Horoscop Urania pentru săptămâna 29 februarie – 6 martie. Scorpionul află lucruri inedite despre trecutul familiei sale

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
28/02/2020, 15:47
Horoscop Urania pentru săptămâna 29 februarie – 6 martie. Scorpionul află lucruri inedite despre trecutul familiei sale
Horoscop Urania pentru intervalul 29 februarie - 6 martie pentru cele 12 zodii. Sursa foto: captură video Youtube

Astrologul Simona Vărzaru cunoscută de toată lumea ca Urania a consultat astrele și a aflat care sunt evenimentele care vor avea loc în perioada următoare. Citește în rândurile de mai jos care este horoscopul Urania pentru intervalul 29 februarie – 6 martie pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Urania: 29 februarie – 6 martie, de la zodie la zodie

Berbec

În primele zile ale horoscopului ai mari șanse să-ți reîntregești partea financiară. Scurte deplasări în interes de serviciu, dar și preocupări intense în plan familial. De teama eșecului vei lua ceva măsuri radicale care te-ar putea afecta pe termen lung.

Taur

Ai o stare generală bună și echilibrată. Felul tău prudent și calculat te vor ajuta enorm să-ți expui părerile. Mare atenție la vorbele pe care le scoți pe gură pentru că vei regreta mai târziu. Unele întâmplări neprevăzute s-ar putea să-ți dea lumea peste cap.

Gemeni

Inspirația și imaginația te ajută să găsești soluții la toate problemele. Fii restrictiv și strict legat de cheltuielile inutile. Ești foarte implicat în viața profesională și reușești să te înscrii la mai multe cursuri de perfecționare. Noile informații te duc autotmat pe drumul spre succes.

Rac

Ești tot mai apropiat de un grup cu care ai foarte multe lucruri în comun. Determinarea și ambiția scot la suprafață lucruri ținute ascunse. Spre finalul horoscopului vei aborda lucrurile într-o altă lumină, iar deciziile luate îți vor aduce venituri suplimentare.

Leu

Reușești să ieși din încurături extrem de repede și știi cum să-ți aperi imaginea publică. Sănătatea îți dă dureri de cap perioada aceasta, mergi direct la medic pentru a trata afecțiunea. Este posibil să reiei câteva proiecte lăsate în plan secund. Ai parte de spor și noroc din partea astrelor.

Fecioară

Neîncrederea într-un prieten foarte bun îți va destabiliza starea interioară. Renunți la câțiva amici din cercul tău de prieteni dacă simți că nu mai sunteți pe aceeași lungime de undă. Dialogurile cu partenerii de afaceri sau cu șefi ți-ar putea aduce o mărire de salariu substanțial.

Balanță

Ai bani suficienți pentru a face cadouri celor dragi. Nu sta pe gânduri și oferă-le celor din jur o mică bucurie. Nativii vor să urce la următorul nivel și decis să învețe o nouă limbă sau caută o nouă pasiune. Ești hiper-atent la ce se întâmplă la serviciu și nu treci absolut nimic cu vederea.

Scorpion

Comunicarea te va ajuta în domeniul financiar și reușești să duci la capăt mai multe proiecte. Dezgroparea trecutului și aflarea unor amănunte delicate îi va pune pe gânduri pe unii nativi. La locul de muncă te simți nedreptăți, mai ales că colegii te sapă extrem de mult.

Săgetător

Ți-ai pus nădejdea unui contact în ceea ce privește o avere sau o moștenire. Ești nevoită faic un pas înapoi când descoperi că ar putea să fii tras în țeapă. Astrele sunt de partea ta și reușești să deslușirii unui secret îngropat adânc.

Capricorn

Ai lucrat intens perioada aceasta și simți nevoia să te odihnești. Comunicarea cu partenerul de viață nu este tocmai bună și distanța contiună să devină din ce în ce mai mare. Nici relația cu funcționarii publici nu este tocmai bună și ajungi să te cerți cu multe persoane.

Vărsător

Vrei noutate și surprize care să-ți dea de gândit. Adori distracția și escapadele sentimentale și petreci fiecare clipă la intensitate maximă. Starea de spirt se va modifica pe la mijlocul săptămânii. Ai nevoie de o mână d eajutor, ai grijă cui i-o ceri. Inteligenția și intuiția sunt în favoarea ta și reușești să te aperi de orice pericol.

Pești

Nu lua cuvântul dacă nu ești suficient de pregătit. Schimbul de idei, acumularea de noi informații și recepționarea sunt la cote maxime. Atenție la chelutuielile inutile și mai ales, evită să te împrumuți. Persoanele care activează în domeniul artistic vor beneficia de creativitate și imaginație.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×