Zodiac chinezesc pentru marți, 10 decembrie 2019. Nativii Maimuță și Oaie se îmbogățesc

Dan Suta   
în Horoscop
09/12/2019, 13:24
Zodiac chinezesc pentru marți, 10 decembrie 2019. Nativii Maimuță și Oaie se îmbogățesc
Zodiac chinezesc 10 decembrie 2019. Sursa foto: astralcoach.com

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru ziua de marți, 10 decembrie 2019, nativii Maimuță și Oaie se vor îmbogăți. Este o zi de marți benefică din toate punctele de vedere, o zi în care se pot lua decizii majore.

Zodiac chinezesc 10 decembrie 2019 pentru Oaie

Oile din zodiacul chinezesc primesc niște sume importante de bani mâine. Poate fi vorba despre niște măriri salariale care doar au fost promise ori de datorii mai vechi pe care alții le-au avut față de ele.

Maimuță

Și Maimuțele sunt fericite, căci mâine vor avea parte de o zi plin de belșug. Vor primi bani și se vor concentra asupra lucrurilor pe care trebuie să le achite urgent.

Dragon

Dragonii au parte de o zi destul de bună. Scapă de anumite chestiuni birocratice și se simt ceva mai relaxați, fără povara lucrului neterminat.

Iepure

Iepurii sunt pe alergătură toată ziua. Vor fi puși în situații destul de stânjenitoare, dar cu abilitățile lor vor reuși să se redreseze imediat.

Șarpe

Șerpii caută tot felul de răspunsuri la anumite întrebări pe care le au de ceva vreme. S-ar putea să se apropie de ACEL RĂSPUNS.

Bivol

Bivolii din zodiacul chinezesc au de făcut o alegere foarte importantă din punct de vedere sentimental. Sunt puși în tot felul de ipostaze care scot la iveală calitățile lor de cuceritori.

Zodiac chinezesc 10 decembrie pentru Tigru

Tigrii pun mare preț pe prietenie, iar mâine vor afla care sunt persoanele ce sunt cu adevărat de partea lor și cine sunt trădătorii de serviciu.

Câine

Câinii iau parte la tot felul de situații complicate, la discuții în familie care nu se termină tocmai bine.

Cal

Caii nu sunt în cea mai bună formă a lor. Se poticnesc de tot felul de dileme și rămân destul de încrâncenați toată ziua.

Zodiac chinezesc 10 decembrie – Cocoș

Cocoșii dau tot ce pot la locul de muncă și tot nu e de ajuns. Au de gând să facă o schimbare radicală din punct de vedere profesional.

Zodiac chinezesc 10 decembrie pentru Mistreț

Mistreții spun una și fac alta. Sunt prinși cu minciuna mâine chiar de către o persoană apropiată.

Șobolan

Șobolanii nu sunt mulțumiți de felul în care evoluează situația lor sentimentală. Sunt puși pe harță și vor avea de pierdut.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×