie să se calmeze. Sunte foarte agitaţi şi speriaţi în această perioadă. Toată lumea este, nu avem încptro, asta este situaţia. Ascultaţi sfaturile autorităţilor şi totul poate va fi bine.

Mistreţ

Nu faceţi bine ceea ce faceţi. Nu vă este frică de coronavirus şi continuaţi să ieşiţi fără motiv din casă. Limitaţi-vă deplasările pentru că nu se ştie. Să nu ajungeţi să vă convingeţi pe pielea dumneavoastră de răutatea coronavirusului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×