Horoscop săptămânal Urania. Previziuni astrologice pentru perioada 11-17 ianuarie 2020: Leii vor trece prin niște situații de-a dreptul inedite

Dan Suta   
în Horoscop
10/01/2020, 13:42
Horoscop săptămânal Urania. Previziuni astrologice pentru perioada 11-17 ianuarie 2020: Leii vor trece prin niște situații de-a dreptul inedite
Horoscop săptămânal Urania, pentru perioada 11-17 ianuarie 2020. Sursa foto: captură libertatea.ro

Horoscop săptămânal Urania: Astrologul a făcut previziunile pentru perioada 11-17 ianuarie 2020, iar veștile sunt plăcute pentru mare parte dintre zodii. Leii, de pildă, vor trece prin tot felul de situații inedite.

Horoscop săptămânal Urania 11-17 ianuarie 2020 pentru fiecare zodie

Mercur va începe să tranziteze zodia Vărsătorului în perioada următoare, iar acest eveniment își va pune amprenta asupra tuturor nativilor, după cum veți citi în rândurile de mai jos.

Berbecii vor fi puși în tot felul de ipostaze interesante, în sensul că întâlnesc persoane care le trezesc sentimente de respect, de admirație profundă.

Capricornii au o perioadă bună din punct de vedere financiar

Taurii se vor face auziți cu orice preț. Este săptămâna în care cuvântul lor poate cântări foarte mult. Gemenii vor fi destul de stresați din cauza anumitor relații pe care le au. Vor privi cu alți ochi anumite situații din familie.

Racii vor fi destabilizați din punct de vedere moral de anumite informații în posesia cărora vor intra în perioada care urmează. Leii vor trece prin situații inedite, prin tot felul de experiențe de care vor trebui să țină cont de acum înainte.

Fecioarele vor comunica deficitar, se vor despărți de anumite situații din trecut, vor plăti anumite situații create acum două-trei luni.

Balanțele se vor apleca spre tot felul de activități noi, vor începe cumva o viață nouă sub multe aspecte.

Scorpionii vor fi nevoiți să-și revizuiască din timp anumite atitudini, mai ales cele din public ori anumite păreri pe care le-au expus în mod eronat.

Săgetătorii vor avea o perioadă benefică, poate una dintre cele mai bune din ultimele luni, și asta datorită tranzitului planetei Marte.

Capricornii sunt bine susținuți din punct de vedere financiar de tranzitele acestei săptămâni.

Vărsătorii scapă de anumite cheltuieli. E perioada rezolvărilor. Multe probleme, mai mici sau mai mari, vor ajunge la o soluție.

Peștii vor vedea cu ochii minții anumite aspecte din trecut, anumite situații pe care până acum nu le-au înțeles deloc. Horoscopul a fost realizat de Urania pentru site-ul libertatea.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×