Horoscopul Urania pentru 22 – 28 februarie. Vărsătorul află că este iubit în secret

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
21/02/2020, 12:25
Horoscopul Urania pentru 22 – 28 februarie. Vărsătorul află că este iubit în secret
Așa arată horoscopul Urania pentru 22 - 28 februarie

Horoscopul Urania pentru săptămâna 22 – 28 februarie vine cu vești pentru multe dintre zodii. Unele primesc vești așteptate de vreme bună, unele pun la punct noi planuri de afaceri, iar altele află că au admiratori secreți.

Așa arată horoscopul Urania pentru 22 – 28 februarie

Berbec

În această perioadă au loc evocări, reflecții asupra evenimentelor și oamenilor care au lăsat urme profunde în amintirea nativilor. Perioadă a unor constatări sub forma “trezirii la realitate” pe fondul unei revelații sau a unei iluminări posibile. Vor fi dornici să se afirme, să se impună: uneori, ei pot avea șansa să acționeze în chip inspirat.

Taur

Nativii Taur vor avea parte de comuniune sufletească, plăceri împărtășite, revederea cu persoane de care îl leagă amintiri plăcute. Spre finlul perioadei însă Taurii vor avea o stare de neliniște, se vor îngrijora pentru fleacuri, vor avea trecătoare stări de nervozitate.

Gemeni

Se încheie circuitul inaugurat anul trecut și va deschide unul nou. Chiar dacă semnificația acestui context astral nu pare să conducă spre numiri în funcții de răspundere, totuși, nu sunt excluse situațiile mulțumitoare, bucuria de a se vedea apreciați. Calmul și temperanța se vor așterne peste spiritul răscolit, până mai ieri, al nativilor.

Rac

Multe premise care au stat la baza deciziilor lor din ultima vreme vor fi analizate și întoarse pe toate părțile. Nativii vor da dovadă de un fel de “sete” de progres, de “mai bine”, de ridicare la nivelul unor comandamente superioare pentru atingerea cărora, dacă vor constata că nu au pregătirea necesară, se vor mobiliza să găsească și cele mai eficiente căi de atingere a performanței.

Leu

Toți ochii sunt ațintiți asupra ta, mai ales că ai de rezolvat chestiuni materiale importante. Posibile atenții și cadouri de mică valoare cu ocazia unei aniversări. Leii vor analiza cu luciditate dacă este indicat să meargă pe același drum ori e mai bine să renunțe la unele principii, dorințe sau strategii socio-profesionale.

Fecioară

Relațiile parteneriale pot evolua bine, frumos, elegant și chiar eficient. Pe principiul “vorba dulce mult aduce”, cei născuți în Fecioară pot tempera sau atenua niște ostilități, pot menține dialogul cu o persoană dificilă, își pot impune un punct de vedere sau o cerere în contextul discuției pe marginea unui contract.

Balanță

Nativul balanță are parte de relații destinse la locul de muncă și de situații favorabile, mai ales din perspectiva unei posibile rezolvări a unei nemulțumiri mai vechi ori, pur și simplu, prin găsirea unui plasament profesional. În planul sănătății, contextul le va da nativilor posibilitatea unei ameliorări trupești și sufletești prin alte metode decât cele clasice.

Scorpion

Emotivitatea și romantismul Scorpionului vor spori în această perioadă. Toate activitățile de interpretare și creație se vor desfășura la cote de mare valoare și intensitate datorită forței de exprimare artistică. Unele evenimente nefericite pot fi însă provocate chiar de nativi, pentru că,spre finalul perioadei, ei vor fi mai nervoși.

Săgetător

Nativii nu vor fi niște parteneri sufletești comozi. Poate că, pe fondul numeroaselor solicitări din viața profesională și a responsabilităților sociale, rezistența lor nervoasă va da semne de slăbiciune. Aspectele importante ale relațiilor afective nu e bine să fie puse în discuție tocmai acum.

Capricorn

Nativul are preocupări domestice menite să facă interiorul locuinței, spațiul de muncă și de activitate mai plăcut, mai ergonomie, mai pe gustul lor. Capricornul vrea lucruri moderne, tehnologie nouă. Apare o ameliorare a relațiilor de familie, bunăvoință sau gesturi generoase ale părinților stârnite de un val de simpatie.

Vărsător

Nativii vor afla că a admiratori secreți. Au fost admirați de la distanță, dar acea persoană își ia sufletul în dinți și va spune exact ce sentimente are. Nativul va fi impresionat, flatat și emoționat. Spre finalul perioase, vor face efortul să se adapteze la o situație neprevăzută în plan afectiv, să asimileze o veste care îl debusolează sau pe care, din lipsa detaliilor, nu o înțeleg cu adevărat și până la capăt.

Pești

Se apropie o perioadă favorabilă reglărilor de conturi, pentru intrarea în normalitate cu privire la regimul salarial sau la identificarea unei soluții de a câștiga bani prin valorificarea unor abilități personale, altele decât profesia sau meseria dovedită printr-un atestat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×