Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 28 martie. Șarpele are nevoie de ajutor din partea unor persoane mai experimentate

Bogdan Solomon   
în Horoscop
27/03/2020, 15:53
Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 28 martie. Șarpele are nevoie de ajutor din partea unor persoane mai experimentate
Ziua de sâmbătă aduce provocări importante pentru nativul din zodia Șarpelui. Sursa foto: femeia.ro

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de sâmbătă, 28 martie, iar veștile nu sunt, din păcate, printre cele mai bune, în special dacă ne referim la viața profesională. Asta pentru că va trebui să te confrunți cu o serie de probleme mai vechi, pe care le-ai tot amânat de teama că nu vei reuși să le găsești rezolvarea.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 28 martie

Totodată, dacă ești născut în zodia Șarpelui și întâmpini astfel de neplăceri, poate ar trebui să nu duci povara de unul singur. Încearcă să te orientezi către un ajutor specializat. Cunoști persoane mult mai experimentate și știi că îți pot oferi soluțiile potrivite, așa că apelează la ele cu încredere. Nu e cazul să pierzi timp prețios cu propriile experimente, mai ales dacă problemele îți afectează starea de sănătate.

Șobolan

Fii puțin mai atent la ce îți transmite organismul, pentru că ai putea fi tentat să-i oferi mai mult decât are nevoie. Un pic de răsfăț nu strică nimănui, dar totuși aluneci încet spre unele excese care îți pot lăsa urme asupra corpului. Fie că ai tendința de a mânca mai mult, fie că ești atras de activități care nu îți fac bine sau te lași dominat de plăceri nesănătoase, fii sigur că toate acestea vor avea efecte asupra stării de bine. Poate pe moment este comod și confortabil să te complaci în bucuria simțurilor, dar peste câteva zile s-ar putea să numeri kilogramele în plus sau orele nedormite.

Bivol

Cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla azi este să te afli într-un anturaj nefast. Dacă îți dorești o zi de succes, alege-ți cu mai multă grijă companionii. Ai ghinionul de a atrage oameni care se plâng întruna de orice, care nu sunt de acord cu nimic, care nu știu altceva decât să critice și să strice și cheful altora cu atitudinea lor negativistă. Dacă te prind într-o pasă sensibilă, există riscul să te molipsești de la ei și toate să ți se pară urâte în jur. Ai totuși șansa de a alege: vrei să fii cu ei sau nu? Scapă de acest gen de oameni și totul va merge bine. Schimbarea e în mâinile tale!

Tigru

Simți că cineva mult mai puternic, din alte dimensiuni, îți ghidează pașii în direcții noi, și pentru că nu deții controlul, așa cum îți place de obicei, ești nesigur. Mai lasă și destinul să te ducă unde vrea el, fără să deții controlul pentru că nu ai de unde să le știi pe toate. Vei vedea că tot ce se petrece acum în calea ta este spre binele tău, deci nu are rost nici să te temi, nici să te opui. Ești în siguranță și vei primi, la final, exact ce ți se potrivește. Lasă-te dus de val și totul va fi bine!

Iepure

Poți pune experiența acumulată și în slujba altora! Ca atare, dedică-te celor care au nevoie de ceea ce știi să faci. Îți place să lucrezi pentru alții și pentru că îți cunoști rolul, ghidează-i și pe cei care încă își caută calea. Știi ce faci și le poți arată și lor ce trebuie să facă, dar nu te rezuma doar la informații teoretice adunate de prin cărți, ci pune efectiv umărul pentru a le arăta practic ce este de făcut. Te vor privi cu recunoștință și cu admirație, pentru că ai uitat de timpul și treburile tale pentru a ajuta pe cei aflați la început de drum.

Dragon

Este greu să îți ții în frâu energia debordantă pentru că ai avea multe de spus într-o situație în care alții nu prea au curaj să intervină. Ești în dilemă, nu știi dacă este bine să intervii sau nu, pentru că îți este puțin frică să nu greșești cumva cu atitudinea agresivă. Dacă simți că este o șansă de afirmare, depășește-ți toate temerile și complexele și fă un pas în față. Dacă alții nu se bagă, ai putea profita de ocazie pentru a te remarca mult mai ușor. Sigur ai un as în mânecă!

Șarpe

Ai nevoie de ajutor pentru a depăși un moment de slăbiciune fizică. Ascultă sfaturile experimentate ale unei persoane care a trecut deja prin momente similare și a depășit cu bine impasul. Folosește rețeta sa de succes și îți vei reveni repede la normal. Nu pierde vremea cu propriile experimente când poți aplica mult mai repede ponturile celui care se oferă acum să te îndrume în procesul vindecării. Știe bine ce spune și merită să-i calci pe urme. Acesta se simte bine, în formă, organismul lui degajă sănătate și energie pozitivă – de ce nu ai face ca el?

Cal

Nu poți accepta o situație pe care nu o înțelegi pe de-a-ntregul, dar este posibil ca acest blocaj să fie legat și de încăpățânarea ce te caracterizează. Ai senzația că deții unica părere avizată și nu vrei să asculți alta. Încearcă să fii maleabil, flexibil, înțelegător și să nu refuzi orice alternativă. Te vei convinge singur la un moment dat că nu este bine să te fixezi pe o idee unică. Pot exista altele mai bune, și a accepta alte variante este un semn de înțelepciune și de maturitate. Nu sta captiv într-o zonă limitată, eliberează-ți mintea!

Capră/Oaie

Lasă-te purtat de val, nu încerca să controlezi mersul evenimentelor. Trebuie să ai încredere totală că sensul în care ești ghidat, este cel mai bun pentru tine. Detașează-te de trecut, de amintiri și temeri, pentru că, acum ți se deschid în față orizonturi foarte promițătoare, dar care nu-și vor arăta efectele benefice decât dacă te vei arunca cu încredere în această aventură. Teama poate fi cel mai mare inamic, pentru că, dacă peste tot vezi numai hopuri, pericole sau motive de suspiciune, este clar că nu vei ajunge prea curând la ceea ce te așteaptă la capăt.

Maimuță

Parcă în interiorul tău ai un ceas care merge exact în ritmul de care ai nevoie în acest moment. Dacă te grăbești, parcă timpul se dilată și te încadrezi perfect. Dacă ai timp berechet, te poți organiza în așa fel încât să fii eficient și să nu risipești orele degeaba. Nu îți vine să crezi ce bine se sincronizează toate, parcă fac parte dintr-un plan foarte bine programat pe zile, ore și minute, încât toate se întâmplă la momentul cel mai potrivit. Dacă ai putea menține această minunată organizare cât mai mult posibil, lucrurile ar merge ca unse spre țelul suprem. Încearcă să te adaptezi acestui ritm de înaintare, fără s-o lungești și fără să intri în panică.

Cocoș

Ai grijă la ce spui despre ceilalți astăzi, pentru că ești cam critic și ai tendința ca, de la o banală etichetă aruncată asupra cuiva, să ajungi la o adevărată judecată. Abține-te să vorbești despre ceilalți cu ton critic, nici dacă se fac vinovați de cine știe ce greșeală, pentru că emiți opinii mult prea dure la adresa lor. Ai impresia că deții tot dreptul să judeci pe ceilalți, ceea ce nu este chiar adevărat, și dacă nu te oprești la timp, ajungi să creezi pe seama unora un întreg scenariu de defecte și erori de care te-ar face responsabil. Nu adresa impresii greșite la adresa cuiva care, momentan, nu se poate apăra!

Câine

Caută-ți cu grijă cuvintele potrivite, tacticile adecvate în situația de față. Imaginează-ți că ești un politician care trebuie să-și facă mesajul înțeles, dar politica nu este întotdeauna spațiul celor mai sincere declarații. Fii diplomat, nu spune chiar tot ce gândești și ai grijă cu cine faci alianțe pentru a-ți atinge scopurile. Ai un mesaj de transmis celor din jur, dar trebuie să fii atent la ce și cum spui, pentru că sunt mulți ochi critici îndreptați spre tine și ai putea fi imediat taxat pentru cine știe ce neregulă. Poți lăsa o impresie foarte bună datorită acestei concentrări la cele mai mici detalii ce-ți vor transforma discursul într-o declarație de intenție.

Mistreț

Ai comunicare mult mai ușoară cu lumea din jur, pentru că sufletul este foarte receptiv la tot ce se întâmplă. Rareori reușești să-ți deschizi inima ca acum, tocmai de aceea lumea te privește diferit, descoperind un om cald și înțelegător, un bun ascultător la nevoie. Fii ferm convins că poți colabora eficient cu lumea dacă îți lași toți receptorii deschiși, fără a mai filtra tot numai prin prisma rațiunii. Intuiția, simțirea, senzațiile sunt cele care îți vor oferi azi cele mai corecte informații despre ceea ce se petrece în jur și tot prin intermediul emoțiilor vei transmite înapoi răspunsul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×