Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 25-26 aprilie 2020. Maimuța analizează prea mult viața celorlalți

Alexa Serdan   
în Horoscop
24/04/2020, 12:18
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 25-26 aprilie 2020. Maimuța analizează prea mult viața celorlalți
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 25- 26 aprilie, pentru toate cele 12 zodii, Sursa foto: Pinterest.com

Marii înțelepți din Orient au consultat astrele și au descoperit care sunt evenimentele de care vor avea parte cei 12 nativi. Potrivit zodiacului chinezesc, în weekend-ul 25- 26 aprilie, cele mai multe zodii se vor lăsa în voia sorții și nu vor ridica nici măcar un deget pentru a face ceva în acest sens.

Zodiac chinezesc pentru 25 -26 aprilie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Totul va fi în regulă în relația de cuplu dacă înveți să lași mai mult de la tine. Renunță la orgoliu și la ambițiile prostești și vei avea tot ce ai visat până acum.

Bivol

Te simți pierdut și abandonat de soartă și nu mai știi cum să ieși la liman. Poate ar fi cazul să asculți mai mult de sfaturile celor dragi și să nu mai faci nimic de capul tău.

Tigru

Nu mai vrei să faci absolut nimic de când stai acasă. Ți-ai pierdut cheful de viață și zilele se repetă la infinit în aceeași manieră. Ești plictisit peste măsură.

Iepure

Dacă simți că nu mai ai puterea de a merge mai departe înseamnă că așa este. Nu-i nimic, poți lua o mică pauză de la tot pentru a-ți încărca bateriile.

Dragon

Ai devenit un leneș în ultima perioadă și nu degeaba persoanele din jurul tău nu te mai roagă să faci nimic. Decât să-și răcească gura degeaba mai bine te lasă-n pace.

Șarpe

Te lași bătut de vânt din toate direcțiile și nu mai găsești alinare în nimic. Ți-ai pierdut orientarea și reperele după care te-ai ghidat până acum în viață.

Cal

Concurezi cu tine însuți și s-ar putea să nu se termine deloc bine. Nu mai fii așa dur cu propria persoană și mai renunță la sarcinile la care te-ai înhămat.

Capră / Oaie

Nu totul este așa de negru pe cât pare. Uneori mai sunt și nuanțe de gri, dar refuzi să le vezi. Această închidere nu aduce nimic bun, vei afla pe propria piele cât de curând.

Maimuță

Mulțumește-te cu ceea ce ai și nu mai privi în ograda vecinului. Comparațiile cu cei din jur te destabilizează psihic și nu este exclus că cazi în depresie.

Cocoș

Ești mult prea încrezător în forțele proprii și s-ar putea să ai de pierdut. Poate acum nu-ți dai seama, dar în cele din urmă vei realiza care sunt principiile la care ai renunțat.

Câine

În cel mai scurt timp te vei trezi la realitate, dar până atunci trăiești într-o bulă de săpun din care nu vrei să vezi nimic. S-ar putea să te lovești cu capul cu pragul de jos.

Mistreț

Protejează-i pe cei din jur mai mult. Ei sunt tot ceea ce ai în momentul de față, mai ales că sunt sprijinul de care ai nevoie în clipele grele ale vieții.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×