Zodiac Chinezesc pentru marți, 14 aprilie. Iepurele dă vina pe alții pentru propriile greșeli

Bogdan Solomon   
în Horoscop
13/04/2020, 15:20
Zodiac Chinezesc pentru marți, 14 aprilie. Iepurele dă vina pe alții pentru propriile greșeli
Ziua de marți, 14 aprilie nu vine cu vești tocmai bune pentru nativii din zodia Iepurelui. Sursa foto: avantaje.ro

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de marți, 14 aprilie, iar provocările apar la orice pas, atât din punct de vedere sentimental, cât și în ceea ce privește viața profesională. Chiar dacă te afli în continuare izolat la domiciliu, nu duci lipsă de activitate și asta e bine, pentru că nu ai cum să te plictisești. Ai mare grijă, în schimb la felul în care te comporți cu cei dragi. Nu de alta, dar riști să provoci tensiuni inutile.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de marți, 14 aprilie

Iar dacă te numeri printre nativii din zodia Iepurelui, trebuie să iei avertismentul nostru foarte în serios, pentru că ai tendința de a-ți ascunde propriile greșeli aruncând vina pe toți ceilalți. Uneori e mai bine să recunoști cu demnitate că anumite lucruri nu ți-au ieșit întocmai cum ți-ai fi dori. Ține minte, nimeni nu e perfect.

Șobolan

Nu te simți în largul tău într-un anturaj vesel, în care altădată erai ca acasă, dar nu și acum. Te macină tot felul de întrebări la care nu găsești încă soluții, și chiar privești cu oarecare invidie spre ceilalți care sunt veseli. Nu te poți distra alături de ei, ești împovărat de probleme pe care le cam exagerezi, le faci să pară mai mari. De obicei găseai soluții la orice! Încearcă să te relaxezi, preia de la cei din jur buna dispoziție și cheful de distracție și, măcar pentru o zi, nu mai discuta despre ceea ce te apasă!

Bivol

Dacă unele lucruri nu ți-au ieșit bine în viață, nu trebuie să te cramponezi de ele și să le tot aduci în prim plan. Eșecurile au și ele rostul lor! Extrage din ele concluzii utile pentru ca data viitoare să nu mai greșești și să îți iasă totul ca la carte. Visul care tocmai s-a destrămat va avea un rol semnificativ în viitoarele tale succese. Așteaptă cu încredere ceea ce are de oferit viața. Poate fi mai bun căci legea compensației există!

Tigru

Deși azi nu apar evenimente ieșite din comun, ai o senzație ciudată de rutină ce devine apăsătoare. Poate aștepți ceva deosebit, poate visezi la o minune, dar nimic nu se petrece conform viselor frumoase. Te vei ocupa de lucruri neimportante, de mărunțișuri de care nu ai avut timp în alte zile și pentru că ai ceva mai mult timp liber la dispoziție, fără treburi stringente pe cap, îți vei aduce aminte de acele sarcini pe care în trecut le-ai tot amânat, preocupat cu alte urgențe.

Iepure

A da vina unii pe alții nu este o idee prea constructivă, ca atare, un prim pas spre rezolvarea unui conflict ar fi să accepți care a fost rolul tău în situația de față. Admite sincer că ai greșit și nu mai pasa vina pe umerii altora. Probabil nici nu există o vină, ci fiecare a avut un rol în problema care vă ține acum pe loc, dar toate au un rost, la urma urmei. Chiar și greșelile sau marile eșecuri conțin o lecție din care fiecare are ceva de învățat!

Dragon

Ai acum toate mijloacele concrete pentru a pune în practică o idee excelentă. Totul este să porniți acum, pentru că această zi este benefică unor inițiative concrete, palpabile, constructive. Pune efectiv umărul la treabă pentru a construi ceea ce ți-ai propus pentru că deții toate resursele pentru a reuși: ambiție, răbdare, inventivitate, curaj. Așadar, mai este doar o chestiune de timp până vor apărea primele rezultate. Cu siguranță, vei fi uimit de ceea ce iese din mâinile tale!

Șarpe

Nu te îndoi de ceea ce primești azi sub formă de gânduri, vise, idei. Par suflate din culise de un sufleur nevăzut care îți spune, în secret, ce să faci. Aceste sfaturi benefice primite pe căi subtile sunt dintre cele mai interesante: un cântec auzit la radio, o discuție prinsă din zbor pe stradă, o fotografie văzută în ziar. Pune-ți mai mult în valoare creativitatea pentru că ea te va ajuta să rezolvi cu brio situația în care te afli. Bazează-te pe inspirație, pe resursele bogate de imaginație, pe tot ce îți trece prin minte!

Cal

Azi iubirea cere efort din partea ta! Dacă ai cucerit pe cel care ți-a furat inima, nu te culca pe laurii victoriei, crezând că relația va merge de acum de la sine. Comoditatea nu e deloc benefică iubirii, deci continuă să vâslești, să lupți, să muncești pentru binele iubirii. Nu te mulțumi cu ceea ce ai obținut deja, pentru că și în cuplu se poate instala monotonia, plictiseala. Trebuie mereu să aduci ceva nou, să întreții focul aprins, altfel pasiunea pălește și focul se stinge. Investește mereu resurse noi în iubire și ea va crește și mai mult în intensitate!

Capră/Oaie

Te simți blocat într-un punct periculos care poate denatura în ceva și mai rău, dar noroc că ai alături un grup de suport care nu te lasă la greu. Nu te zbate de unul singur, acceptă ajutorul de la prietenii apropiați care vin cu sfaturile cele mai bune. Prietenul la nevoie se cunoaște și un astfel de prieten va interveni în favoarea ta în cel mai neplăcut moment al zilei. Nu privi în jur ca și cum ai avea numai dușmani, pentru că sigur ai și câțiva prieteni adevărați și folositori.

Maimuță

Iubirea nu înseamnă a-i cere celuilalt să se schimbe pentru a fi așa cum îți dorești, ci să-l iubești așa cum e, fără a încerca să-l transformi într-o marionetă. Vei înțelege asta și azi, printr-un moment care te sfătuiește să renunți la vise, la anumite așteptări, poate imposibile, la un anumit standard și să te mulțumești sincer cu ceea ce primești. Iubirea cere de multe ori renunțări și compromisuri, dând dovadă de flexibilitate și capacitate de adaptare la realitate. Vei vedea că vei primi mai mult decât te aștepți dacă nu ridici ștacheta foarte sus!

Cocoș

Timpul trece mult prea lent, dar nu te deranjează deloc acest ritm scăzut, pentru că îți oferă de fapt starea potrivită pentru a te ocupa pe îndelete de o acțiune care oricum nu poate ajunge la rezultate peste noapte. Ești mulțumit că ți se oferă acest răgaz, că nimic stresant nu te împinge de la spate. Ca atare, vei vedea cum ți se clădește totul sub ochi, etapă cu etapă, exact așa cum ți-ai dorit. Ai o relație specială cu timpul, care se scurge conform dorințelor tale, deci cum să nu fii mulțumit de felul cum înaintezi, lent dar sigur, spre ținta propusă?

Câine

Parcă nu te înțelegi cu nimeni, doar familia te sprijină necondiționat și îți ține partea, orice ai spune! Nu pune la suflet criticile și afronturile care vin azi de la lume, pentru că nu poți fi pe placul tuturor întotdeauna. Unii se opun din încăpățânare sau orgoliu, alții nu sunt de acord cu punctul tău de vedere, prea greu de acceptat, dar de la cei dragi din familie vei primi numai aprobări și susținere. Bazează-te pe ei dacă vrei să ai o zi de succes! Ei te vor urma indiferent de cât de complicate sau originale sunt ideile pe care le propui!

Mistreț

Ești o fire mai conservatoare și mai prudentă, dar sunt momente în care e nevoie de ceva mai multă flexibilitate. Nu ține cu dinții de o idee sau stare de lucruri, pentru că acestea nu te ajută să ajungi acolo unde îți dorești. Această rigiditate îți inspiră siguranță și încredere, dar nu te lasă să evoluezi. Stai captiv într-o zonă care nu mai aduce nimic nou, iar șansele bune trec pe lângă tine fără a le valorifica și asta doar de teama schimbării. Ar fi bine să pleci urechea și la părerile complet diferite de cele în care crezi cu tărie!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×