Zodiac chinezesc pentru marți, 7 aprilie 2020. Maimuțele rămân blocate în idei fixe din cauza anturajului nepotrivit

Bogdan Solomon   
în Horoscop
06/04/2020, 12:09
Zodiac chinezesc pentru marți, 7 aprilie 2020. Maimuțele rămân blocate în idei fixe din cauza anturajului nepotrivit
Ziua de marți, 7 aprilie este plină de surprize pentru nativii din zodia Maimuței. Sursa foto: zenivers.ro

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc al zilei de marți, 7 aprilie, iar provocările se țin lanț, chiar dacă ești izolat la domiciliu și ai impresia că viața ta a fost pusă cumva pe „hold”. Asta pentru că munca nu se termină niciodată mai ales când tehnologia îți stă la dispoziție cu cele mai accesibile căi de comunicare. Știm că situația actuală nu te încântă, dar privește partea bună: ai parte de tot confortul casei doar pentru tine.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de marți, 7 aprilie

În plus, dacă te numeri printre nativii din zodia Maimuței, ai mare grijă la anturajul pe care îl frecventezi, pentru că te poți trezi blocat într-o idee fixă, iar o astfel de atitudine nu îți face deloc bine. Ai alături oameni fricoși, rigizi, care nu te lasă să depășești acest impas, oricât de bine intenționați ar fi.

Șobolan

Dorești să fii lăsat să decizi singur ce ai de făcut și ești pregătit sufletește să dai startul unei acțiuni noi în care vei investi tot ce ai mai bun în tine. Inteligență, curaj, idei, creativitate, energie, chef de muncă, toate acestea te vor conduce la un succes de zile mari. Cu atât mai mare îți va fi mândria cu cât vei ști că tot ce ai realizat este numai și numai contribuție proprie. Preferi acțiunile independente în care nimeni nu îți spune ce trebuie să faci, ci poți să alegi singur ce e mai bine. Doar așa vei da randament maxim.

Bivol

Ai un dialog foarte stimulativ cu o persoană care te completează de minune și îți amplifică creativitatea. Are darul de a te ambiționa să arăți ce poți, să scoți la iveală idei interesante. Schimbul de idei este și el foarte dinamic. Din această confruntare de idei se poate naște un proiect benefic pentru ambele părți, dar trebuie să pui la punct toate detaliile ca să fii sigur că va evolua ca la carte. Demult nu ai mai întâlnit un om care să aibă același mod de a gândi și este o adevărată plăcere să stați de vorbă și să vă împărtășiți ideile. Vă puteți amplifica unul altuia imaginația, cheful de comunicare, optimismul, creativitatea.

Tigru

Te afli în fața unui proiect important și nu ai voie să te abați de la regulile impuse de șefi. Ești bine pregătit pentru a face față cu brio, te-ai maturizat în ultima vreme și știi exact ce ai de făcut pentru a face totul așa cum ți se cere. Azi vor avea succes cei organizați, cei care iau lucrurile foarte în serios, care se concentrează asupra sarcinilor cu maximă atenție. Demonstrezi cât de bun ești în domeniul de activitate printr-o atitudine matură. Lucrurile vor evolua foarte bine spre succes, pentru că știi exact ce ai de făcut și respecți perfect legile și regulile.

Iepure

În loc să te simți vinovat pentru o greșeală și să îți faci atâtea procese de conștiință, mai bine ai repara ce ai făcut. Nu lacrimile sau regretele repară problema, ci o acțiune care să compenseze de urgență ceea ce ai stricat. Ai toate șansele să restabilești echilibrul normal în problema respectivă, deci lasă lamentările și apucă-te de treabă. Recunoaște-ți greșeala, dacă ai comis-o, arată-ți părerile de rău pentru ce ai făcut, dar grăbește-te să compensezi eroarea cu o faptă bună. Întotdeauna există și un remediu: ai șanse să-l găsești dacă acționezi rapid!

Dragon

Intervenția nefastă a unui inamic îți strică tot cheful de a duce mai departe ce ai început. Descoperi, poate prea târziu ca să mai poți repara, urmările unor gesturi incorecte, ale unor dezinformări rău-intenționate, ale unor înșelăciuni ascunse în spatele unor aparente gesturi de prietenie, și ești dezamăgit să vezi de ce au fost alții în stare pentru a te determina să greșești. Este o lecție bună și o vei ține minte multă vreme, ca nu cumva să mai ai încredere în astfel de oameni care-și ascund adevărata lor față.

Șarpe

Lucrurile bune și rele se repetă ciclic în viața oricui! Ca atare, ai parte de un eveniment pe care l-ai mai întâlnit de câteva ori înainte, dar nu ai știut să profiți suficient de bine atunci. Acum îți dai seama că norocul nu te mai așteaptă ci, dacă nu pui imediat mâna pe el, pleacă sau este câștigat de altul mai spontan în reacții. Merită să profiți din plin de șansa care ți se oferă, deci nu mai sta pe gânduri să te întrebi ce se ascunde în spatele acestui moment de vârf. Nimic altceva decât un motiv de bucurie pe care trebuie să-l trăiești la intensitate maximă!

Cal

Ești mulțumit de urmările unei decizii mai vechi, care dă acum semne bune! Ai avut curajul să schimbi macazul cu ceva timp în urmă, gest ce ți-a generat ulterior mari schimbări în viață, iar acum poți vedea cu proprii ochi aceste urmări pozitive. Te feliciți pentru faptul că ai avut curajul de a alege alt drum, de a aborda o atitudine nouă în fața viitorului. Din acel moment, practic ai pornit pe alt drum și ai devenit altul! Dacă ai fi fost comod și ai fi refuzat schimbarea, acum ai fi bătut pasul pe loc fără să mai aduci nimic nou, dar iată că ai luat decizii înțelepte cu efecte extraordinare pe termen lung.

Capră/Oaie

Luptă pentru principiile în care crezi și pentru șansa de a-ți demonstra valoarea! Azi poți fi printre învingători dacă îți pui în joc toate forțele, pentru că este o competiție la care participă și alții la fel de bine pregătiți, la fel de ambițioși și dornici de succes. Să nu consideri că va fi simplu. Ai toate atuurile pentru a ieși învingător din această confruntare de forțe, experiențe sau cunoștințe. Este un concurs în care trebuie să demonstrezi că ești cel mai bun, că nu te lași intimidat nici măcar de cei a căror valoare o recunoști și o admiri. Orice competiție te poate propulsa în frunte pentru că ești printre cei mai buni!

Maimuță

Ești blocat într-o idee fixă impusă de anturajul nepotrivit în care te afli. Nu ești lăsat să treci peste acest hop, pentru că ai alături oameni fricoși, demodați, rigizi, care nu te lasă nici măcar să încerci să faci ceva ca să depășești impasul. Este nevoie de o viziune complet nouă asupra situației în care te găsești, una mai îndrăzneață, mai modernă, eliberată de toate acele piedici puse de fricile celor din jur. Nu te crampona în limitele dictate de cei din jur care îți vorbesc despre sensul în care mergi doar în termeni sumbri. Deții curajul necesar pentru a scăpa de sub această influență nefastă. Chiar poți face ceea ce alții spun că ar fi imposibil!

Cocoș

Nu te lăsa controlat de cel care ți se infiltrează astăzi în preajmă, deoarece intențiile sale nu sunt deloc pozitive. Urmărește ceva, și îți vrea răul. Poartă o mască pe față și te poate induce în eroare căci te-ar putea ghida pe o pistă falsă. Nu crede tot ce ți se spune azi, nici măcar ordinele care ți se dau, pentru că nu sunt în avantajul tău, ci doar al celui care încearcă astfel să te manipuleze. Sub aparenta amabilitate sau sub falsa autoritate se pot ascunde intenții egoiste ale cuiva care așteaptă să îți pui energia în slujba sa.

Câine

Ai tot amânat să te implici într-un proiect pentru că nu erai prea sigur că dispui de resursele necesare. Acum a venit momentul potrivit să accepți să intri în acest demers comun, pentru că între timp ai văzut încotro merg lucrurile și ai mai acumulat ceva din ceea ce se cere de la tine. Nu mai tergiversa lucrurile! Cu cât te implici mai repede, cu atât roadele bune se vor arăta mai curând! Nu are rost să mai aștepți, pentru că acum sunt întrunite condițiile optime ca să te implici trup și suflet cu scopul unei mari reușite ce se întrevede deja la orizont.

Mistreț

Întâlnești oameni care, aparent, sunt în toate mințile, dar după ce schimbi câteva vorbe cu ei, îți dai seama că sunt obsedați de lucruri ciudate, că au idei fixe, că au o atitudine bolnavă în fața unor situații pe care le tratezi mult mai lejer. Evită astfel de medii, dacă nu vrei să te împovărezi fără rost de griji inutile și obsesii care nu te reprezintă. Te-ar putea influența negativ, pentru că ei văd dușmani și pericole la tot pasul. Privești lucrurile cu un dram de detașare, de umor, ca și cum ar fi ceva ușor de trecut, însă aceștia au impresia că pică cerul pe ei. Le poți demonstra că nu este deloc adevărat, deci ridică-le moralul, dacă poți!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×