Zodiac Chinezesc pentru sâmbătă, 25 aprilie. Calul are nevoie de ajutor, deși nu recunoaște acest lucru

Bogdan Solomon   
în Horoscop
24/04/2020, 11:58
Zodiac Chinezesc pentru sâmbătă, 25 aprilie. Calul are nevoie de ajutor, deși nu recunoaște acest lucru
Nativii din zodia Iepurelui sunt orgolioși exact atunci când nu trebuie. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de sâmbătă, 25 aprilie, pentru fiecare zodie în parte. Te așteaptă un debut de weekend exact așa cum ți l-ai dorit, fără evenimente notabile, în compania persoanei dragi. Ai cam neglijat-o în ultima vreme, iar acum este momentul să te relaxezi. Rezervă-ți timp pentru a o copleși cu tot felul de gesturi romantice, doar știi cât de mult îi plac.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 25 aprilie

Iar dacă ești născut sub semnul Iepurelui, nu ezita să ceri ajutor unei persoane mai experimentate pentru a rezolva anumite probleme ce țin de sfera profesională. Lasă orgoliul deoparte și gândește-te că așa vei scăpa imediat de griji. Doar nu vrei să-ți petreci weekendu-l frământându-te inutil.

Șobolan

Te supără mult atitudinea recalcitrantă a unui prieten care este pus pe harță și ridică tonul la oricine. Nu meriți asemenea tratament, când te porți cu el calm și prietenos, dar, din păcate, nu ai parte de tovarăș de discuție prea amabil. Nervozitatea se resimte în orice gest, în orice cuvânt, încât presimți că se vor declanșa animozități grave. Cel mai bine ar fi să nu torni gaz pe foc, ci să încerci să taci și să suporți pe cât posibil, chiar dacă nu ești astfel, cu speranța că tăcerea va dezamorsa bomba!

Bivol

Ai ajuns la capătul unui proiect care te-a solicitat la maximum și acum poți culege roadele finale. Ești mulțumit de nivelul la care ai ajuns și simți nevoia să sărbătorești reușita alături de cei care au lucrat cot la cot alături, însă situația actuală impune să mai aștepți. Prin urmare, bucură-te cât mai mult timp de senzația de bine care ți se instalează încet-încet în inimă.

Tigru

Nu te lăsa influențat negativ de persoanele din jur care nu văd decât piedici la tot pasul. Ei nu au nici atitudinea, nici cunoștințele tale, deci nu te compara cu ei. Lasă-i pe aceștia să se vaite cât vor, pentru că ai cu totul alte resurse și o viziune mult mai optimistă asupra lucrurilor. Cât timp crezi cu tărie că ceea ce vrei să obții este palpabil, ce rost are să apleci urechea la judecăți negative? Nu te lăsa oprit din avânt de astfel de oameni. Ai altceva în minte și doar într-acolo trebuie să-ți canalizezi gândurile!

Iepure

Cu cât dai naștere la mai multe controverse prin fapte, parcă te ambiționezi și mai tare – oricum ești de obicei foarte bătăios. Azi crezi atât de mult în ideile tale încât ești gata să te lupți până la capăt pentru ele, în ciuda contradicțiilor care se încing. Lucrezi bine chiar și sub presiunea criticilor din jur, pentru că ești convins că până la urmă ți se va da dreptate și că se vor convinge și ceilalți că ai părerile cele mai bune. Insistă, rămâi ferm pe poziție și nu te lăsa doborât de un refuz sau o critică severă, pentru că nu le meriți.

Dragon

Dragostea este planul cel mai sensibil al zilei. Ești trist, împovărat de griji, de o stare de pesimism care nu te caracterizează, dar comportamentul persoanei iubite nu îți dă prea multe motive de încredere. Dezamăgirea planează peste tine, cu riscul unui eșec sentimental, dar nu trebuie să extragi concluzii pripite de aici și nici să îți torni cenușă în cap de la un banal hop în relație. Partenerul nu este în toane bune și nimic nu-l mulțumește, nici măcar încercările de a fi tandru, deci mai lasă-l puțin în apele lui.

Șarpe

Decât să cauți mereu vinovați pentru problemele care îți tot apar în cale, mai bine ai învăța ceva din ele! Ești singurul responsabil, pentru că nu ai știut să profiți de ocaziile care ți s-au oferit. Încăpățânarea de a nu-ți recunoaște greșelile a generat alte situații neplăcute și, mai devreme sau mai târziu, și acestea vor ieși la lumină cerând de la tine și mai multe eforturi pentru a le echilibra. Stai un pic și privește-te cu realism în oglindă și, iar, dacă descoperi că ești totuși vinovat de o anumită eroare, grăbește-te s-o repari.

Cal

Nu te sfii să ceri ajutor la nevoie, pentru că nu ai cum să le știi chiar pe toate. Vei vedea că sfatul primit de la un coleg cu mai multă experiență te va scoate din impas și vei înțelege mai clar situația atunci când cineva te susține. Ai făcut la fel pentru alții cu alte ocazii, deci acum mulți îți vor întoarce serviciile prietenești cu amabilitate. În astfel de momente îți dai seama ce important e să fii tolerant cu lumea și de ajutor altora, pentru că va veni o zi când și tu vei avea nevoie de suport și dacă ai fost ego-ist înainte, s-ar putea să ți se răspundă la fel.

Capră/Oaie

Persoana iubită nu-ți mai este alături, așa cum ai dori. Ori a fost nevoită să plece în altă parte și îi duci dorul, ori este chiar lângă tine, însă comunicarea nu mai merge la fel de bine. Tot greul îți cade pe umeri, dar ești un as în domeniul comunicării și vei găsi ușor calea optimă de a ajunge din nou la inima celui drag. Ai un talent aparte de a-l ajuta să alunge grijile și problemele, pentru a restabili puntea care vă unea altădată. De tine depinde să refaceți armonia!

Maimuță

Nu te mai gândi la nimic altceva decât la lucrurile frumoase ale vieții. Este primăvară, deci trebuie să alungi stările depresive care îți dau târcoale și să lași inima să se umple de bucurie, de speranțe noi, de vise frumoase. Chiar dacă nu toate merg perfect în viața ta, există ceva care ți-ar putea distrage atenția de la grijile cotidiene, totul e să vrei să te concentrezi asupra acestor aspecte pozitive. Oricât de mic ar fi motivul de bucurie, trebuie să te agăți de el cu toată ființa.

Cocoș

Te remarci ușor în orice colectiv pentru că ai ceva de spus și știi să-ți exprimi punctul de vedere cu autoritate și încredere deplină. Poți atrage mulți adepți noi care te vor susține în planurile tale îndrăznețe, deoarece azi ai norocul să intri într-un mediu de oameni care gândesc similar și care te pot numi liderul lor datorită calităților de bun conducător. Îți place această postură pentru că îți pune foarte bine în valoare energia și dorința de afirmare.

Câine

Răbdarea are și ea o limită, deci nu mai poți tolera la nesfârșit o situație care se tergiversează deja de prea multă vreme. Ești pregătit să pui capăt aici, chiar dacă nu ai ajuns la rezultatul promis, pentru că începi să observi că nu se întrevede nimic clar la orizont. Chiar dacă unii te sfătuiesc să mai aștepți, pentru că e un proiect care se clădește greu, ești gata să pui punctul final, ca să te poți elibera. Astfel, vei putea trece la altceva nou fără să tot bați pasul pe loc.

Mistreț

Te afli în preajma unei persoane care impune respect și autoritate, dar în loc să preiei ceva din exemplul pe care ți-l oferă, te retragi în carapacea ta și te simți eclipsat de acesta. Îi recunoști superioritatea în anumite privințe, te și intimidează prin felul său de a fi, pentru că afișează o atitudine de învingător pe care nu o poți imita. Îți vezi prea mult lipsurile și punctele slabe, în timp ce omul din fața ta nici nu consideră că ar avea vreun defect. Așa ar trebui să procedezi și tu, să ai mai multă încredere în valoarea proprie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×