Horoscop Urania pentru săptămâna 28 martie -3 aprilie 2020. Racul își pune nădejdea într-un prieten, dar acesta nu reușește să-l ajute

Bogdan Solomon   
în Horoscop
27/03/2020, 15:34
Horoscop Urania pentru săptămâna 28 martie -3 aprilie 2020. Racul își pune nădejdea într-un prieten, dar acesta nu reușește să-l ajute
Urania îți aduce horoscopul săptămânii viitoare. Sursa foto: avantaje.ro

E vineri, așa că Urania vă aduce noile sale predicții pentru fiecare zodie în parte. Ei bine, săptămâna 28 martie – 3 aprilie nu duce lipsă de provocări importante, mai ales din punct de vedere al vieții profesionale. Relația cu partenerul de viață poate avea și ea parte de un test dificil, însă astrologul îți oferă sfaturi utile, astfel să poți depăși toate problemele care îți vor ieși în cale.

Află de la Urania ce surprize îți rezervă astrele pentru săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2020

Dacă ești născut în zodia Racului, pregătește-te pentru zile de foc, mai ales în acest sfârșit de săptămână. Chiar dacă uneori e bine să te bazezi pe ajutorul celor dragi, Urania nu îți recomandă să mizezi pe acest lucru în momentul de față. Oricât de bine intenționat ar fi, prietenul s-ar putea să nu facă față situației. Nu-i da mai mult decât poate duce, altfel riști să ai parte de o dezamăgire uriașă. Horoscopul este oferit de libertatea.ro.

Berbec

În această săptămână, centrul de interes va fi îndreptat spre bani, câștiguri, avantaje și modul de adaptare la o situație critică, ori spre protejarea unor valori materiale prin tot felul de „soluții” care nu vor fi puse imediat în aplicare. Poate din lipsa curajului necesar de a înfrunta riscurile, poate pentru că trebuie să aștepți evoluția de ultima oră a unor evenimente. De altfel, te vor încerca stări de spirit deloc îmbucurătoare (neliniște, spaimă, enervare), pe fondul unor frământări în legătură cu locul de muncă actual.

Taur

Ai tendința de a-l respinge pe cel de lângă tine, fie că vorbim despre partenerul de viață sau o persoană apropiată de care te leagă o relație strict profesională. De asemenea, vei fi mobilizat, poate mai intens decât în alte dăți, de o chestiune legată de un beneficiu material sau strict financiar, condiționat de factorul „străinătate”: fie prin relațiile cu străinii, fie prin călătoriile sau activitățile desfășurate acasă, cu oameni și instituții de peste hotare. Vor apărea o serie de contradicții interioare născute din convingeri și principii la care nu vrei să renunți sub nicio formă.

Gemeni

Te îngrijorează o problemă financiară care persistă de foarte multă vreme și pare să nu-și mai găsească rezolvare. Păstrează-ți calmul, altfel nu faci altceva decât să înrăutățești situația. Debutul lunii aprilie te găsește cu zâmbetul pe buze, pentru că ai ocazia să-ți susții cu argumente solide un drept, un interes sau un principiu.

Rac

Te confrunți cu anumite dificultăți, fie de ordin profesional, fie în relația cu partenerul de viață și ai tendința să pasezi responsabilitatea unui prieten care se arată dispus să te ajute. Nu încerca să te bazezi doar pe el, pentru că are deja destule de rezolvat și nu le mai poate face față. În plus, refuzul lui riscă să-ți producă o dezamăgire cruntă, așa că mai bine iei situația în propriile mâini.

Leu

Mare atenție la ceea ce se va întâmpla sau se va contura, fie și vag, în primele zile ale lunii aprilie, când Marte va duce la înghețarea negocierilor, blocarea unor contracte sau chiar tentative eșuate de împăcare între soți. Dacă ți-ai propus să rezolvi litigii de acest gen, amână-le pentru o altă perioadă.

Fecioară

Simți că locul de muncă nu ți se mai potrivește, parcă nu te mai regăsești, iar asta te face să iei în calcul o schimbare. Fii foarte atent, pentru că debutul lunii aprilie îți poate aduce unele probleme de sănătate. Nu ezita să iei măsurile care se impun.

Balanță

Te vei confrunta cu o serie de blocaje materiale, așa că trebuie să-ți păstrezi calmul și să analizezi mult mai atent fiecare investiție. Nu e momentul să risipești, ba dimpotrivă. Încearcă să strângi puțin cureaua, pentru a scăpa de toate problemele.

Scorpion

Pui bazele unei colaborări care aștepți să-și roadele cât de curând. Acum te bucuri și e normal, dar va trebui să muncești din greu pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus. Fii optimist, dar încearcă să nu pici în extrema cealaltă. Știi că lauda de sine nu e niciodată benefică.

Săgetător

E momentul potrivit să reglezi anumite neînțelegeri cu o persoană față de care te-ai înstrăinat. Chiar dacă nu vrei să recunoști, îți lipsește, așa că ia-ți inima în dinți și înfruntă situația. Încă mai poți repara ce ai stricat.

Capricorn

Îți schimbi radical strategia și modul de abordare a unei situații de pe urma căreia urmărești să obții anumite satisfacții, din punct de vedere profesional sau sentimental. Pot apărea și modificări neașteptate care nu-ți vor fi deloc pe plac, însă trebuie să-ți păstrezi calmul. Ține minte că drumul spre succes nu e niciodată drept.

Vărsător

Simți nevoia să te relaxezi, să evadezi din toată nebunia cotidiană, chiar dacă timpul nu îți permite acest lucru. Nu e nevoie să te refugiezi în chefuri interminabile, mai ales că sănătatea îți poate juca feste. Rămâi acasă și caută să-ți petreci timpul liber în compania celor dragi.

Pești

Te preocupă activitățile casnice mai mult ca niciodată, poate și pentru că se apropie Sărbătorile Pascale. Încearcă, totuși să nu te obosești prea tare. Nu trebuie să le faci pe toate în aceeași zi, ai timp destul, mai ales că ești acasă.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×