Zodiac Chinezesc pentru vineri, 24 aprilie. Șarpele e pe cale să ia o decizie greșită

Bogdan Solomon   
în Horoscop
23/04/2020, 11:29
Zodiac Chinezesc pentru vineri, 24 aprilie. Șarpele e pe cale să ia o decizie greșită
Șarpele riscă să aibă probleme din cauza unei decizii importante pe care o ia fără să se gândească de două ori. Sursa foto: dreamgeek.ro

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de vineri, 24 aprilie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales în ceea ce privește viața profesională. Sărbătorile au trecut, așa că trebuie să te pregătești cu forțe proaspete de muncă, pentru că proiectele nu așteaptă. Partea bună e că ai suficientă energie cât pentru toată săptămâna, iar meritele îți vor fi recunoscute cât de curând.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de vineri, 24 aprilie

Iar dacă te numeri printre nativii din zodia Șarpelui, fii foarte atent la deciziile pe care le iei. Nu de alta, dar riști să faci un pas greșit și să te trezești într-o situație fără ieșire. Ignoră sfaturile unora și altora și încearcă să-ți asculți instinctul.

Șobolan

Ești conștient că visul tău de acum nu e simplu, e nevoie de un efort major de voință și muncă, de o investiție masivă de energie, de timp, de idei, dar deții toate aceste valori pentru a-ți vedea visul împlinit într-o zi. Aștepți, încerci să nu pretinzi rezultate rapide pentru că nu acestea vor fi și cele mai bune! Cu cât construiești mai lent acest edificiu, cu atât te vei bucura mai mult timp de efectele sale. Așadar, fă pași mici și crede cu tărie în șansele de reușită ale acestui mare plan.

Bivol

Azi, mulți vor spune că ești un rebel, că nu ții cont de nimic, și îți arăți originalitatea în fel și chip. Una din direcțiile ciudate în care îți demonstrezi modul diferit de a te comporta este viața de cuplu. Poate că partenerul știe că ai idei ciudate și te va tolera ca atare, dar cei din afara cuplului s-ar putea să nu-ți accepte ușor comportamentul. Poate ești cam agresiv și autoritar sau poate cam libertin și independent, ceea ce face ca multă lume să te privească ca un exemplar rar! De obicei ești partenerul perfect, cel mai interesat de armonia în cuplu, dar acum ești total atipic zodiei și te comporți în mod neașteptat.

Tigru

Ai trecut cândva printr-o situație care n-a ieșit tocmai bine, iar acum, când ești pus într-o situație similară, nici nu ai curajul să mai încerci ceva, ca nu cumva să se repete totul. Se presupune că ai învățat deja din lecțiile trecutului, ca atare, nu are rost să fii acum atât de temător și excesiv de prudent. Poți lua măsuri de precauție ca să nu repeți aceeași greșeală, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să faci nimic. Ia-ți inima în dinți și fă ceva, pentru că vei regreta mai târziu că nici măcar n-ai încercat. Este greu de crezut că vei greși de două ori în același loc.

Iepure

Este o plăcere să vorbești despre meritele tale într-o companie care te stimulează să dai ce ai mai bun. Ai cu cine să îți măsori forțele, pentru că e vorba de tovarăși de lucru la fel de bine pregătiți, la fel de ambițioși. Este o satisfacție aparte să-ți compari cunoștințele și valoarea în raport cu asemenea oameni de top! Nu ai avea nicio motivație să fii comparat cu oameni mediocri, insignifianți, modești, care se mulțumesc cu puțin de la viață, dar ai în față persoane la fel de puternice care vizează succesul la cel mai înalt nivel.

Dragon

Azi ai o atitudine tonică și pozitivă și mai ai norocul unui anturaj la fel de optimist. Succesul nu întârzie să apară atunci când te implici cu asemenea bucurie pe chip și cu încredere deplină în rezultatele finale. Veștile bune apar de pretutindeni, încât se poate vorbi de o zi de vârf indiferent de planul în care vei folosi auspiciile acestea minunate. Ar fi păcat să lașii asemenea zi să treacă fără să faci ceva interesant, pentru că ar trebui să îți iasă toate ca unse, mult mai repede și mai ușor decât în alte zile.

Șarpe

Mare grijă la schimbarea de direcție pe care o decizi azi, pentru că e posibil să nu iei cea mai înțeleaptă decizie. Nu te grăbi, nici măcar dacă ești strâns cu ușa, pentru că tot ce faci sub imperiul vitezei, poate ieși prost. Nici veștile de departe nu sunt prea bune azi, încât contactele cu alte țări sau alte localități par a fi mai degrabă sursa celor mai neplăcute evenimente. Trebuie să acorzi o atenție sporită călătoriilor, deoarece există unele riscuri pe drum, poate nici nu ajungi la destinație conform planurilor de la plecare, deoarece se schimbă pe parcurs direcția, destinația sau condițiile călătoriei.

Cal

Nu te simți bine într-un anturaj în care nu se discută decât despre boli, probleme și necazuri. Ai destule și nu e nicio plăcere să te împovărezi și cu ale altora. Cei din jur nu știu să se abțină de la poveștile lor lacrimogene ci monopolizează discuția. Ca atare, ar fi bine să-i asculți, dar fără să pui la suflet ceea ce auzi. Nu încerca să pre-iei grijile lor, pentru că nu ai nevoie de așa ceva. Uneori chiar e bine să pui o barieră de siguranță între tine și ceilalți, ca să nu te molipsești.

Capră/Oaie

Treci printr-un moment inspirat în care visele ți se îndreaptă spre o perioadă mult mai îndepărtată a vieții de familie. Dacă ai copii, te gândești mai mult la viitorul lor, la ce școală ai vrea să urmeze, poate chiar și la ce meserie ți-ar plăcea să aibă. Dacă nu ai copii, încă, visezi la clipa când îți vei petrece sărbătorile în compania lor, și speri să nu mai dureze mult până acolo! Ai vise cu mari șanse să se materializeze, pentru că sunt planuri pe care ți le programezi mental cu încredere. Așa e pentru tine viața de familie ideală!

Maimuță

Creativitatea și inteligența își dau mâna de minune în planurile de azi, pentru că aduci la lumină proiecte care îți fac imensă plăcere și îți inspiră un sentiment de satisfacție intelectuală. Deții soluțiile cele mai bune, informațiile cele mai solide și, peste toate, și o fantastică bucurie de a te ocupa de acest proiect. Parcă cineva îți suflă în ureche ce ai de făcut, tocmai de aceea profită din plin de avântul de care beneficiezi pentru a duce aceste planuri cât mai departe. Cu asemenea resurse minunate la îndemână, totul ar trebui să meargă ca uns!

Cocoș

Ai intuiția ascuțită, multă lume o apreciază, deoarece reușești să presimți imediat dacă în spatele unui aspect se află pericole, riscuri sau minciuni. Ești pus în fața unei situații cu două fețe și reușești să descoperi la timp ce se ascunde în spatele unor aparențe înșelătoare, astfel încât să nu cazi în plasa nimănui. Treci ca prin urechile acului de o situație cu grad mare de risc: o persoană cu caracter cel puțin dubios încearcă să te atragă. Ai noroc cu această voce interioară care te trage de mânecă la timp!

Câine

Se apropie un moment în care trebuie să iei o hotărâre. Nu o mai poți amâna, chiar dacă ai tergiversat lucrurile în ultima vreme, dar acum vine momentul decisiv final. Înainte de a spune ce ai ales, ar fi bine să stai să meditezi, fără influențe din exterior, pentru că numai acolo, în adâncul inimii, vei găsi răspunsul optim la problema actuală. Vei ști foarte bine ce ai de făcut și mai ales ce nu trebuie să faci, dar nu poți lua decizia fără câteva ore de meditație, de analiză la rece, poate chiar într-o totală izolare. Ai nevoie de liniște pentru a-ți limpezi gândurile.

Mistreț

Dacă primești susținerea potrivită de la cei din jur, ești capabil de succese de răsunet, deci cel mai greu e să-ți alegi tovarășii potriviți. Ești în fața unei provocări interesante cu mari sorți de izbândă, dar cu atât mai bune vor fi rezultatele cu cât reușești să atragi și pe alții alături de tine. Vei aduna un grup mai larg de persoane și veți vâsli împreună în același sens. Ei devin motorul secundar pentru că altfel evoluezi când știi că ai pe cineva alături, care te încurajează și crede în ceea ce dorești să faci!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×